Results 91 to 105 of 128
Thread: το φαινομενο ' φορουμ '
-
24-04-2014, 15:20 #91
- 24-04-2014, 16:11 #92
24-04-2014, 17:34 #93
Φωτεινη , οσον αφορα το ποτακι πριν κοιμηθεις , δεν μπορω να πω με σιγουρια , αλλα κ εγω ετσι αρχισα , με 1-2 μπυριτσες , για να κοιμηθω , δεν ειχα σκοπο να μπλεξω , αλλα η κατασταση κλιμακωθηκε οταν αντιμετωπισα σοβαρες δυσκολιες στη δουλεια μου . Δεν ξερω για ποσο καιρο το κανεις , κ αν το κρατας σταθερο , σαν ποσοτητα . Το ποτο ειναι μια βολικη φυγη απο την πραματικοτητα , που αν κρινω απο τα γραφομενα σου , μαλλον πινεις ( λιγο ) λογω της ενιοτε κακης σου διαθεσης , μην κανω κ τον ξερολα , υποθεσεις κανω . Καλο δεν ειναι ομως , αυτο ειναι σιγουρο .
Αγγελος .
24-04-2014, 17:39 #94
Αφού είμαι κ εγώ μέλος του κλαμπ, να πω ότι κ εγώ έτσι είχα ξεκινήσει. Με ένα τζινάκι πριν κοιμηθώ. Όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες βραδιές.
Και σιγά σιγά, όταν μου συνέβαινε κάτι, είτε άγχος, είτε απογοήτευση, είτε στεναχώρια ή θυμός, το ένα έγινε δύο, τα δύο τρία, και ούτε που κατάλαβα πώς τα ποτηράκια έγιναν μπουκάλια.
Μην τρομάζεις,δε σου λέμε ότι σε ένα μήνα θα είσαι αλκοολική. Αλλά όπως λέει και ο Άγγελος, καλό δεν είναι σίγουρα. Τώρα ποια θα είναι η εξέλιξη, δεν έχω ιδέα!
24-04-2014, 17:46 #95
...οχι βρε εγω δεν πινω καθολου..σαν παραδειγμα το εφερα σε φαση οτι θα μπορουσες να δωσεις τα φωτα σου σε καποιον που δεν μπορει να κοιμηθει αν δε πιει..κ ξερω αρκετους που το εχουν αυτο..
Σε ευχαριστω πολυ ομως Αγγελε :-) .
Προσωπικα κοιμαμαι πολυ.Ορεξη δεν μπορω να πω πως εχω ,εννοω βαριεμαι ευκολα κ δυσκολευομαι να βρω ουσια σε αυτα που συμβαινουν.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 17:49 #96
Ενα τσιπουρακι ομως?αγαπες μου σας ευχαριστω μην ανησυχειτε ειμαι αντιαλκοολικη,δεν μ αρεσε ποτε μπορω να πω.
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 17:55 #97
Ενταξει τοτε Φωτεινη , δεν ανηκεις στην ομαδα υψηλου κινδυνου !!
Τα φωτα μου τα δινω οποτε εντοπιζω περιπτωση δυνητικα αλκοολικου , κ ειναι αρκετοι αυτοι , αλλα οταν το καταλαβουν , ειναι ηδη αργα . Υπουλο πραμα το ποτο .
Οταν λες δεν βρισκεις νοημα σε αυτα που συμβαινουν , δεν το θεωρω κακο . Καποια στιγμη θα βρεις . Ακομα κ εγω με την κτθλψη , εχω βρει νοημα , αλλα αν το ψαχνεις πολυ , ειναι φυσικο επακολουθο η ελλειψη νοηματος στη ζωη . Ειναι σαν να αναρωτηθεις , ειμαι ευτυχισμενη ? μονο κ μονο που αναρωτηθηκες , τοχασες το παιχνιδι .
24-04-2014, 20:36 #98
καλησπέρα. θα μπω κι εγώ στην παρέα σας.....
πιστεύω ότι ο καλύτερος γιατρός είμαστε εμείς οι ίδιοι, για τον εαυτό του ο καθένας. Γιατί όσο και αν οι άλλοι μας προσφέρουν το χέρι, τη συμβουλή, το οτιδήποτε, αν εμείς οι ίδιοι δεν σκύψουμε μέσα μας και προσπαθήσουμε να βρούμε τη δύναμή μας δεν θα γίνει τίποτα. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Βέβαια πάντα χρειάζεται η υποστήριξη από αγαπημένα πρόσωπα ή απλά ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας και μπορεί να βοηθηθούμε αν ακούσουμε την κατάλληλη λέξη που θα μας αγγίξει.
