ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 125
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καλα...Πες μας ειχες ποτε καμια πτηση ασχημη , τοσο πολυ που να λες "σταματηστε να κατεβω" ??
    Όχι, αλλά είχα πτήσεις που οι επιβάτες είχαν φρικάρει από τις αναταράξεις. Έχει τύχει επιβάτης να φορέσει το σωσίβιο και να μας το δώσει στην έξοδο καθώς έφευγε!

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Όχι, αλλά είχα πτήσεις που οι επιβάτες είχαν φρικάρει από τις αναταράξεις. Έχει τύχει επιβάτης να φορέσει το σωσίβιο και να μας το δώσει στην έξοδο καθώς έφευγε!
    χαχαχαχα ! Εν τω μεταξυ αυτο απο οσο ξερω δεν ειναι σωστο.. Αν λεμε πεσει σε θαλασσα το αεροπλανο και βαλεις το σωσιβιο ενω εισαι μεσα ακομα νομιζω εχεις υπογραψει τον πνιγμο σου σωστα?

Senior Member
    Κακως ασχολουμαι.
    Last edited by Macgyver; 01-04-2015 at 19:29.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γενικα η προσθαλασσωση με 250 km/h ειναι κaταστροφικη , τι να σου κανει το σωσιβιο ? εκτος απο την προσθαλασσωση που εγινε στο ποταμο hudson , Νεα Υορκη , εκει τα σωσιβια εσωσαν κοσμο , ε melissa ?
    Και μια και λεμε για αναταραξεις , ειχα φιλεναδα αεροσυνοδο , και ειχαν πεσει σε αναταραξεις , που η μια αεροσυνοδος , που δεν προλαβε να προσδεθει , εσπασε τα δοντια της στην οροφη της καμπινας !!
    Δουλεια και αυτη.. Να γινεται της ποπης μεσα στο αεροπλανο και εσυ να πρεπει να εισαι ψυχραιμη και χαμογελαστη!

Senior Member
    Κακως ασχολουμαι.
    Last edited by Macgyver; 01-04-2015 at 19:28.

Senior Member
    Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Ουσιαστικά δεν κατάλαβα αν η melissa δεν αποκλείει την τρομοκρατική εκδοχή ή αν τελικα οποιος το πιστεύει είναι τρελός.Τελικά το να είσαι σερβιτόρα σε αεροπλάνο κάνει τον βαθμό του πτέραρχου να μοιάζει τόσο μικρός.Το να σχολιάζεις απλά τις γνώμες των άλλων πάντως δεν είναι άποψη.Μου θυμίζει μια τραπεζοκόμο στο αχέπα που φοράει στηθοσκόπιο στις εφημερίες και κάνει βόλτα στους διαδρόμους.Δεν συνεχίζω άλλο αυτό τον διάλογο γιατί κάθε φορά γελάω μόνος μου και με κοιτάνε περίεργα.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Ουσιαστικά δεν κατάλαβα αν η melissa δεν αποκλείει την τρομοκρατική εκδοχή ή αν τελικα οποιος το πιστεύει είναι τρελός.Τελικά το να είσαι σερβιτόρα σε αεροπλάνο κάνει τον βαθμό του πτέραρχου να μοιάζει τόσο μικρός.Το να σχολιάζεις απλά τις γνώμες των άλλων πάντως δεν είναι άποψη.Μου θυμίζει μια τραπεζοκόμο στο αχέπα που φοράει στηθοσκόπιο στις εφημερίες και κάνει βόλτα στους διαδρόμους.Δεν συνεχίζω άλλο αυτό τον διάλογο γιατί κάθε φορά γελάω μόνος μου και με κοιτάνε περίεργα.

Η μελισσα κανει την εξυπνη . Ειχα φιλεναδα αεροσυνοδο και η μανα μου ηταν αεροσυνοδος , ε , δεν ηξεραν τιποτα παραπανω απο τα βασικα . Σερβιρισμα , εξοδος κινδυνου , σταση κατα την αναγκαστικη προσγειωση . Μετανιωνω που ασχοληθηκα .

