Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 266
    Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι πιστευεις! υποκειμενικη αποψη! σκεψου οτι αυτη καθε μερα φροντιζει 2 παιδια, εναν αντρα και ενα σπιτι.... Νοικοκυρουλα ειναι!
    Το πρόβλημα είναι ότι η δελφίνι δεν εχει ζήσει αυτό το είδος ζωής και αναμφίβολα είναι κάτι που της λείπει.Για να ηρεμήσει πρέπει να φάει τα μούτρα της κατα μια έννοια και απο αυτή την πλευρά ώστε να μπορεί να συγκρίνει τι της ταιριάζει περισσότερο..
    Το θεωρώ άτοπο να προσπαθουμε οπωσδήποτε να βρούμε δυστυχία σε εναν τρόπο ζωής,προκειμένου να πείσουμε καποιον που θέλει να βιώσει και αυτή την πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης με επιχειρήματα τέτοιου τύπου..ότι και καλά πάλι δυστυχισμένη θα είναι..
    Μπορεί η δελφίνι να θέλει να είναι νοικοκυρουλα.

Senior Member
    Aπό πότε το να φροντίζεις την οικογένεια σου έγινε υποτιμητικό και άξιον περιφρόνησης;
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Τζάκυ αυτοί το λένε και καλά γτ οι ενδιαφέρουσες γυναικεσ μόλις παντρευτούν γίνονται κυρά κατινεσ εγώ λέω ότι τότε καταλαβαίνουν τι είναι ζωή μέχρι τότε ζουν σε σύννεφο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    elis δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και βαθιά χαρά, από το να προσφέρεις τα πάντα στην οικογένεια σου.
    Υπήρξα εργαζόμενη σε δημιουργικό τομέα, άκρως δημιουργικό, εν τούτοις ο μεγαλύτερος επαγγελματικός έπαινος ουδέποτε συγκρίθηκε με την αγκαλιά των παιδιών μου.
    Προσωπικά πάντα.
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Το ξέρω Τζάκυ από μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να δίνεις μπορεί να μην παντρεύτηκα αλλά στηρίζω την οικογένεια μου οπωσ μπορώ και πίστεψέ με το φαι που τρώω το βγάζω από το δημοτικό από δέκα χρόνων κάνω δουλειές στα δεκαπέντε έκανα δουλειά άντρα και τώρα είμαι τριανταπέντε κ κλαταρα

Senior Member
    Σιγά μη κλάταρες! Απλά μερικές φορές σε παίρνει από κάτω, αλλά εσένα, δε σε φοβάμαι! Πάντα σηκώνεσαι και συνεχίζεις τον αγώνα!
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Εντάξει σε αυτό ίσως να έχεις δίκιο αλλά νιώθω παππούς δηλαδή τόσα προβλήματα τόσες δυσκολίες και τι πήραμε τεσπά τώρα στη φάση που είμαι έχω παράπονο γτ άλλους τους ήρθαν εύκολα τα πράγματα κ τα κατάφεραν