Ο αλκοολικός, ο ναρκομανής, ο εθισμένος στο ιντερνετ και όλοι όσοι έχουμε πάθη πρέπει να τα βρούμε πρώτα με τον εαυτό μας και μετά να στηριχτούμε από εξωτερικούς παράγοντες. Εγώ πολλές φορές που βαριέμαι ή μελαγχολώ, προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι δυνατός και να ξεπεράσω την κακιά στιγμή. Δεν πετυχαίνει πάντα, ούτε πορεύομαι με ψέματα όπως θα μπορούσε να πει κάποιος. Απλά προσπαθώ να δίνω μόνη μου κουράγιο στον εαυτό μου, γιατί πολλές φορές ζήτησα από αλλού τη στήριξη και όχι μόνο δεν τη βρήκα αλλά και μουδωσαν μια, να πάω πιο κάτω. Όταν έπεισα τον εαυτό μου ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας και κάθε μέρα πρέπει να δίνω τη μάχη μου, ηρέμησα κατά κάποιο τρόπο, συμφιλιώθηκα με την ιδέα και νιώθω καλύτερα. Γιατί πριν ήμουν όλο γιατί έτσι, γιατί αλλιώς, γιατί αυτοί δεν είναι έτσι και ούτω καθεξής.μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!
24-04-2014, 21:19 #99
[QUOTE=Φωτεινη!;479338]βρε φωτεινουλα πλζ!!! κανε μου μια χαρη!!! πλζ, πες μου!! το στυλ που γραφω στο φορουμ, είναι αποκρουστικο, είμαι επιθετικος κι τρομακτικος??
εσυ που διαβαζεις τα μυνηματαμου τι γνωμη διαμορφώνεις για το προσωπομου?ε?
σε θερμοπρακαλω, η γνωμη η δικασου είναι από τις πιο σημαντικες για εμενα!
24-04-2014, 21:20 #100
ΩΧ!!! λαθος, γαμωτο!!! σορρυ παιδια, προσωπικα ηθελα να το στειλω, αλλα τωρα!!!!!! χιχιχιχι,ο.κ. πειτε μου κι οι υπολοιποι την γνωμη σας. απλα της φωτεινης λογο του ότι είναι από τα πιο καλοκαρδα μελοι, λογο του ότι δεν υπαρχει περιπτοση να υποκρινετε την καλη κι ναειναι κατι άλλο για αυτό κι την ρωταω!
24-04-2014, 21:48 #101
Γεια σου ΓΑΤΑ , ειναι σαν να ακουω τον εαυτο μου . Ολα σωστα . Βλεπω τα νεα παιδια να τα περιμενουν ολα απο τον γιατρο κ τα φαρμακα . Δεν ειναι ετσι . Κανεις δεν μπορει να μας βοηθησει , οι φιλοι ειναι πολυτιμοι , η ζωη χωρις πραματικους φιλους , δεν ειναι πληρης , αλλα κ οι φιλοι , μονον επικουρικα μπορουν να βοηθησουν . Πολυ σωστο αυτο που λες , πρεπει πρωτα να τα βρουμε με τον εαυτο μας , να πιστεψουμε σε αυτον , εχουμε τεραστια αποθεματα δυναμεων , ειμαστε σε θεση να αντιμετωπισουμε οποιαδηποτε χαοτικη κατασταση , μονο που δεν το ξερουμε . Μαλιστα , μετα απο οποιαδηποτε δοκιμασια , μονον κερδισμενοι βγαινουμε , τα σημαντικα μαθηματα που παιρνουμε απ τη ζωη , τα παιρνουμε με τον δυσκολο τροπο , κ στην επομενη δοκιμασια , που σιγουρα μας περιμενει , ειμαστε πιο ετοιμοπολεμοι . Δεν υπαρχει λογος απογοητευσης για το τωρα . Ειχα διαβασει καπου ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΕΣΑΕΙ , ακρως ευστοχοτατο . Οντως η ζωη ειναι ενας διαρκης αγων , τιποτα δεν χαριζεται , τιποτα δεν διδεται δωρεαν , αλλα οσο πιο γρηγορα το παρουμε αποφαση , τοσο το καλυτερο .
Οταν εχω τα νταουν μου , λεω , ενταξει κανε υπομονη Αγγελε , θα περασει κ αυτο , βεβαια οπως λες δεν δουλευει παντα ( σιγα μη δουλευε! ) , αλλα το δεχομαι αδιαμαρτυρητα , δλδ οσο αντιστεκεσαι , τοσο επιδεινωνεις το προβλημα , ο νομος της ελαχιστης αντιστασης το αποκαλω , κ σε μενα δουλευει μια χαρα ( κ οχι δυο τρομαρες !! ) . Φιλικα ΓΑΤΑ , παντα ευστοχες οι παρατηρησεις σου . Αγγελος .