Banned
    οι περισσοτεροι δενετε κομπο οτι κ αν σας πουν κ τα περνετε τις μετριτοις ολα
    κ ομως δεν ειναι το ιδιο να διαβαζεις 4 η 5 μυνηματα σε ενα φορουμ κ το ιδιο να εχεις ασχοληθει περισσοτερο με αυτον που τα γραφει πχ εμενα για παραδειγμα

αν θελει να εχει κανεις σοβαρη αποψη για καπιον πρεπει να εχει ασχοληθει περισσοτερο μαζι του ο καθενας ενω γραφει μπορει να λεει οτι θελει κ οταν θελει να γινεται καλος συνομιλητης κ οταν θελει να γραφει οτι να ναι δε πρεπει να λαμβανει ποτε κανεις υποψη του γνωμες απο τριτους που δε γνωριζουν καν για αυτον που μιλανε

Senior Member
    Η αληθεια ειναι πως οτι και να εχει συμβει , δεν ειναι δυνατον να το γνωριζει καποιο μελος του φορουμ .
    Οποια συζητηση γινεται εδω περα απλα δεν εχει νοημα.
    Παντως, τα αεροπλανα πεφτουν συνηθως απο μηχανικη βλαβη ή απο ανθρωπινο λαθος, απο τρομοκρατικες επιθεσεις ή απο αυτοκτονια πιλοτου πεφτουν πολυ σπανια.Το τι εχει συμβει το ξερουν οι εμπειρογνωμονες και μονο αυτοι.
    Αν καποιο μελος θελει να ισχυριστει οτι το εριξαν εξωγηινοι , ας το κανει.Χατηρι δεν χαλαμε σε κανεναν.

Banned
    το σιγουρο παντως ειναι οτι αυτο που σιγουρα μπορει να γνωριζει ειναι οτι σε σημεια που υπαρχουν ανεμοστροβιλοι θα μπορουσε να σε παρει ο αερας. δε θελει κ πολυ μυαλο για να το καταλαβει κανεις

κ το σιγουρο ειναι επισης οτι αεροπλανα που πεφτουν πανω στο δρομολογιο τους δεν εξαφανιζονται απο προσωπου γης ενω δε ξερει κανεις που πηγαν

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=GZMv3-Ahx1U

Εγω λεω οτι κατι τεττοιο ............με την νοοτροπια ' οτι του φανει του λωλοστεφανη ' που πηρε το πραμα .
    Last edited by Macgyver; 01-04-2015 at 22:28.

Senior Member
    Ουπςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςς , ακυρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    χαχαχαχα ! Εν τω μεταξυ αυτο απο οσο ξερω δεν ειναι σωστο.. Αν λεμε πεσει σε θαλασσα το αεροπλανο και βαλεις το σωσιβιο ενω εισαι μεσα ακομα νομιζω εχεις υπογραψει τον πνιγμο σου σωστα?
    Το θέμα είναι να μη φουσκώσεις το σωσίβιο όσο είσαι μέσα γιατί με τον όγκο που αποκτάς είναι δύσκολο να κινηθείς και να βγεις έξω. Τουλάχιστον αυτός δεν το είχε φουσκώσει, απλά το φορούσε και περίμενε να προσθαλασσωθούμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by white View Post
    Που να καταλάβεις; Λογικό. Παρακολουθήσαμε την αξιοσημείωτη ικανότητά σου στην έρευνα στα προηγούμενα ποστ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Η μελισσα κανει την εξυπνη . Ειχα φιλεναδα αεροσυνοδο και η μανα μου ηταν αεροσυνοδος , ε , δεν ηξεραν τιποτα παραπανω απο τα βασικα . Σερβιρισμα , εξοδος κινδυνου , σταση κατα την αναγκαστικη προσγειωση . Μετανιωνω που ασχοληθηκα .
    Macgyver θα σου απαντούσα αλλά μάλλον θα το σβήσεις και αυτό μετά και θα γράψεις κακώς ασχολούμαι. Οπότε για να σε γλιτώσω από την ταλαιπωρία το αφήνω εγώ!

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast