απομυθοποιηση της φωνής - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 152
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Περιμένω τα κίνητρά σου για το ότι εκθέτεις αλήθειες.............
    Δλδ ? ...................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αντε , Μαρα , ανοιξε το μαγζι με τα πμ. ς , μπορει καποιος να θελει να σου πει κατι .........ιδαιτερως ....
    αντε να δουμε....
    παντως γενικα δεν μιλαω με αγνωστους, αλλα ειδικα για σενα κανω μια παραχωρηση :)

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    θα σου πω το εξης...
    πηγαινα Λυκειο. Ξυπναω μια μερα και μου λεει η μανα μου οτι ειδε ενα ονειρο στον υπνο της οτι η πορτα του σπιτιου μας ηταν σπασμενη. Εγω παντα ειχα την αποψη οτι απορριπτεις αυστηρα τα σεναρια και κολλας πανω στη λογικη. Οποτε μπηκα στη φαση να της λεω, τι βλακειες ειναι αυτα που λες? κλπ.
    Λοιπον, πηγα σχολειο. Οι γονεις εφυγαν για δουλεια. Γυρισαμε το μεσημερι σπιτι. Παω να βαλω τα ρουχα μου στη ντουλαπα και η κλειδαρια σπασμενη, το ξυλο το ειχαν σκαψει με κατσαβιδι ή κατι τετοιο, ειχαν παρει ολα τα χρυσαφικα και τη βερα της... Ειχαμε 2 εξωπορτες. Τη μια που μπαιναμε-βγαιναμε συνεχως και μια αλλη που υποτιθεται ηταν μονιμως κλειδωμενη. Ε αυτη η μονιμως κλειδωμενη ηταν παραβιασμενη.
    Η μανα μου? το ειδα στον υπνο μου, μου το ειπε το ονειρο...
    πες μου τωρα τι νας της ελεγα...
    Και δως του σεναρια για τους κακους γειτονες που μας παρακολουθουν και θελουν το κακο μας, και της πηραν τη βερα για να της κανουν μαγια...
    Αντε τωρα να αντιταξεις λογικη σε τετοια σεναρια οταν ειχε δει το ονειρο και μας το ειχε πει απο το πρωι...
    δεν ξερω ρε μαρα.. και μενα πολλα κουφα μου ετυχαν... από το πουθενα! ουτε τα αναλογα πιστευω ειχα ποτε... ουτε καποια προδιαθεση... αλλα ακομα και αν δεχτούμε ότι όλα είναι παρανοια καποια δεν κολλανε και σε μενα όπως και το σκηνικο που περιέγραψες... ισως σε καποιο άλλο θεμα το αναλυσουμε.. αν και δεν νομιζω η εσωτερικη.. να εχει πρόβλημα... χεχε

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αντε να δουμε....
    παντως γενικα δεν μιλαω με αγνωστους, αλλα ειδικα για σενα κανω μια παραχωρηση :)
    τιιιι ανοιξες τα πριβε μηνυματα.. κατσε να σου στειλω και εγω μιας και μας τσουβαλιασες ολους προηγούμενος... εμ τι στο πηγαδι κατουρησα

Banned
    Δλδ ? ...................
    Δηλαδή παραδέχεσαι ότι είχες εγωιστικά κίνητρα για να εκθέσεις την αλήθεια σου ή όχι?

Senior Member
    Για περίμενε λίγο, εσύ εκθέτεις μια αλήθεια σου για να την εκθέσεις ή επειδή η μάρα δεν γούσταρε πμ σου? Δεν θα ήταν πιο σωστό να την κρίνεις για τα πμ και όχι ως προς την συμβολή της εδώ μέσα ?
    Α , τωρα το ειδα , οχι , δεν με πειραζει για τα πμ. ς , αλλα δεν μαρεσε ο τυπος των ποστ της , δεν μουκατσε εξ αρχης καλα , μιλαγε σε μελη , χωρις να ξερει οσα εγω , πιθανον να το παρακανα , δεν το αποκλειω , αν μου κατσει καποιος εξ αρχης ασχημα , σπανιο πραμα , δεν αλλαζω γνωμη ευκολα ...........τωρα να ξαναρχιζω τα ιδια και τα ιδια , αστο βρε Κιουμπ , μια παρεξηγηση σαν ολες τις αλλες .................