Banned
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    Aπό πότε το να φροντίζεις την οικογένεια σου έγινε υποτιμητικό και άξιον περιφρόνησης;
    Καλά εντάξει δεν νομίζω να το είπε για υποτιμητικό τόσο,όσο απο την άποψη ότι και αυτό το είδος ζωής έχει άλλες δυσκολίες προσπαθώντας να πει στην δελφίνι ότι και πάλι μπορεί να κλαιγόταν αλλά και το ότι μια παντρεμένη μητέρα και σύζυγος δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένη,ανεξάρτητα του τι βγάζει προς την κοινωνία και βλέπει η δελφίνι και κάθε δελφίνι και ζηλεύει και θεωρεί ότι όλα θα ήταν αλλιώς και η ίδια ευτυχισμένη αν είχε πετύχει να έχει "παρόμοια" ζωή.
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εντάξει σε αυτό ίσως να έχεις δίκιο αλλά νιώθω παππούς δηλαδή τόσα προβλήματα τόσες δυσκολίες και τι πήραμε τεσπά τώρα στη φάση που είμαι έχω παράπονο γτ άλλους τους ήρθαν εύκολα τα πράγματα κ τα κατάφεραν
    elis είσαι άξιος θαυμασμού και το λέω σοβαρά.
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Πιστεύεις ότι λέει αυτά που θέλω να ακούσω και όχι τα σωστά???
    Κοίτα ότι τα λέει σωστά δεν διαφωνώ.Ομως στην προσπάθεια να σου ανεβάσει το ηθικό θεωρώ ότι σου λέει και κάποιες υπερβολές..πχ όταν παλιότερα είχα δει σε ένα θέμα σου ότι άμα κάνεις γυμναστήριο κτλ θα γίνεις μια 40αρα σαν την χατζηβασιλείου και την μενεγάκη ε εκεί θεωρώ ότι σου χρυσώνει το χάπι...
    Αλλά εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω.Σε στεναχωρεί που δεν χάνεις τα κιλά σου αλλά βλέπω να περνάς στο χαλαρό και να γράφεις εδώ μέσα την ενδοοικογενειακή βία που υφίστασαι..πχ έγραψες προχθες νομίζω ότι δεν πήγες γυμναστήριο γιατί ο αδερφός σου σε πλάκωσε στο ξύλο και σου μαύρισε το μάτι και οι γονείς σας δεν τον πρόλαβαν..Συγνώμμη αλλά να λέμε για τα επιπλέον κιλά σου και τον απο 20ετιας γκόμενο τη στιγμή που η καθημερινότητα σου είναι τόσο βάρβαρη και ότι με γυμναστήριο κτλ θα γίνεις η καρακουκλάρα και θα καλοπαντρευτείς,εμένα ως admforall μου φαίνεται αστείο..Αντι να πας να καταγγείλεις τα περιστατικά αυτά σε κάποια δομή για ενδοοικογενειακή βία ή κακοποιημένες γυναίκες,εσένα σε βολεύει να έρχεσαι εδώ στο φόρουμ και να ακούς τον καθένα εδώ μέσα να σου λέει καλά λογάκια και απλά να μην κάνεις τίποτε ουσιαστικό για να αποκτήσεις αρχικά θεμελιώδη ανθρώπινα κατ`εμε δικαιώματα όπως το να μην υφίστασαι βία και μετά να δεις τι θα κάνεις με τα υπόλοιπα θέματα σου..
    Εκτός και αν όντως μας δουλεύεις λιγάκι..Δε θα πω ολοκληρωτικά ότι λες ψέμματα,αλλά αυτά με το να τρως τόσα χρόνια ξύλο και να έρχεσαι εδώ και να ρωτάς για τα κιλά και τον 20ετιας γκόμενο μου φαίνονται η κορυφή του βουνού που δε θες με τίποτε να ξεκινήσεις να ανεβαίνεις,προκειμένου να φτάσεις στην κορυφή και να γευτείς την αίσθηση του να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει..

Senior Member
    Γτ ρε ψηλε άλλους τους έπλασε κ άλλους τους έκλασε τόσο απλά το δέχτηκα με τα χρόνια αλλά αυτά που σασ λέω είναι εγγυημένα δλδ πρόγραμμα διατροφή κ ύπνος τα έκανα κ βγήκα από τα δύσκολα οπότε πιάνουν δεν τα λέω για πλάκα

Senior Member
    Μαζί με τα φάρμακα για βαριές περιπτώσεις

Senior Member
    Αν είναι σωστό αυτό που λέω τότε οι ρυθμοί ζωής μας αρρωσταίνουν κι όχι οτιδήποτε άλλο εγώ αυτά πιστεύω να ξέρετε καλή κι η ψυχολογία ενδιαφέρουσα αλλά εγώ θέλω να γίνω καλά όχι άλλος ο ίδιος καλά

