-
Τελικά πρωί-πρωί πήγα ... (στην πραγματικότητα σύρθηκα μέχρις εκεί ...)
Παρότι δεν είχα κοιμηθεί σχεδόν και ήμουν από πολύ νωρίς ξύπνια ... πήγα με καθυστέρηση .
Της το είπα : \"ήρθα με δυσκολία, πιέζοντας πολύ τον εαυτό μου ν΄ αντισταθεί στην εκούσια προσπάθεια να το αποφύγω. Δεν έχω διάθεση να μιλήσω , δε θέλω να σκέφτομαι πιά ... \"
Τέτοια ωραία ! πως ακούγομαι ; ... ξέρω , σα \"θρήνος\" !
Προσπάθησα νάμαι αυθόρμητη αν και δε μου προκύπτει αυτό αβίαστα ... αλλά τέλος πάντων έκανα κουβέντα απέξω-απέξω ... Το τριγύρναγα ώρα ... αλλά είπα οτι νοιώθω σε τέλμα, πως τίποτα δε βλέπω να αλλάζει , πως εξακολουθεί αυτή η ... \"ΑΠΟΥΣΙΑ ΝΟΗΜΑΤΟΣ\" , πως σκέφτομαι ..\"άσχημα\", πως ίσως δε θα το .. αντέξω αυτό για πολύ ακόμα ... , πως .... \"γειά-σας\" ... γενικά ..! και άλλα συναφή ...
... Αμίλητη , με κοίταζε αμίλητη, ό,τι ήθελα ν΄ αποφύγω δηλαδή ...
Είπε δυο τρία λόγια τελικά ... επί του σημείου, χτυπώντας \"νεύρο\" ...
\" ... Το ότι ήρθατε τελικά, δείχνει οτι υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σας που ζητάει \"φροντίδα\" και αντιτίθεται στο άλλο κομμάτι που αρνείται ...
\"φοβάστε αν προχωρήσουμε περισσότερο θα βγουν πράγματα στην επιφάνεια που θα σας \"κατακλύσουν\" , \"που δε θα τ΄ αντέξετε\" ;;; ... \"
Για φόβο , μίλησε για φόβο , για το μέσα, το βαθύ ... το κρυμμένο επιμελώς ... το ... \"μη-μου-άπτου\" ...
Να πάρει , ... με κοίταζε ίσια στα μάτια ... , κι ένοιωθα τόοσο \'μικρή\' , σαν παιδάκι που έφαγε το γλυκό και το αποκαλύπτουν απ΄ τα .... \"ψίχουλα\" στη ... μύτη (γμτ) ...
Όταν τελείωνε η ώρα , άρχισε πάλι τα γνωστά ... : \"το ότι τελειώνει τώρα η ώρα το νοιώθετε ώς απόρριψη , \"θυμώνετε\" μαζί μου γιατί σας ... \"εγκαταλείπω\" , και μήπως το ότι αργήσατε το πρωί ήταν \"συμβολικά\" σαν τιμωρία μου για το ότι σας \"αφησα\" στο τέλος της χτεσινής συνεδρίας ; \" μπλά μπλα μπλα ... και άλλα τέτοια ...
Απάντησα κατά τα γνωστά κι εγώ ... όπως πάντα .. \"εμχμ να κι εγώ ... ξέρετε ... μερικές φορές δε νοιώθω και τόσο ... \'βολικά\' στο τέλος της ώρας μιάς και έρχεται τη στιγμή που μετά από τόοοση ωρα αποφασίζω να .... \"ξεκουμπωθώ\" .. (γκρρρρ @@@*&^) αλλά ... εντάξει ... το \"εκλογικεύω\" ... κι ελπίζω να επιβιώσω ως την επόμενη ... (κι αν όχι -λέω από μέσα μου- το κρίμα στο ... λαιμό σου :( .... )
τέτοια ωραία έγιναν σήμερις ...
ουφ !!! :(
αυτά λοιπόν ...
-
Είναι μικρό το χρονικό διάστημα που πας σε ειδικό, αλλά δώσε λίγο χρόνο ακόμα στον εαυτό σου. Υπάρχει και η περίπτωση να μην σου ταιριάζει το συγκεκριμένο άτομο... το έχεις σκεφτεί? Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο .... τότε απλά χρειάζεσαι περισσοτερο χρόνο για να ανοιχτείς φιλενάδα....
Είναι πράγματι εκνευριστικό όταν πλησιάζει το τέλος της συνεδρίας!!!! Σε νοιώθω απόλυτα σ\'αυτό ...και άαααντε να έρθει η ώρα της επόμενης φοράς! προσωπικά αρχίζω και υποπτεύομαι ότι παθαίνω εξάρτιση απ\'την δικιά μου (θεραπεύτρια)...
Δώσε χρόνο.... Σου έχει πει μήπως για group therapy??
-
...πωπω psychangel....σημεια στιξης ...απειρα!
και γω καμια φορα αισθανομαι οτι σερνομαι να παω ως την ψυχοθεραπευτρια. λιγο ασχετο αλλα απτη μικρη μου εμπειρια εχω δει οτι οσο πιο ειλικρινης ειμαι με την ψυχοθεραπευτρια μου τοσο πιο κοντα ειμαστε αρα πιο κοντα αυτη σε μενα και αρα βοηθιεμαι πιο ουσιαστικα. σε φαση που καμια φορα αυτο-πιεζομαι να της πω κατι που ..ντρεπομαι ή φοβαμαι πολυ. ακομα και κατι που δε μαρεσει σ\'αυτην , οτιδηποτε ειναι αληθινο/πραγματικο θα βγει σε καλο. και μη σκεφτεσαι πως ακουγεσαι, δεν εχει πολυ νοημα. και 01101110 01100001 00100000 01111000 01100001 01101101 01101111 01100111 01100101 01101100 01100001 01110011 :)
-
Βee, γεια σου!
Σε παρακαλώ, θα ήθελα να μου πεις πώς λέγεται ο ψυχοθεραπευτής που σε βοήθησε, γιατί έχω ανάγκη να βρω κάποιον που να κάνει ευθυνοκεντρική ψυχοθεραπεία.
Σε παρακαλώ πολύ, να μου στείλεις ένα μέιλ, αν δεν θέλεις να απαντήσεις εδώ.
Θα σου είμαι υπόχρεη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!