Senior Member
    Δηλαδή παραδέχεσαι ότι είχες εγωιστικά κίνητρα για να εκθέσεις την αλήθεια σου ή όχι?
    Εγωιστικα γιατι να εχω , δεν το καταλαβαινω , δεν μουκατσε καλα ο τροπος γραφης της ,και αρχισε το πανηγυρι .....καιρο ειχα να λογομαχησω ......

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    μαρα μην τους ακους σε ζηλευουν... μια χαρα εισαι!
    κοιτα εμενα με ακουσει δε με ακουσει παλι στο κοσμο μου θα μαι οπως συνηθως.

απλως προσπαθουσα να της εξηγισω οτι αν αντιδρα ετσι καθε φορα που καπιος την πλησιαζει οπου και να παει θα της φταινε τα παντα και δε θα βρει ησυχια ΠΟΥΘΕΝΑ...

ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ? εμενα ξερεις ο μηνας εχει 9 οτι και να πεις.

Senior Member
    Ωφειλω ενα μεγαλο συγγνωμη στνην Μαρα , εδειξε ανωτεροτητα και μουστειλε αιτημα φιλιας ................ευχαριστω Μαρα , σε παρεξηγησα , ταχει ο γραπτος λογος αυτα , πλεον σε θεωρω φιλιο μελος , ετσι πρεπει να ληγουν οι καυγαδες .......εδωσες καλο παραδειγμα , αγαπητη Μαρα , το εκτιμω ...........

Senior Member
    οχι , δεν με πειραζει για τα πμ. ς , αλλα δεν μαρεσε ο τυπος των ποστ της , δεν μουκατσε εξ αρχης καλα , μιλαγε σε μελη , χωρις να ξερει οσα εγω , πιθανον να το παρακανα , δεν το αποκλειω , αν μου κατσει καποιος εξ αρχης ασχημα , σπανιο πραμα , δεν αλλαζω γνωμη ευκολα ...........τωρα να ξαναρχιζω τα ιδια και τα ιδια , αστο βρε Κιουμπ , μια παρεξηγηση σαν ολες τις αλλες .................
    Οταν διαφωνεις με μια αποψη που εκφραζω, εχεις ολη την ανεση να διατυπωσεις τη διαφωνια σου. Δεν επιβαλλω τιποτα σε κανεναν. Τη γνωμη μου λεω. Και απο τα βιωματα μου μιλαω. Ουτε αυθεντια ειμαι. Ουτε γιατρος ουτε λυσαρι προβληματων. Και εγω ψαχνω τα θεματα μου...

Banned
    Εγωιστικα γιατι να εχω , δεν το καταλαβαινω , δεν μουκατσε καλα ο τροπος γραφης της ,και αρχισε το πανηγυρι .....καιρο ειχα να λογομαχησω ......
    Γιατί εσύ ρε μακ, δεν κακοκαρδίζεις μέλη για να λες την γνώμη σου....για αυτό είπα για προσωπικά κίνητρα...τέλος πάντων, τι ανακατεύομαι τώρα....μόνο αγάπη .................

Senior Member
    Γιατί εσύ ρε μακ, δεν κακοκαρδίζεις μέλη για να λες την γνώμη σου....για αυτό είπα για προσωπικά κίνητρα...τέλος πάντων, τι ανακατεύομαι τώρα....μόνο αγάπη .................
    Kατσε , παλι δεν καταλαβα , διευκρινησε πληζ ....

Senior Member
    olo αγαπες εισαι κιουμπ..ετσι σ θελω

Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    τιιιι ανοιξες τα πριβε μηνυματα.. κατσε να σου στειλω και εγω μιας και μας τσουβαλιασες ολους προηγούμενος... εμ τι στο πηγαδι κατουρησα
    χαχα ενας ενας μη βιαζεστε...

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    olo αγαπες εισαι κιουμπ..ετσι σ θελω
    Σκάσε εσύ :p

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast