Δλδ ? ...................
Printable View
δεν ξερω ρε μαρα.. και μενα πολλα κουφα μου ετυχαν... από το πουθενα! ουτε τα αναλογα πιστευω ειχα ποτε... ουτε καποια προδιαθεση... αλλα ακομα και αν δεχτούμε ότι όλα είναι παρανοια καποια δεν κολλανε και σε μενα όπως και το σκηνικο που περιέγραψες... ισως σε καποιο άλλο θεμα το αναλυσουμε.. αν και δεν νομιζω η εσωτερικη.. να εχει πρόβλημα... χεχε
Α , τωρα το ειδα , οχι , δεν με πειραζει για τα πμ. ς , αλλα δεν μαρεσε ο τυπος των ποστ της , δεν μουκατσε εξ αρχης καλα , μιλαγε σε μελη , χωρις να ξερει οσα εγω , πιθανον να το παρακανα , δεν το αποκλειω , αν μου κατσει καποιος εξ αρχης ασχημα , σπανιο πραμα , δεν αλλαζω γνωμη ευκολα ...........τωρα να ξαναρχιζω τα ιδια και τα ιδια , αστο βρε Κιουμπ , μια παρεξηγηση σαν ολες τις αλλες .................
κοιτα εμενα με ακουσει δε με ακουσει παλι στο κοσμο μου θα μαι οπως συνηθως.
απλως προσπαθουσα να της εξηγισω οτι αν αντιδρα ετσι καθε φορα που καπιος την πλησιαζει οπου και να παει θα της φταινε τα παντα και δε θα βρει ησυχια ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ? εμενα ξερεις ο μηνας εχει 9 οτι και να πεις.
Ωφειλω ενα μεγαλο συγγνωμη στνην Μαρα , εδειξε ανωτεροτητα και μουστειλε αιτημα φιλιας ................ευχαριστω Μαρα , σε παρεξηγησα , ταχει ο γραπτος λογος αυτα , πλεον σε θεωρω φιλιο μελος , ετσι πρεπει να ληγουν οι καυγαδες .......εδωσες καλο παραδειγμα , αγαπητη Μαρα , το εκτιμω ...........