Originally Posted by
kathy®
Καλημερα κι απο μενα σαν νεα εδω!συμβουλη μου ειναι να φροντισεις τον εαυτο σου πιο ουσιαστικα,υπαρχει κατι ακομα μεσα σου που σε βασανιζει και σου βγαινουν ολα ως ψυχοσωματικα.εγω το 2005 δεκεμβρη επαθα νευρικο κλονισμο απο εναν εντονο καβγα με φιλη,σωριαστηκα,με ετρεχαν στα επειγοντα και ξεκινησε ο γολγοθας μου.κρισεις πανικου μπορει και 4 φορες ημερησιως,μετρουσα παλμους μην τυχον και παθω καμμια καρδια,μετα μου γυρισε σε αγοραφοβια με αποτελεσμα να μην βγαινω εξωποτε ολομοναχη μην τυχον και πεθανω....για ενα μηνα πιστευα οτι μονη θα τα καταφερνα αλλα ματαια....πηγα σε ψυχιατρο,του ειπα το προβλημα,μου εδωσε φαρμακευτικη αγωγη για δυο μηνες και για να βελτιωθω πηρα μεχρι και σκυλο.με βοηθησε παρα πολυ ο σκυλος και καποια στιγμη το πηρα αποφαση.δεν θα ξαναπλησιαζα ποτε ξανα φαρμακα,δεν ηθελα να εξαρτωμαι μια ζωη εφοσον μπορουσα να τα καταφερω,ολα ηταν στο μυαλο μου.πηρα κατι καραμελιτσες τις τικ τακ και επαιρνα αυτες σαν χαπια.placebo θεραπεια στον εαυτο μου.τα καταφερα.....ακομα κι οταν εχασα τον πατερα μου μετα απο χρονια,δρν ξανακυλησα σε αυτον τον εφιαλτη.ακομα και σημερα που μπορει λογω αγχους να ισοπεδωθω και μιας και επαθα πολλα που κοντεψα να παω στον αλλον κοσμο,δεν με επιασε ξανα τιποτα....εχε πιστη και ολα καλα θα πανε.οτιδηποτε αλλο θες ευχαριστως να σε βοηθησω.