Results 91 to 105 of 108
Thread: Ο χωρισμός αιτία κατάθλιψης
-
02-10-2015, 10:43 #91
Καλά αυτά λέει η Σάντονγκ. Την άλλη πλευρά δεν τη γνωρίζεις.... Το ψύλλου πήδημα δεν το γνωρίζεις ούτε απ΄ότι βλέπω έχει τα κότσια τόσο καιρό να μας πει τι του είπε και τον πλήγωσε....
Είδες εσύ να λέει τι του είπε; γιατί εγώ δεν είδα... Απεναντίας τον είδα να της λέει με έμμεσο τρόπο χαλάρωσε γιατί αυτό που γίνεται τώρα με το να σε έχω στο σπίτι συνέχεια, όλη την ώρα δεν μου έχει τύχει ξανά, αλλά εκείνη το θεώρησε unique και έπλασε τον κόσμο της, "ο άνδρας μου". Πάντως ο συγκεκριμένος αποκλείεται να κλαίει στη μιζέρια του, δεν τον βλέπω σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης να ζητάει υποστήριξη!!!
- 02-10-2015, 11:51 #92
Καταλαβαίνω πώς το εννοείς αλλά με συγχωρείς, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σε γενικές γραμμές είμαι ειλικρινής, στον πρώτο χωρισμό σας είχα πει ότι αναγνώρισα κάποια λάθη μου και τα παραδέχτηκα σε αυτόν. Αν υπήρχε κάτι να σας πω για τη δεύτερη φορά, θα το έκανα.
Τώρα επειδή λες ότι εγω μπορεί να του κατσικώθηκα. Και πάλι δέχομαι την καχυποψία σου γιατί όντως εμείς οι γυναίκες το κάνουμε. Όχι φίλε μου δεν είμαι έτσι. Μάλιστα αυτός στο τέλος με τα πολλά μου είπε ότι δεν φταίω σε τπτ και να μην κατηγορώ τον εαυτό μου. Πιο συγκεκριμένα "εχεις φοβερη προσωπικοτητα και εισαι πολυ συντροφική και δοτικη, δεν θα σε ξεχασω ποτε"
Ναι, τους ξέρουμε και τους σκληρους αντρες σαν και του λόγου του. Χωρίζουν σαν σάικο νομίζοντας ότι κάνουν κάτι σπουδαίο και νιώθοντας πολύ αντρες, για ένα διάστημα πάνε με ότι να ναι για να επειβεβαιωσουν την αντρίλα τους και μετά απο μήνες νιώθοντας κενοί τα ξανασκέφτονται. Ο ανθρωπος δεν ειναι κανενα παιδακι για να φερεται ετσι. Αν δεν εννοείς αυτα που λες εισαι ενας αντρας που δεν κραταει το λογο του και αυτός αυτό έκανε. Αυτός μου καλλιεργούσε προσδοκίες, εγω ημουν πιο προσγειωμενη. Αυτός μου είπε 2 μερες πριν χωρισουμε οτι μετα τις διακοπες θα παμε να δουμε σπίτια για να μεινουμε μαζί.
Σε κάλυψα?
Σονγκχουα δεν ειναι και τοσο δυσκολο για να μπερδευεσαι χαχαχαχαχαχαχχα
02-10-2015, 11:56 #93
02-10-2015, 12:21 #94
Θα συμφωνήσω ότι είναι ανισόρροπος και θα διαφωνήσω με όσα λέει ο/η Depressed Soul, γιατί απ' ό,τι μας έγραψες ο τύπος σε έπαιρνε τηλέφωνα όσο ήσασταν χωρισμένοι την πρώτη φορά και έδειχνε μεταμέλεια, άρα εκείνος κι ήθελε να σε "ξαναμπλέξει στα δίχτυα του" και φέρθηκε "σωστά" μέχρι να το πετύχει.
Το γιατί σε χώρισε ξανά στα καλά καθούμενα, βρωμάει η υπόθεση αφού έγινε έτσι και μάλιστα σε διακοπές. Σαν ύπαρξη διπλής ζωής φαίνεται αυτό το πράγμα.
Ήταν λάθος που ξαναέμπλεξες μαζί του, επειδή αφού σε πόνεσε έτσι μια φορά, ποιος ο λόγος να μην το ξανακάνει; Και ναι, όλοι/ες μας τα κάνουμε αυτά, από την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει, θαύματα όμως δε γίνονται δυστυχώς.
Απομυθοποίησέ τον στο μυαλό σου. Δες τον σαν αυτό που πραγματικά (δείχνει ότι) είναι. Παίζει, εκμεταλλεύεται, κυκλοθυμικός, ασταθής, ανώριμος. Αυτό που μας εμποδίζει να ξεπεράσουμε τέτοιες καταστάσεις είναι η φαντασία μας και ό,τι εμείς έχουμε πλάσει για τον άλλο σε αυτή (στο μόνο που θα συμφωνήσω με τον/ην Depressed). Μην αφήνεσαι να παρασύρεσαι από τις ρομαντικές και όμορφες στιγμές της σχέσης σε αυτή τη φάση, επειδή ήταν επίπλαστες. Αργότερα, όταν θα σβήσει αυτό μέσα σου, κράτα τις καλές αναμνήσεις ως κάτι που έζησες, ως ένα μάθημα, ως ένα διάλειμμα. Τώρα δες την πραγματικότητα. Δε θα σε έκανε ποτέ αληθινά ευτυχισμένη ο τυπάκος. Και αν έχει όντως διπλή κρυφή ζωή, να λυπάσαι και το άλλο άτομο που τρώει επίσης δούλεμα. Μπουχτίσαμε από τέτοιους ανθρώπους.
02-10-2015, 14:31 #95
02-10-2015, 23:37 #96
Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλεις να πω. Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά. Δεν αναφερόμουν σε εσενα αλλα σε αυτόν.
Τι ακριβώς εννοείς του ειπα? Δεν είπα κάτι. Αυτός ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν έκανα κάτι άλλα "έτσι του βγήκε
..Η μάλλον δεν του βγηκε"....
πραγματικά ενώ κάποιες στιγμές τον σκέφτομαι κ στενοχωριεμαι άλλες φορές μ μ βγαινει να γελάσω. Λέω αφού μ συνέβη και αυτό. ..τι να πω! Ήταν κωμικό τραγικό!
02-10-2015, 23:56 #97
03-10-2015, 09:15 #98
σονγκχουα, νομιζω οτι ο λογος που μας ξαναεγραψες ειναι οτι πονας, κι οχι οτι δεν καταλαβες κατι .
ο τυπος και την πρωτη φορα φεροταν ετσι και συνεχισε να φερεται ετσι.
δεν υπαρχει καμια εκπληξη, απλα δεν εγινε το "θαυμα".
δεν ειναι οτι την πρωτη φορα απλα απομακρυνθηκε.
παλι υπηρχαν πισω μπρος, διπλα μηνυματα, ταχα υποσχεσεις που κατεληγαν σε εξαφανισεις κλπ.
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια (οχι η παντοφλα της μαριον)
φαινομενικα, το λαθος σου ειναι οτι επεμεινες ενω το πραγμα φαινοταν.
επι της ουσιας δεν ηταν λαθος. αν το καλοσκεφτεις πηγαινες εν γνωσει σου να φας το κεφαλι σου.
απο την σιγουρια του " ο τυπος δεν πολυγουσταρει, ας μην επιμενω" προτιμησες το "θα παω κι ας μου βγει και σε κακο"..
ε, σου βγηκε σε κακο. θα περασει..
μια πρακτικη συμβουλη για αναλογες περιπτωσεις, ειναι αυτη που προκυπτει απο την κινεζικη παροιμια "παρακαλετο μ@@νι, ξυνο γ@μισι".
όποτε κι αν χρειαστει να το τραβας απ τα μαλλια, καποιο λακο εχει η φαβα. δνε ειναι επιστημη.
τα "δεν σου αξιζω, συνεχισε την ζωη σου, εισαι υπεροχη, θα βρεις κατι καλυτερο" ειναι πιο μεγαλο καμπανακι κι απ την καμπανα της παναγιας των παρισιων (κλασσικο αδειασμα)
δεν παρακαλεσες προς θεου , αλλα το τραβουσες απ τα μαλλια ενω ΔΕΝ τσουλαγε.
η συμβουλη λοιπον δεν ειναι, μην παρακαλατε, για να μην σας πεσει η μυτη, αλλα γιατι θα τα λουστειτε.
οταν δεν βγαινει, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ και κανει μπαμ.,,
03-10-2015, 11:55 #99
Πολλά Like για την κινέζικη παροιμία και με την καμπάνα της παναγίας των παρισίων! Γέλασα πολύ χαχαχαχα
Συμφωνώ σε όλα μαζί σΟΥ. Απλά θέλω να τονίσω ότι αυτός με έκανε να έχω προσδοκίες- δεν ημουν αυτη που πίεζε προς κάποια κατεύθυνση. όταν εφτασα Αθήνα μου είπε να βρούμε σπίτι μαζί- του λέω με το νέο ετος και μου λεει, "ελεγα για πιο συντομα" . Αυτός μου έλεγε μεγάλα λόγια και μου μιλούσε τρυφερά. Δεν είχα κάποιο λόγο να αμφιβάλλω δλδ. Μόνο ότι μου "την είχε κάνει" στο παρελθόν. Τελικά το κακό ιστορικό μπορεί να είναι αποκαλυπτικό για το μέλλον....
03-10-2015, 11:57 #100
03-10-2015, 12:01 #101
03-10-2015, 12:42 #102
Τσακωθήκατε τη 1η φορά, και μάλιστα σου ανέβασα και τη παράθεση που το αναφέρεις εσύ η ίδια. Στη παράθεση αυτή αναφέρεται πως πάνω σε ένα καυγά είπες ένα-δύο πράγματα που τον πλήγωσαν και σε χώρισε. Ποια ήταν αυτά τα ένα δύο πράγματα; Πες τα μας να τα μάθουμε και εμείς να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα!
03-10-2015, 13:13 #103
Αγαπητη Σονγκχουα ανοιξε αν θες αυτο το λινκ,και καπως ετσι ,στο τελος θα καταλαβεις πως καποια στιγμη περναει,ισως θυμηθεις κ παλαιοτερους χωρισμους που καπως ετσι περασαν κ αυτοι.....
Υπομονη και καλη δύναμη!!!!
http://fanpage.gr/stories/ta-vimata-...hana-skitsa/#_Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
03-10-2015, 15:29 #104
03-10-2015, 15:34 #105