24-04-2014, 22:31 #102
Γιωργο μου εγω βλεπω εναν ανθρωπο γλυκυτατο..το να μη ταιριαζεις με καποιον δε σε κανει προβληματικο,ουτε τον αλλο κακουργο..απλως δεν τα βρισκετε!
Μη ξεχναμε πως υπαρχουν συμπεριφορες που ενω δεν εχουν κατι επιληψιμο,εμας μας αναβουν τα λαμπακια...Εγω ας πουμε εχω θεμα με τους υππεραναλυτικους πωλητες..παιδια λεμε μ ρχεται να φυγω αμεσως,γινομαι ωμη,τους κοιταζω με υφος βαριεστημενο η τους αφηνω εκει που εξηγουν και φευγω.
Επισης εχω θεμα με τους πονηρους..το σοβαρευω τωρα...ενας πονηριδης μπορει να μου γινει απεχθης ω ναι..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
24-04-2014, 22:37 #103
Γατα μου τι καλα που καθησες μαζι μας :-)
Κι εγω συμφωνω με αυτα που λες..ο αγωνας ειναι προσωπικος πανω απο ολα,παρολα αυτα εχω να θυμηθω στιγμες που δεν στεκομουν στα ποδια μου,κι ηθελα δεκανικι μια καλη κουβεντα απο τους δικους μ ηταν ικανη να με βουρκωσει να με ωθησει η να με καθηλωσει...
Θελω να πω πως εξαρταται και απο την φαση αυτοεξαρτησης βρισκομαστε καθε φορα.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
25-04-2014, 06:44 #104
25-04-2014, 09:53 #105
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. Απλά πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να ακουμπήσουμε πάνω σε ένα άνθρωπο και να αφήσουμε να εξαρτάται η διάθεσή μας από αυτόν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα (όχι πάντα βέβαια) να απογοητευόμαστε γιατί δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, να φύγει από τη ζωή μας και να χάσουμε τη γη από τα πόδια μας, ή να εκμεταλλευτεί το γεγονός της εξάρτησής μας από αυτόν και να μας κάνει ένα υποχείριο. Εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα τον εαυτό μας ,τα καλά μας και τα ελαττώματά μας, τις αδυναμίες και τα πάθη μας. Καλό είναι να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά και να είμαστε ανοιχτοί να δεχτούμε μια γνώμη χωρίς να την ενσταρνιζόμαστε απόλυτα ή να την απορρίπτουμε απόλυτα. Τη ζυγίζουμε και ανάλογα πράττουμε. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου γνώμη μέσα από αυτά που έχω ζήσει μέχρι τώρα που είμαι 42 χρόνων. Ίσως και λόγω ηλικίας συμφωνούμε σε πολλά με τον Macgyver γιατί και η ηλικία παίζει κάποιο ρόλο. Στα 20 χρόνια π.χ. δεν είχα την ίδια άποψη για τη ζωή με αυτή που έχω τώρα.Περισσότερες εμπειρίες, βιώματα και σφαλιάρες έχω τώρα που με βοηθούν να αναθεωρώ. Αυτή όμως ήταν και η μεγάλη μου δυσκολία. Είχα την εντύπωση ότι στη ζωή υπάρχει το άσπρο και το μαύρο. Όταν διαπίστωσα ότι υπάρχουν και οι αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου, παραξενεύτηκα και δυσκολεύτηκα. ΜΠερδεύτηκα κυρίως. Νόμιζα ότι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Είναι όμως λίγο πιο πολύπλοκα από ότι περίμενα. Θα το παλέψουμε κι αυτό όμως.
Άγγελε, είσαι από τα λίγα μέλη που έχουν μια καλή παρουσία στο φορουμ. Κατά βάθος πιστεύω ότι όσοι έχουμε κατάθλιψη ή αγωνιζόμαστε να ξεφύγουμε από τους εφιάλτες μας, αυτό ισχύει και για το Γιώργο Πάνου, είμαστε άνθρωποι με ευαίσθητη ψυχή που δεν βρήκαν το κατάλληλο περιβάλλον να την εναποθέσουν.....
Υπάρχουν βέβαια και εκεί έξω πολλοί που κάνουν τα πάντα για την επιβίωση. ΄΄Θερίζουν΄΄ κόσμο για να μπορέσουν να σταθούν κάπου. Αναρωτιέμαι μήπως προτιμήσαμε να κάνουμε κακό στον εαυτό μας προκειμένου να μην μπούμε στη διαδικασία του να ΄΄φάμε΄΄ τους άλλους πριν μας ΄΄φάνε΄΄. Και γιαυτό και περνάμε όλα αυτά. Ή μήπως είμαστε πιο αδύναμοι;μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!