1)Κάνε το as soon as possible!
2)Αγάπη σου δείχνει η μάνα σου που σε υποτιμά κλπ.?
Printable View
Ναι αλλά τώρα πια σας δέρνει μια φορά το χρόνο...και πιο σπάνια..
Τι να σου πω ρε δελφίνι..Αν σε θεωρώ αδίστακτη που έκλεψες τον γκόμενο της φίλης σου όταν γράφεις όλα αυτά? Επειδή έχω κάποιο διάστημα στο φόρουμ και παρακολουθώ κάπου-κάπου τα θέματα που ανοίγεις,
Είμαι βέβαιος τι θα σκεφτείς ανάλογα την απάντηση που θα σου δώσω.Αν σου πω ναι,θα αντιδράσεις,θα πεις ότι αυτό έγινε πριν 20 χρόνια,εξομολόγηθηκες αυτή την αμαρτία και τώρα πια δεν ισχύει και δεν σε απασχολεί..
Αν σου πω όχι,θα ξαναρωτήσεις το ίδιο πράγμα ή θα το πας πιο πέρα και θα σε συγκρίνεις με γνωστές μονδέλες..τύπου τζούλιας και ντούβλη..
Ε δε ξέρω πραγματικά τι να σου απαντήσω...Η mara.z μάλλον έχει τον τρόπο να σε "χειρίζεται" σωστά για να έχεις την ψευδαίσθηση ότι νιώθεις καλά.
Ε αντε δοξα τω θεω, φτασαμε στο τελος.
Δελφινι=οχι αδιστακτη
Αμην.
Δελφίνι το πιστεύεις πραγματικά αυτό? Η αύριο πάλι θα γυρίσεις στα ίδια?
Γιατί αν το πιστεύεις έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη των στόχων σου και είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε ως μέλη του φόρουμ.Να ανοίξω άμα είναι απόψε που θα βγω belvedere στην υγειά σου για το σημαντικό βήμα που έκανες ως προς την καλυτέρευση της ζωής σου.
Δεν ξέρω αν είναι έτσι. Η μαμά μου λέει ότι όλοι οι κακοί αυτοκαταστρέφονται υπονοώντας ότι και εγώ είμαι κακιά που αυτοκαταστρέφομαι.
Δελφινι σιγα μην εχεις και αντικοινωνικη διαταραχη αραξε λιγο εδω εγω δεν ειμαι αδιστακτος που εχω και ποινικο μητρωο....ελα λιγο στα συγκαλα σου
Συμφωνω με τη Ρεμεντυ..κοιταξε να βρεις δουλεια στο δημοσιο να φυγεις..μπορεις σαν ΑΜΕΑ να μπεις με παραπανω πιθανοτητες επειδη εμεις δεν μπορουμε να δουλεψουμε υπο δυσκολες συνθηκες και πιεση