Όχι, αλλά είχα πτήσεις που οι επιβάτες είχαν φρικάρει από τις αναταράξεις. Έχει τύχει επιβάτης να φορέσει το σωσίβιο και να μας το δώσει στην έξοδο καθώς έφευγε!
Printable View
Κακως ασχολουμαι.
Κακως ασχολουμαι.
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Ουσιαστικά δεν κατάλαβα αν η melissa δεν αποκλείει την τρομοκρατική εκδοχή ή αν τελικα οποιος το πιστεύει είναι τρελός.Τελικά το να είσαι σερβιτόρα σε αεροπλάνο κάνει τον βαθμό του πτέραρχου να μοιάζει τόσο μικρός.Το να σχολιάζεις απλά τις γνώμες των άλλων πάντως δεν είναι άποψη.Μου θυμίζει μια τραπεζοκόμο στο αχέπα που φοράει στηθοσκόπιο στις εφημερίες και κάνει βόλτα στους διαδρόμους.Δεν συνεχίζω άλλο αυτό τον διάλογο γιατί κάθε φορά γελάω μόνος μου και με κοιτάνε περίεργα.
οι περισσοτεροι δενετε κομπο οτι κ αν σας πουν κ τα περνετε τις μετριτοις ολα
κ ομως δεν ειναι το ιδιο να διαβαζεις 4 η 5 μυνηματα σε ενα φορουμ κ το ιδιο να εχεις ασχοληθει περισσοτερο με αυτον που τα γραφει πχ εμενα για παραδειγμα
αν θελει να εχει κανεις σοβαρη αποψη για καπιον πρεπει να εχει ασχοληθει περισσοτερο μαζι του ο καθενας ενω γραφει μπορει να λεει οτι θελει κ οταν θελει να γινεται καλος συνομιλητης κ οταν θελει να γραφει οτι να ναι δε πρεπει να λαμβανει ποτε κανεις υποψη του γνωμες απο τριτους που δε γνωριζουν καν για αυτον που μιλανε
Η αληθεια ειναι πως οτι και να εχει συμβει , δεν ειναι δυνατον να το γνωριζει καποιο μελος του φορουμ .
Οποια συζητηση γινεται εδω περα απλα δεν εχει νοημα.
Παντως, τα αεροπλανα πεφτουν συνηθως απο μηχανικη βλαβη ή απο ανθρωπινο λαθος, απο τρομοκρατικες επιθεσεις ή απο αυτοκτονια πιλοτου πεφτουν πολυ σπανια.Το τι εχει συμβει το ξερουν οι εμπειρογνωμονες και μονο αυτοι.
Αν καποιο μελος θελει να ισχυριστει οτι το εριξαν εξωγηινοι , ας το κανει.Χατηρι δεν χαλαμε σε κανεναν.
το σιγουρο παντως ειναι οτι αυτο που σιγουρα μπορει να γνωριζει ειναι οτι σε σημεια που υπαρχουν ανεμοστροβιλοι θα μπορουσε να σε παρει ο αερας. δε θελει κ πολυ μυαλο για να το καταλαβει κανεις
κ το σιγουρο ειναι επισης οτι αεροπλανα που πεφτουν πανω στο δρομολογιο τους δεν εξαφανιζονται απο προσωπου γης ενω δε ξερει κανεις που πηγαν
https://www.youtube.com/watch?v=GZMv3-Ahx1U
Εγω λεω οτι κατι τεττοιο ............με την νοοτροπια ' οτι του φανει του λωλοστεφανη ' που πηρε το πραμα .
Ουπςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςς , ακυρο