ΓΑΤΑ , οντως ο Γιωργος ειναι μια ευαισθητη ψυχη , τον εκτιμω πολυ σαν ανθρωπο , ειναι ταλαιπωρημενο παιδι , κ λιγοι μπορουν να καταλαβουν οτι εχει τις καλυτερες προθεσεις . Πραγματι , η κοινωνια ειναι ζουγκλα . Δεν το πιστευω οτι ειμαστε πιο αδυναμοι , εχω διαβασει οτι η κτθλψη στατιστιστικως πληττει τις 'ισχυρες προσωπικοτητες ' , κ πιο ευφυεις ανθρωπους . Ισως δεν ειναι καλο να καταλαβαινεις κ πολλα , ετσι νομιζω . Οσον αφορα εμενα , ποτε δεν χρειαστηκε να ' φαω ' κανεναν , πριν με φαει , οποτε μαλλον απορριπτεται αυτη η θεωρια . Σαν προσωπικοτητα , εχω αυτοκαταστροφικες τασεις , οταν ολα στραβωσουν ασχημα βεβαια . Νομιζω οτι εχουμε προδιαθεση σε αυτην την ασθενεια , κ αν παρουσιαστει μια ( σοβαρη ) αφορμη , θα εκδηλωθει , ειδαλλως οχι , πχ , οταν στρεσσαριστω πολυ , μα πολυ , παρουσιαζω ψωριαση , αυτο δεν σημαινει οτι οποιος στρεσσαριστει , θα παθει ψωριαση , εχω προφανως προδιαθεση . Τωρα κ εγω εικασιες κανω . Παντως πρεπει να πω , οτι κ εγω , ευαισθητος ειμαι , αν κ προσπαθω να το κρυβω , ισως να παιζει και αυτο ρολο . .
Να προσθεσω οτι σε οποιον φιλο-η λεω οτι εχω κτθλψη , λιγο πολυ μου λενε οτι κ αυτοι-ες εχουν κτθλψη , αρα ειναι ενας ορος που χρησιμοποιειται καταχρηστικως , δλδ αν καποιου δεν του παει η ζωη του οπως την σχεδιαζε ( κ σε ποιον παει ) αμεσως , εχω κτθλψη . Η πραματικη κτθλψη ομως ειναι μια σοβαροτατη ασθενεια , με πλειαδα συμπτωματων , που θεωρειται πλεον ενα ειδος αναπηριας . Ενα βιβλιο αυτοβοηθειας που εχω αρχιζει με την φραση ' η λεξη κτθλψη ειναι πολυ μικρη για να περιγραψει την σοβαροτητα αυτης της ασθενειας ' . Οσο για τα πραματικα αιτια , οι ερευνες εχουν επικεντρωθει σε αιτια οπως , δυσλειτουργια του λαβυρινθου , σε μια πρωτεινη με κωδικοποιημενη ονομασια , στους υπερηχους κ.ο.κ. δλδ κανεις δεν γνωριζει τα πραματικα αιτια . Αυτο που ειναι βεβαιον , ειναι οτι η ευμαρεια κ η ευκολη ζωη , μπορει να πυροδοτησει μια κτθλψη , αν κρινω απο την Σουηδια , που δεν υπαρχουν φτωχοι , κ ομως ειναι η μονη χωρα που η πρωτη αιτια θανατου ειναι οι αυτοκτονιες λογω κτθλψης . Δεν ειναι τυχαιο οτι στις κατ ' ευφημισμον , τριτοκοσμικες χωρες , τα ποσοστα κτθλψης ειναι μικρα .
Σευχαριστω για τα καλα σου λογια . Αγγελος .