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post

Κοίτα ότι τα λέει σωστά δεν διαφωνώ.Ομως στην προσπάθεια να σου ανεβάσει το ηθικό θεωρώ ότι σου λέει και κάποιες υπερβολές..πχ όταν παλιότερα είχα δει σε ένα θέμα σου ότι άμα κάνεις γυμναστήριο κτλ θα γίνεις μια 40αρα σαν την χατζηβασιλείου και την μενεγάκη ε εκεί θεωρώ ότι σου χρυσώνει το χάπι...
    Αλλά εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω.Σε στεναχωρεί που δεν χάνεις τα κιλά σου αλλά βλέπω να περνάς στο χαλαρό και να γράφεις εδώ μέσα την ενδοοικογενειακή βία που υφίστασαι..πχ έγραψες προχθες νομίζω ότι δεν πήγες γυμναστήριο γιατί ο αδερφός σου σε πλάκωσε στο ξύλο και σου μαύρισε το μάτι και οι γονείς σας δεν τον πρόλαβαν..Συγνώμμη αλλά να λέμε για τα επιπλέον κιλά σου και τον απο 20ετιας γκόμενο τη στιγμή που η καθημερινότητα σου είναι τόσο βάρβαρη και ότι με γυμναστήριο κτλ θα γίνεις η καρακουκλάρα και θα καλοπαντρευτείς,εμένα ως admforall μου φαίνεται αστείο..Αντι να πας να καταγγείλεις τα περιστατικά αυτά σε κάποια δομή για ενδοοικογενειακή βία ή κακοποιημένες γυναίκες,εσένα σε βολεύει να έρχεσαι εδώ στο φόρουμ και να ακούς τον καθένα εδώ μέσα να σου λέει καλά λογάκια και απλά να μην κάνεις τίποτε ουσιαστικό για να αποκτήσεις αρχικά θεμελιώδη ανθρώπινα κατ`εμε δικαιώματα όπως το να μην υφίστασαι βία και μετά να δεις τι θα κάνεις με τα υπόλοιπα θέματα σου..
    Εκτός και αν όντως μας δουλεύεις λιγάκι..Δε θα πω ολοκληρωτικά ότι λες ψέμματα,αλλά αυτά με το να τρως τόσα χρόνια ξύλο και να έρχεσαι εδώ και να ρωτάς για τα κιλά και τον 20ετιας γκόμενο μου φαίνονται η κορυφή του βουνού που δε θες με τίποτε να ξεκινήσεις να ανεβαίνεις,προκειμένου να φτάσεις στην κορυφή και να γευτείς την αίσθηση του να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις θέσει..
    Σίγουρα με γυμναστική μόνο δεν θα μπορέσω να γίνω ξανά όπως ήμουνα στα 20 μου καλλονή αλλά σίγουρα θα γίνω καλύτερη από το ότι είμαι τώρα αν χάσω δηλαδή κάποια κιλά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να γίνω και καλύτερη από αυτό που είμαι τώρα μια χοντρούλα μάλλον μέτρια αλλά πολύ θα το ήθελα να ομορφύνω κάπως για να βλέπομαι. Μου άρεσέ πάντα η καλή εμφάνιση στην γυναίκα αλλά και στον άντρα. Κακώς χάλασε η δική. Ίσως να αρρώστησα με όλα αυτά που πέρασα. Είχα δει μία τηλεοπτική σειρά : " Το Νησί" και εκεί ήτανε ένα παντρεμένο ζευγάρι που η γυναίκα του ζευγαριού αυτού τα έφτιαξε και με τον ξάδελφο του άντρα της. Το έμαθε ο άντρα της και την σκότωσε και μετά από την στενοχώρια του που έκανε φόνο πέθανε και αυτός. Και εγώ ίσως που "έκλεψα" τον γκόμενο της φίλης μου να το θεώρησα πολύ βαρύ στο μυαλό μου και να αρρώστησα πάρα πολύ και να χάλασα την εσωτερική μου εμφάνιση συν το ότι τρελάθηκα κιόλας.

Ενδοοικογενειακή βία υφίσταμαι εδώ και πολλά χρόνια από τον αδελφό μου αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό και δεν σας δουλεύω καθόλου. Όλα αυτά τα χρόνια το έχω αναλύσει και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να δω τον αδελφό μου στην φυλακή εξαιτίας μου , δυστυχώς! Μου έχει γίνει καθημερινότητα πλέον και το περνώ στο ντούκου. Ο αδελφός μου έχει κάποιο πρόβλημα και επιβάλλεται με το ξύλο! Παλιότερα τα πράγματα ήτανε χειρότερο τώρα με τα χρόνια καλυτέρευσαν τα πράγματα και δεν μας χτυπάει τόσο συχνά 1 φορά το χρόνο και όσο πάει και σπανιότερα.

Τελικά δεν μου είπατε αν με θεωρείτε αδίσταχτη ή όχι που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου??? Σε αυτή την ερώτηση θέλω οπωσδήποτε να μου απαντήσετε...
    Last edited by δελφίνι; 20-01-2017 at 16:43.

Senior Member
    Καλησπέρα κ από μενα. Βασικα δε νομίζω το πρόβλημα να ειναι αν είσαι αδιστακτη η οχι το προβλημα ειναι οτι έπρεπε να δημιουργησεις μια αιτια για να κλαταρεις ψυχικα. Εχεις εστιαστει εκει. Καθημερινα ο κοσμος κερατωνει κερατωνεται γινεται ενας κακος χαμος και συ κολησες οτι πηγες με εναν τυπο πριν 20 χρονια και τυχανε να ειναι η σχεση της κολητης. Γουσταρες το εκανες. Ολοι προχωρησανε τη ζωη τους εκτος απο σενα . Αλλοιμο αν ολοι οι κεραταδες μετα τους πιανανανε τα ψυχολογικα και αυτοκαταστρεφοτανε με φαγητο αλκοολ και ουσιες. Εγω βλεπω οτι εχεις ασθενησει ψυχικα και πετας το μπαλακι σε ενα ατυχες γεγονος. Το ενδοοικογενειακο περιβαλλον που ζεις ειναι επιβαρυμενο ξεκινα απο κει. Βρες λυσεις να φυγεις η τουλάχιστον να ειναι υποφερτό και ανθρωπινο. Συγνωμη αν δε χαιδευω αυτια αλλα εμαθα να τα λεω χυμα οχι να κοροϊδεύω

Senior Member
    Δυστυχώς με τον αδελφό μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως!!!! Σήμερα ο τρελός ο αδελφός μου σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει τι θα απογίνει και αν πεθάνουνε οι γονείς μου θα ζει μαζί μου και δεν με θέλει καθόλου και δεν μπορεί να ζει μαζί μου και δεν θέλει τους γονείς μου και άλλα τέτοια. Πολύ κουραστική κατάσταση. Στενοχωρήθηκα και εγώ και έφαγα πολύ και είμαι 83 κιλά όλο ανεβαίνω... και η μαμά μου μου λέει ότι είμαι η χειρότερη από όλους και από το παλαιό και από το νέο. Και χάλια το πρωινό μου γενικώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Καλησπέρα κ από μενα. Βασικα δε νομίζω το πρόβλημα να ειναι αν είσαι αδιστακτη η οχι το προβλημα ειναι οτι έπρεπε να δημιουργησεις μια αιτια για να κλαταρεις ψυχικα. Εχεις εστιαστει εκει. Καθημερινα ο κοσμος κερατωνει κερατωνεται γινεται ενας κακος χαμος και συ κολησες οτι πηγες με εναν τυπο πριν 20 χρονια και τυχανε να ειναι η σχεση της κολητης. Γουσταρες το εκανες. Ολοι προχωρησανε τη ζωη τους εκτος απο σενα . Αλλοιμο αν ολοι οι κεραταδες μετα τους πιανανανε τα ψυχολογικα και αυτοκαταστρεφοτανε με φαγητο αλκοολ και ουσιες. Εγω βλεπω οτι εχεις ασθενησει ψυχικα και πετας το μπαλακι σε ενα ατυχες γεγονος. Το ενδοοικογενειακο περιβαλλον που ζεις ειναι επιβαρυμενο ξεκινα απο κει. Βρες λυσεις να φυγεις η τουλάχιστον να ειναι υποφερτό και ανθρωπινο. Συγνωμη αν δε χαιδευω αυτια αλλα εμαθα να τα λεω χυμα οχι να κοροϊδεύω
    Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι δυστυχώς. Το προσπάθησα αλλά δεν γίνεται άλλωστε θέλω και παρέα δεν μπορώ να μένω μόνη μου εντελώς. Το αδελφό μου δυστυχώς δεν μπορώ να τον αποφύγω γιατί υπάρχει και οικονομικό πρόβλημα αφού δεν δουλεύω. Ίσως μείνω στο άλλο μας το σπίτι αν αυτό είναι λύση και να μην ξαναδώ τον αδελφό μου στην ζωή μου ποτέ ξανά. Κρίμα να μην έχω έναν αδελφό που να συνεννοούμαι μαζί του. Ευτυχώς όμως έχω καλούς γονείς που με αγαπάνε και με φροντίζουνε όποτε τους έχω ανάγκη από αδελφό όμως ατύχησα. Είναι τρελός και καθυστερημένος μας δέρνει όλους στο σπίτι.

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast