Έχει ξεπεράσει κανείς τις κρίσεις και τα ψυχοσωματικά χωρίς φαρμακευτική αγωγή???? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 252
    Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Η πρωτη σπιρομετρηση μετα τη θεραπεια ηταν αψογη! Η δευτερη με βρογχοδιασταλτικο ειχε 33% διαφορα αλλα εντος οριων κ πριν κ μετα! Εκει μου ειπε οτι ειτε ειναι βρογχιτιδα που δν εχει θεραπευτει σωστα η ασθμα.(αλλεργιολογος)
    Επειτα ο πνευμονολογος βρηκε τη δικη του σπιρομετρηση καλη αλλα με "υποβαθρο ασθματος"
    Οχι συριγμο εχω σπανια,αλλα εχω ξηρο βηχα κ χουρχουρητο καποιες στιγμες!!!! Κ σν να θελω να βγαλω φλεματα! Δυσπνοια κ μετα χασμουρητο ανελεητο αλλα οχι οπως οταν νυσταζεις!ρηχο!
    Αυτα...
    Τα βρογχοδιασταλτικα δε!!! Ωχ αμαν!!!!
    εμενα ειχε 5% καλυτερευση η εκπνοη απλα....χουρχουριρο δν νομιζω να εχω παρατηρησει.....εκτος αν μ διεφυγε....αλλα με τοσο σκαναρισμα σου διαφευγει?ξερω γω ρε γμτο....αλλα αν ηταν δυσπνοια απο ασθμα για να ειναι τοσο εντονο δν θα επρεπε να εχει σιγουρα συριγμο?και δν θα βλεπαμε αμεσως βελτιωση με το αερολιν?

Senior Member
    Δν εχεις ασθμα εσυ!!!! Εγω μαλλον το απεκτησα! Γιατι με τις εισπνοες αναπνεω!!!! κ με 5 %;;;; Μν το σκεφτεσαι!!! Καπνιζεις;;;
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Δν εχεις ασθμα εσυ!!!! Εγω μαλλον το απεκτησα! Γιατι με τις εισπνοες αναπνεω!!!! κ με 5 %;;;; Μν το σκεφτεσαι!!! Καπνιζεις;;;
    ουτε καπνιζω ουτε τρωω βλκιες!και γυμναζομαι κιολας!σοτ γυμναστηριο με πιανει η δυσπνοια αλλα εχει ζεστη και δν ξερω αν φταιει ο συνδιασμος αγχος και ζεστη....μετα με πιανει ενα πραγμα λες και ξεχναω να παρω ανασα ενα τετοιο πραγμα....και ενα σφυξιμο στο στηθος στο κεντρο....

Senior Member
    Κ γω με τη ζεστη υποφερω κ εχω βαρος στο στερνο αλλα εχω κ τοσα ψυχοσωματικα που μπερδευομαι πλεον!
    Οταν εκανες σπιρομετρηση επερνες τιποτα απο θεραπεια τις προηγουμενες μερες;;; Εισπνοες κτλ;;;;
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Κ γω με τη ζεστη υποφερω κ εχω βαρος στο στερνο αλλα εχω κ τοσα ψυχοσωματικα που μπερδευομαι πλεον!
    Οταν εκανες σπιρομετρηση επερνες τιποτα απο θεραπεια τις προηγουμενες μερες;;; Εισπνοες κτλ;;;;
    οχι τπτ καθαρος....

Senior Member
    ρε παιδια βοηθεια γτ θα με τρελανει ολο αυτο......εχθες σπιτι δυσπνοια ταχυπαλμια μια σπαστικη κατασταση τρωω το βραδυ ολα καλα....σημερα στη δουλεια επειδη δν εχει delivery και τρωω ενα τοστ κατα της 12:30 μια ζαλαδα ταση για λιποθυμιας μουδιασματα...αναγκαζομαι και φευγω απο την δουλεια μια ωρα πιο νωρις και παω και τρωω pizza οτι πιο γρηγορο βρηκα...και τσακ ολα καλα.....τι μπορει να παιζει γμτο εχουν σπασει τα νευρα μου ειμαι σε απογνωση μιλαμε.....βοηθεια παιδια γτ δν αντεχω αυτο το πραγμα!

Member
    Quote Originally Posted by Giorgos27 View Post
    ρε παιδια βοηθεια γτ θα με τρελανει ολο αυτο......εχθες σπιτι δυσπνοια ταχυπαλμια μια σπαστικη κατασταση τρωω το βραδυ ολα καλα....σημερα στη δουλεια επειδη δν εχει delivery και τρωω ενα τοστ κατα της 12:30 μια ζαλαδα ταση για λιποθυμιας μουδιασματα...αναγκαζομαι και φευγω απο την δουλεια μια ωρα πιο νωρις και παω και τρωω pizza οτι πιο γρηγορο βρηκα...και τσακ ολα καλα.....τι μπορει να παιζει γμτο εχουν σπασει τα νευρα μου ειμαι σε απογνωση μιλαμε.....βοηθεια παιδια γτ δν αντεχω αυτο το πραγμα!
    Καλημερα κι απο μενα σαν νεα εδω!συμβουλη μου ειναι να φροντισεις τον εαυτο σου πιο ουσιαστικα,υπαρχει κατι ακομα μεσα σου που σε βασανιζει και σου βγαινουν ολα ως ψυχοσωματικα.εγω το 2005 δεκεμβρη επαθα νευρικο κλονισμο απο εναν εντονο καβγα με φιλη,σωριαστηκα,με ετρεχαν στα επειγοντα και ξεκινησε ο γολγοθας μου.κρισεις πανικου μπορει και 4 φορες ημερησιως,μετρουσα παλμους μην τυχον και παθω καμμια καρδια,μετα μου γυρισε σε αγοραφοβια με αποτελεσμα να μην βγαινω εξωποτε ολομοναχη μην τυχον και πεθανω....για ενα μηνα πιστευα οτι μονη θα τα καταφερνα αλλα ματαια....πηγα σε ψυχιατρο,του ειπα το προβλημα,μου εδωσε φαρμακευτικη αγωγη για δυο μηνες και για να βελτιωθω πηρα μεχρι και σκυλο.με βοηθησε παρα πολυ ο σκυλος και καποια στιγμη το πηρα αποφαση.δεν θα ξαναπλησιαζα ποτε ξανα φαρμακα,δεν ηθελα να εξαρτωμαι μια ζωη εφοσον μπορουσα να τα καταφερω,ολα ηταν στο μυαλο μου.πηρα κατι καραμελιτσες τις τικ τακ και επαιρνα αυτες σαν χαπια.placebo θεραπεια στον εαυτο μου.τα καταφερα.....ακομα κι οταν εχασα τον πατερα μου μετα απο χρονια,δρν ξανακυλησα σε αυτον τον εφιαλτη.ακομα και σημερα που μπορει λογω αγχους να ισοπεδωθω και μιας και επαθα πολλα που κοντεψα να παω στον αλλον κοσμο,δεν με επιασε ξανα τιποτα....εχε πιστη και ολα καλα θα πανε.οτιδηποτε αλλο θες ευχαριστως να σε βοηθησω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kathy® View Post
    Καλημερα κι απο μενα σαν νεα εδω!συμβουλη μου ειναι να φροντισεις τον εαυτο σου πιο ουσιαστικα,υπαρχει κατι ακομα μεσα σου που σε βασανιζει και σου βγαινουν ολα ως ψυχοσωματικα.εγω το 2005 δεκεμβρη επαθα νευρικο κλονισμο απο εναν εντονο καβγα με φιλη,σωριαστηκα,με ετρεχαν στα επειγοντα και ξεκινησε ο γολγοθας μου.κρισεις πανικου μπορει και 4 φορες ημερησιως,μετρουσα παλμους μην τυχον και παθω καμμια καρδια,μετα μου γυρισε σε αγοραφοβια με αποτελεσμα να μην βγαινω εξωποτε ολομοναχη μην τυχον και πεθανω....για ενα μηνα πιστευα οτι μονη θα τα καταφερνα αλλα ματαια....πηγα σε ψυχιατρο,του ειπα το προβλημα,μου εδωσε φαρμακευτικη αγωγη για δυο μηνες και για να βελτιωθω πηρα μεχρι και σκυλο.με βοηθησε παρα πολυ ο σκυλος και καποια στιγμη το πηρα αποφαση.δεν θα ξαναπλησιαζα ποτε ξανα φαρμακα,δεν ηθελα να εξαρτωμαι μια ζωη εφοσον μπορουσα να τα καταφερω,ολα ηταν στο μυαλο μου.πηρα κατι καραμελιτσες τις τικ τακ και επαιρνα αυτες σαν χαπια.placebo θεραπεια στον εαυτο μου.τα καταφερα.....ακομα κι οταν εχασα τον πατερα μου μετα απο χρονια,δρν ξανακυλησα σε αυτον τον εφιαλτη.ακομα και σημερα που μπορει λογω αγχους να ισοπεδωθω και μιας και επαθα πολλα που κοντεψα να παω στον αλλον κοσμο,δεν με επιασε ξανα τιποτα....εχε πιστη και ολα καλα θα πανε.οτιδηποτε αλλο θες ευχαριστως να σε βοηθησω.
    σε ευχαριστω παρα πολυ για την ιστορια σου γτ για μενα ειναι ανοιγμα καρδιας ειναι ...βασικα δν περιγραφεται με λογια ολο αυτο εδω η βοηθεια του καθενα με το δικο του γολγοθα...ξερεις τι με προβληματιζει οτι οταν πηγαινα επειγοντα και μου εδιναν 1 αταραξ ειμουν κομπλε τωρα περνω εδω και λιγες μερες μισο το πρωι και μισο βραδυ και παθενω δυσπνοιες κ μλκιες ενω με το αταραξ επρεπε να με ειχε κομπλε!οταν τρωω ηρεμω.....εχει συμβει και σε εσενα αυτο?ισως και να ειναι αυτο μεσα μ βαθια νομιζω κατι εχω γτ μια περιοδο ειμουν καλα ουτε δυσπνοιες ουτε τπτ ολα καλα...

Member
    σε ευχαριστω παρα πολυ για την ιστορια σου γτ για μενα ειναι ανοιγμα καρδιας ειναι ...βασικα δν περιγραφεται με λογια ολο αυτο εδω η βοηθεια του καθενα με το δικο του γολγοθα...ξερεις τι με προβληματιζει οτι οταν πηγαινα επειγοντα και μου εδιναν 1 αταραξ ειμουν κομπλε τωρα περνω εδω και λιγες μερες μισο το πρωι και μισο βραδυ και παθενω δυσπνοιες κ μλκιες ενω με το αταραξ επρεπε να με ειχε κομπλε!οταν τρωω ηρεμω.....εχει συμβει και σε εσενα αυτο?ισως και να ειναι αυτο μεσα μ βαθια νομιζω κατι εχω γτ μια περιοδο ειμουν καλα ουτε δυσπνοιες ουτε τπτ ολα καλα...
    Προσπαθησα να σου στειλω μηνυμα αλλα δεν με αφηνει!

Member
    Οπωε εσου ξαναειπα ειναι καθαρα ψυχοσωματικο και μονο εσυ θα καταλαβεις απο τι προερχεται.εγω το πολεμησα με ολες μου τις δυναμεις και μεχρι τωρα Δοξα Τω Θεω ειμαι καλα!φαντασου οταν τρως σου περναει οπως λες,αρα;;;

Banned
    Προσπαθησα να σου στειλω μηνυμα αλλα δεν με αφηνει!
    ειναι τακτικη του φορουμ για να επικοινωνουμε καλυτερα αρχισε το καταναγκαστικο γραψιμο κανει καλο ευκαιρια να τα βγαλεις κ απο μεσα σου!

Banned
    μεχρι να φτασεις τα 55 μυνηματα θα σ αφησει.

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ειναι τακτικη του φορουμ για να επικοινωνουμε καλυτερα αρχισε το καταναγκαστικο γραψιμο κανει καλο ευκαιρια να τα βγαλεις κ απο μεσα σου!
    Α μαλιστα δεν ηξερα!!καλως σας βρηκα τοτε!!

Banned
    εγω το πολεμησα
    με πιο τροπο το πολεμισες ?

Senior Member
    Α μαλιστα δεν ηξερα!!καλως σας βρηκα τοτε!!
    συνηθως οταν με πιανει νιωθω και το δεξι μου απο την γαμπα και κατω να ειναι σαν αδυναμο....με 1 αταραξ μου φευγει η κριση πανικου...οταν χωρις να εχω περνω μισο γτ με πιανει μετα δν θα επρεπε να με χαλαρωνει??????kathy γραφε να μπορεις να στειλεις μνμ γτ εχω πολλες αποριες και με ενδιαφερει η ιστορια σου γτ το ξεπερασες χωρις φαρμακα!πες και αλλα για την ιστορια σου σιγουρα βοηθας πολυ κοσμο εδω πιστεψε με!

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast