οχι δεν τα εχω μαζι της..αυτη ειναι με καποιον αλλο&εγω ειμαι εδω&εκει&ψαχνομαι..την θελω ομως ακομα&την αγαπαω πολυ..και ας με πληγωνει καθε μερα&περισσοτερο..:(Quote:
Originally posted by Reina
...ξαναγύριζα στον πρώην όταν είχα ανασφάλειες. Πολύ σύντομα έγινε κακή συνήθεια. Εκείνος δεν μου είχε εμπιστοσύνη κι εγώ απαιτούσα να μου έχει. Όλα ότι νάναι..και φυσικά δεν ξανακόλλησε.
Όταν χωρίζεις θα πει υπάρχει κενό που δεν γεμίζει έτσι.. με αγάπη και ειλικρίνεια..Η σύντροφός σου προφανώς δεν καλυπτόταν στη σχέση σας.
δεν καλυπτοταν; μα εγω εκανα τα παντα ολο αυτο το διαστημα που ειμασταν αραβωνιασμενοι για να ειναι χαρουμενη&ευτυχισμενη μαζι μου..και απο οσα μου ελεγε&εδειχνε εισεπρατε αυτη την αγαπη που της προσφερα μεσα απο τις πραξεις μου. ηξερε ποσο την αγαπαω.πως με \"πεταξε\" μετα σαν σκουπιδι&δεν ενδιαφερθηκε ποσο πολυ θα πονεσω; απλα τωρα ηθελε εναν αλλο&για μενα δεν ενοιωθε αυτο που ενιωθα εγω γι\'αυτην.
Μπορεί να μην ξέρει τι θέλει αλλά μάλλον ξέρει τι δεν θέλει. Αν ψάξει και δεν βρει το ιδανικό της μπορεί και να ξαναγυρίσει σε σένα. Δεν θα θυμάται τις κακές σας στιγμές στην αρχή..Σύντομα όμως θα διαπιστώσει ότι κι εσύ είσαι κάποιος άλλος.
Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έχεις μπροστά σου το ίδιο άτομο? Δεν θεωρείς ότι ακόμα κι εσύ μέσα από όλα αυτά αλλάζεις?
δεν ξερω τι θα συμβει στο μελλον, αυτο που ξερω ειναι οτι εαν την αγαπαω ακομα θα την συγχωρεσω σιγουρα.δεν με νοιαζει τι εκανε το διαστημα του χωρισμου μας. απλα εαν θελει να γυρισει πραγματικα&μαγαπαει οσο εγω ολα μπορουν να γινουν οπως πρωτα&καλλιτερα..
Και τέλος πάντων το συναίσθημα, ο έρωτας, δεν είναι αυτεξούσιο ρε παιδί μου. Χρειάζεται λογική και πράξη για να δημιουργηθεί.
Και δεν τα έχεις αυτή τη στιγμή μαζί της. Οπότε.. έχει νόημα?