Originally Posted by
Depressed_soul
Τι αντέχεις από τα δύο την αλήθεια ή το ψέμα; Αν αντέχεις την αλήθεια συνέχισε την ανάγνωση, αν δεν την αντέχεις προσπέρασε το μήνυμα.... Αυτή τη στιγμή κάθεσαι και στεναχωριέσαι γιατί δεν τον αγάπησες ποτέ, απλώς πληγώθηκε ο εγωισμός σου. Εγωισμός είναι να χαρακτηρίζεις κάποιον ως "αυτός" , ως "άτομα σαν του λόγου του" και άλλα τέτοια παρόμοια που μπορώ να βρω αν κάνω μία αναζήτηση των κειμένων που έχεις γράψει.
Εμένα προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει να σου πω "καλά να πάθεις", σκοπός μου ήταν να κρίνω αντικειμενικά. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, θα τον χαρακτήριζα ως έναν άνδρα 37 ετών με μυαλό 17. Και αν μου έλεγες τι του είπες θα ξεκαθάριζα αν είναι έτσι όπως τον χαρακτηρίζω ή απλώς βρήκε την ευκαιρία να σε εκδικηθεί για αυτό που του είπες και το κράτησε μανιάτικο. Δεν είμαι ο τύπος που θα ακούσει μια πλευρά και θα πει έτσι έχουν τα πράγματα. Κάθομαι ακούω και τις 2 πλευρές και μετά αφού τις ακούσω καταλήγω σε ένα συμπέρασμα που μερικές φορές δεν το παραθέτω κιόλας, αλλά το κρατώ για εμένα.
Οι περισσότεροι αν όχι όλοι συμφωνούν μαζί σου, εγώ ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ, απλώς θα παραμείνω με την απορία!
Εμένα όλο αυτό μου κάνει για εκδίκηση, πληγώθηκε τόσο πολύ που ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να πάρει το αίμα του πίσω,για εμένα δεν υπήρξε αγάπη σε αυτή τη σχέση, υπήρξε μια διελκυνστίδα δύο εγωισμών για το ποιος θα υπερισχύσει περισσότερο στον άλλον! Χάσιμο χρόνου και το να στεναχωριέσαι επίσης είναι χάσιμο χρόνου.