Φύγε μακρια .! ερωτευμενη δεν εισαι,πραγματικα δεν τον θες....καλο σεξ δεν κανεις και θες να τον παντρευτεις? η συμπεριφορα του επιπολαιη και ισως και ανωριμη..δεν υπαρχει λογος να παντρευτεις με αυτον τον ανθρωπο!
Printable View
Φύγε μακρια .! ερωτευμενη δεν εισαι,πραγματικα δεν τον θες....καλο σεξ δεν κανεις και θες να τον παντρευτεις? η συμπεριφορα του επιπολαιη και ισως και ανωριμη..δεν υπαρχει λογος να παντρευτεις με αυτον τον ανθρωπο!
Το ξερω...ειναι προβλημα να θελει να πινει πανω απο πεντε ποτα οποτε βρισκεται σε μπαρακι με φιλους. Ενταξει δεν τα πινε μεσα σε μια ωρα ολα αυτα. Αλλα αν ας πουμε το γλεντι τυχαινε να κρατησει τη μιση νυχτα...ε δεν του φταναν λιγα ποτηρια τοτε!
Γενικα δυσκολευεται να συγκρατηθει και να βαλει στοπ οταν ειναι με αυτην την παρεα. Ετσι ειχα αντιληφτει οποτε ημουν μαζι τους.
Ενα βραδυ φευγαμε απο μια εκδηλωση και ο κολλητος του τρεκλιζε...επρεπε να τον κραταμε για να τον παμε στο αμαξι.
Ειναι κακη επιρροη αυτοι οι φιλοι του!!
Ενταξει ολοι θελουν σεξ,απλως αν ο αλλος ειναι ασοβαρος και γαιδουρι,δεν ειναι ουτε για να του λες καλημερα.
Πιστευω πως αμα βρεις ενα σοβαρο ανθρωπο,που να σου αρεσει εννοειται και ειναι κοντα στην ηλικια σου,ειναι πολυ πιθανο να καταληξει σε γαμο.
Ξεκολλα απο τον αλλον παντως,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Δε νομίζω ότι κάποιος σε αυτή την ηλικία παρασύρεται από τους φίλους του και πίνει ενώ αυτός δεν θέλει.
Μάλλον τους επέλεξε γιατί έχουν τα ίδια γούστα!
Προφανώς ο συγκεκριμένος είχε χειρότερη επιρροή μέσα στο σπίτι του.
Και δυστυχώς, ο αλκοολισμός είναι κληρονομική ασθένεια.
Μονο αμα ξεκολλησω εντελως θα ηρεμισω...
Τωρα εχουμε να επικοινωνησουμε απο χτες το πρωι...δεν προλαβα μια κληση του που επαιρνε απ τη δουλειά και αφου μετα δεν εδωσα σημασια δεν με ξαναπηρε ως το βραδυ!!
Δεν στελνω μηνυμα δε στελνει και αυτος! Δεν τηλεφωνω το ιδιο κανει και αυτος! Καλα, εχει την απαιτηση να τον κυνηγαω και απο πανω;;;
Χριστινα να σε ρωτησω κατι αλλο, αν βρεις καποιον που ταιριαζετε και παει για σοβαρα το πραγμα, που θα μενετε? Θελω να πω εσυ εχεις σπιτι ή θελεις να βρεις απ τον αντρα σου να χει δικο του?
Αχ βρε κοπέλα που είσαι και από ωραίο νησάκι, που φαντάζομαι τώρα τον εαυτό μου εκεί και να έκανα διακοπούλες....αχ το ωραία!!!! είσαι μικρή ακόμα δεν σε πήραν τα χρόνια και η μαμά καλό είναι να μην σε επηρεάζει γιατί μετά θα της το χτυπάς μια ζωή .. Βρε κούκλα ο τύπος είπες είναι γύρω στα σαράντα?? Δεν του φαίνεται από όσα περιγράφεις! Τώρα που θα έρθει και το καλοκαιράκι και θα έρθει κόσμος στο νησί προσπάθησε να χαλαρώσεις, πάρε το χρόνο σου και σκέψου... συναίσθημα υπάρχει??? αν δεν υπάρχει συναίσθημα, η λογική συνηγορεί υπέρ του χωρισμού... αλλά ΕΣΥ αποφασίζεις, εσύ και μόνο εσύ.
Κολλημα απλα υπαρχει. Αυτο!! Αφου ερωτικα την τελευταια φορα που βρεθηκαμε, δυστυχως δεν ενιωσα καθολου καλα...ηταν πριν λιγεες μερες. Δε μου βγηκε δυστυχως. Δεν ανεφερα τιποτα. Υποκρινομουν οτι ολα καλα ειναι παρολαυτα.
Μετα απο αυτο παλι παρεξηγημενοι ειμαστε. Αλλα για βλακωδη λογο. Προχτες δεν προλαβα να σηκωσω το τηλεφωνο οταν με επαιρνε απ τη δουλεια. Δεν εκανα κινηση μετα γιατι νομιζα πως θα ξαναπαιρνε οταν θα σχολνουσε. Τελικα με εγραψε! Και δεν εδωσα σημασια και εγω ολο το απογευμα. Τα ιδια. Ουτε το βραδυ επιχειρησε να στειλει εστω ενα μνμ!
Τα ιδια και ολη την ημερα της Κυριακης. Τσαντισμενη εγω τον αφηνα να δω τι θα κανει. Τιποτα ολη μερα!!! Σιωπη!
Και σημερα πρωι πρωι εστελνε μηνυματα και μου την εμπαινε!! Του απαντουσα αλλα ακρη δε βγηκε...
Τον ειχα,λεει, γραμμενο ολο το Σ/Κ!!!
Τα θελει ο κωλος σου,τοσα σου χουμε πει εδω και τοσες μερες!