για ποτε παλαιοτερα μιλας? μπορεις να διευκρινισεις?
Printable View
o ερωτας ειναι συναισθημα που δεν μπορεις να ελεξεις ωστε να μην το νιωσεις.. ο ερωτας δεν κοιταει πνευματικα αξιωματα!
τι φταει το μελος Griego που ετσι ενιωσε δηλαδη? προφανως κι αν ηταν στο χερι του δεν θα περνουσε ολη αυτη την ταλαιπωρια με τον ανεκληρωτο ερωτα του... και μενα μου φανηκε περιεργο ολο αυτο δεν λεω, αλλα δεν ειναι καν κατι προσβλητικο.
και για πιο λογο ακριβως προσβαλει την εκκλησια? δεν βλεπω να την βριζει πουθενα ή να την αφηφαει.
απλως εκφραζει αυτο που νιωθει!
ενω τα χρυσαφια τα μεταξια κ τα βελουδα που φορανε καπιοι δεν ειναι εξαιρετικα προκλητικα.Quote:
ο τιτλος σου ειναι εξαιρετικα προκλητικος για καποιους ανθρωπους που εκκλησιαζονται..
Ευκολο δεν ειναι ομως μπορεις να το ελενξεις σε βαθος χρονου σου λεω αυτο που θα κανεις ειναι πρωτον μην ξαναπας εκει δευτερον αφοσιωσου σε αλλα προσωπα πραγματα που σε ενδιαφερουν μπορει να καθυστερησει ομως θα περασει αλλωστε εφοσον λες οτι εχεις σχεση πρεπει να αφοσιωθεις σε αυτην
Remedy, δεν πιστευω να μας δουλεύει (πχ τρολ ή να πουλά φαντασιώσεις νομίζοντας ότι βρηκε αφελείς). Εδωσε καποιες απαντήσεις στις οποίες εντοπίζω αυθορμητισμό και πηγαίο, και σ αυτο στηριζω την άποψη μου. Κατα τα λοιπα τετοιοι άνθρωποι προφανώς δεν ειναι και τα πλέον αξιόπιστα άτομα. Αλλο το να λέει κανεις ψέματα κι αλλο να υπάρχει υπερβολή ή/και αντίφαση ή να βάζει και λίγο "κέτσαπ" - φαντασία στο πως παρουσιάζει καταστασεις που κατα βάση του εχουν συμβεί.
Θεοφανία, με παρερμήνευσες. Αν ο παπας είναι σωστός, έχει διάκριση - επίπεδο και αφοσιωση στο πνευματικό του έργο, μια επίσκεψη στον ιερέα αυτό, με σκοπό την πνευματική καθοδήγηση σ αυτα τα οποία προφανως βασανίζουν τον θεματοθέτη, θα του ειναι ωφέλιμη.
Κατα τα λοιπά δεν ήξερα ότι υπάρχει απιστία στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, επειδή εχω την εντυπωση ότι οι δεσμοί είναι πιο χαλαροί εκεί....
Remedy, όντως προκλητικός ο τίτλος για όσους εκκλησιάζονται.
Πιστευω ότι ο χυδαίος τρόπος με τον οποίο περιέγραψα πως γίνεται κανείς γκέι δεν απέχει από την πραγματικότητα. Ετσι, λυπάμαι τον θεματοθέτη ως θύμα επιτηδειότητας σε νεαρή ηλικία. Δεν αναφερομαι προφανώς σε κάτι χαηβάνια που θέλουν να τα δοκιμάζουν όλα για να είναι in και να έχουν εμπειριες.
Ιωάννη φαντάζομαι ξέρεις πως σε συμπαθώ και στο λέω διότι δεν θα ήθελα να με παρεξηγήσεις με αυτό που θα σου πω.
Διαφωνώ με την άποψη σου εφόσον είναι γενικοποιημένη. Πράγματι, πολλοί ομοφυλόφιλοι λειτουργούν όπως λες, υπάρχουν όμως και ομοφυλόφιλοι που δεν λειτουργούν έτσι. Δεν δοκίμασαν για την εμπειρία, ούτε τους αποπλάνησαν όταν ήταν ανήλικοι. Είναι σοβαροί, συγκρατημένοι, σταθεροί, συναισθηματικοί και πολύ απλά χάνονται μέσα στο πλήθος, διότι εκείνοι που λες δυστυχώς, πλειοψηφούν. Ουσιαστικά είναι παρόμοιο με αυτό που έκαναν πριν και άλλοι χρήστες και διαφώνησες. Ένας παπάς gay = Όλοι οι παπάδες gay. Ένας παπάς με χρυσά άμφια = Όλη η θρησκεία άθλια. Δεν είναι έτσι όμως.
Γνωρίζω πως έχεις σοβαρή και αναλυτική σκέψη. Για αυτό θα ήθελα να σε παρακαλέσω να το δεις πιο σφαιρικά το θέμα, διότι έτσι παίρνει η μπάλα τους πάντες και είναι πολύ άδικο αυτό.
Πραγματικα εν ετει 2014 (και σε 2 μηνες μπαινουμε 2015) να υπαρχουν τετοιες αποψεις..Μηπως Ιωαννη η ομοφυλοφιλια θεραπευεται και με χειρουργειο?Μονο αυτο δεν ειπες..Πραγματικα πολυ φιλικα στο λεω αν θες λιγο αναθεωρησε!
Αλλο να μην συμφωνεις με καποιες επιλογες των ανθρωπων και δη σεξουαλικες και αλλο ολο αυτο να πιστευεις οτι ειναι αρρωστια..ή κατι που μπορει να στο μεταδωσουν!Το παλικαρι με αυτη την φυση γεννηθηκε , δεν τον ατιμασε κανεις και οπως ειπε και η mama παραπανω δεν ειναι φαγητο για να το δοκιμασει κανεις χαχα..
Σιγουρα ειναι εντυπωσιακο το οτι τον τραβηξε ερωτικα ενας παπας και για εμενα ειναι πολυ ιουυυυ και καλο θα ηταν Griego μου να κατσες στα αυγα σου παλικαρι μου γιατι θα τα φας τα μουτρα σου :)
η ομοφυλοφιλια ειναι εμφυτη. κανεις δεν "ξεγελιεται".
υπαρχουν ομοφυλοφιλοι ,ακομα και παντρεμενοι με ετεροφυλους που δεν το εχουν καν δοκιμασει. ξερουν πολυ καλα ομως τι πραγματικα τους ελκει.
Βρε παιδια, εγώ δεν ειπα ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια, γι αυτο άλλωστε απέρριψα τα περί κληρονομικότητας!
Ουτε δέχτηκα Γάτος τις γενικεύσεις υπο την έννοια του ότι ένας άρα όλοι.
Εκεινο στο οποιο προσπάθησα να σταθώ στο πώς γίνεται κανεις γκέι.
Γατος, θα θελα να διευκρινιζες το "Δεν δοκίμασαν για την εμπειρία, ούτε τους αποπλάνησαν όταν ήταν ανήλικοι.". Δηλ: Το επεδίωξαν ως ενστικτώδη έλξη προς το ίδιο φύλο κι αυτη την έλξη θυμούνται να την ειχαν από τοτε που ξεικινησαν να σκεφτονται ως παιδια? Αν ισχυει αυτο τότε ανατρεπονται τα όσα λέω εγω!
η κληρονομικοτητα δεν αφορα μονο αρρωστιες ,αλλα και πολλα αλλα χαρακτηριστικα που μπορει να ειναι και θετικα η και ουδετερα..
ομοφυλοφιλος γεννιεται κανεις, δεν γινεται.
αν με το 'γινεται", εσυ εννοεις το να "εκδηλωθει",αυτο ειναι αλλο θεμα.
αχαχα... βρε άνθρωπε, άλλο έμφυτο και άλλο κληρονομικό... έμφυτος είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η κοινωνικότητα (όλοι τα έχουν αυτά από τη φύση τους)... κληρονομικός είναι ο καρκίνος του μαστού, τα πράσινα ή τα μαύρα μάτια (ο,τι έχουμε από τους προγόνους μας ο καθένας)
και βέβαια η σεξουαλικότητα δεν συνειδητοποιείται πριν την εφηβεία και πάλι οχι αμέσως αλλά σταδιακά...
είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω εδώ αλλά μ' αυτά που διαβάζω... (θέλω ν' αγιάσω και δεν μ' αφήνουν οι διαόλοι)
Κοίτα, πολλοί ομοφυλόφιλοι έχουν υποστεί κακοποίηση. Είναι κάτι αληθές ως γεγονός αυτό που λες. Θυμάμαι είχα προσπαθήσει να σχετιστώ κάποτε με ένα παιδί που μου είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα βιασμού από κάποιον. Δεν ξέρω όμως πως λειτουργεί αυτό, διότι δεν μου έχει τύχει προσωπικά...
Επίσης, έχω γνωρίσει άθελα μου άτομα που κάνουν και αυτό που λες, δηλαδή, δοκιμάζουν για την εμπειρία... Ούτε αυτό γνωρίζω πως λειτουργεί όμως...
Παρένθεση: Τώρα που το λες, έχω παρατηρήσει πως όσα άτομα έχω γνωρίσει και έχουν κακοποιηθεί είχαν μια θηλυπρέπεια και όσα άτομα δοκίμαζαν για την εμπειρία ήταν αμφιφυλόφιλοι! :Κλείνω την παρένθεση.
Υπάρχουν λοιπόν κι ομοφυλόφιλοι που έχουν εξελιχτεί βάση του τρόπου που λες στο τέλος. Δηλαδή δεν ένιωθαν έλξη για γυναίκα, δεν είχαν ούτε καν στύση κι ένιωθαν έλξη για τους άντρες, απλά και φυσικά. Έτσι συνέβη και σε εμένα προσωπικά. Απλά είναι δύσκολο να βρεις άτομα αυτής της κατηγορίας. Επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς ανήκουν στις δύο παραπάνω κατηγορίες (και σε μερικές άλλες που έχω εντοπίσει), έχει χτιστεί ένα πρότυπο, πως ο σωστός gay είναι εκείνος που πηγαίνει με πολλούς άντρες, με τον κοινωνικό του κύκλο να αγγίζει ακόμα και τα όρια της πορνείας συνήθως...
Για να μην είμαι άδικος όμως, δεν πιστεύω πως όλοι όσοι κακοποιήθηκαν και όλοι όσοι ξεκινάνε για την εμπειρία δεν εξελίσσονται σε κάτι ολοκληρωμένο. Απλά θεωρώ πως είναι πιο δύσκολο διότι υπάρχει κακή αρχή.
Επιπλέον, σκέψου το εξής. Άλλος κακοποιείται και σιχαίνεται τους άντρες μετά, άλλος κακοποιείται και μετά θέλει να πηγαίνει με άντρες... Αυτό σημαίνει πως πέρα από το μέσο που ώθησε τον άνθρωπο αυτόν στην ομοφυλοφιλία, υπήρχε κάποια βάση για να τη δεχτεί. Απλά είναι δύσκολο να μεταμορφωθεί σε κάτι ώριμο, διότι η αρχή έγινε με έναν τρόπο τραυματικό θεωρώ, κάτι που θα τον ωθεί να επαναλαμβάνει την πράξη του, ώστε να επιβεβαιώνει ξανά και ξανά το γεγονός.
Αυτή είναι η γνώμη μου. :)