Ρε συ δεν με ενοχλει καθολου!με το ιδιο ατομο ειχα παλι μια διαφωνια!δεν ξερω ρε συ εγω ουτε ανακατευτηκα στο θεμα τους αλλα παρεξηγουμαι!τι να πεις?!
Printable View
Τιποτα μην πεις κατσε απλα και παρακολουθα τα ποστ τους
Pink floyd και για μένα λεει ο μαυροςλύκος που δεν ξέρω τον αλβανό οπότε δεν πειράζει, μαζί τρώμε το κάρβουνο. και στην φυλακή είναι ωραία άμα είσαι με παρέα. χεχε
Βρε πινκ δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου.Λεω τα πραγματα οπως εχουν.Οκ εσυ ησουν που το ειπες.Και τι εγινε??
{Νομιζω εχω μπλεξει με καθυστερημενους} θα ελεγε ο φιλος μας στην προκειμενη περιπτωση.Αλλα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με εσενα ουτε με κανεναν οποτε κλαιν μαιν.Δεν θα το αναλυσω περισσοτερο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το μέλος έχει αποκλειστεί από το φόρουμ.
Ελα ολα τα περνεις της μετροιτης.Παω να κανω πλακα και παλι με ειρωνευεσαι και το παιζεις θιγμενη.Οκ στο εχω ξαναπει δεν χανεις κατι το σπουδαιο οσον αφορα τα ναρκωτικα.Οποτε και να μην συνενοουμαστε νομιζω δεν θα επρεπε να σου πεφτει λογος μιας και τα ναρκωτικα δεν ειναι καποια επιστημη που εαν δεν την ξερεις θεωρησε ανιστορητος.Καπως ετσι μου το εδωσες να το καταλαβω.Τελος παντων.Ολα καλα ο ελις καλα και εμεις καλυτερα
Πρεπει να ξερεις κ ποτε κανεις πλακα!δεν μπορει να πετας μια κουβεντα κ οταν αντιδραμε δεν σου αρεσει!δεν παιρνω τπτ μετροιτης ουτε εχω κατι μαζι σου,δεν σε ξερω καν!εχω την εντυπωση οτι μιλας χωρις να σκεφτεσαι κ εκφερεις γνωμη για πραγματα που στην τελικη δεν σε αφορουν!οποτε πριν μιλησεις για τους αλλους δες λιγο τον εαυτο σου πρωτα!!τεσπα!!
Ναι γενικα παντου θιγμενη δειχνεις και μου φαινεται γελοιο.Αυτο δεν λεγετε αντιδραω αλλα ψαχνομαι γτ δεν εχω με τι να ασχοληθω.Και ο Αγγελος εκανε το μεγαλο ΜΕΓΑΛΟ λαθος να καταλαβει άλλα και Οκ δεν εδωσε ιδιαιτερη σημασια ισα ισα που εκανε και πλακα.Δεν κρεμαστηκε δηλαδη απο ενα ανουσιο τιποτενιο ΛΑΘΟΣ.Ο θεος να το κανει λαθος.Τελος παντων ο καθενας με τα δικα του ο καθενας με διαφορετικο τροπο σκεψεις ετσι ειναι αυτα...Επισης δεν εχεις λογο να μου υπαγορεψεις εσυ ποια πραγματα θα με αφορουν.Το ποτε και το γιατι θα μιλαω ασε με εμενα να το ξερω καλυτερα.Αποψη σου να νομιζεις οτι θελεις για εμενα οπως και εγω για εσενα,αλλωστε δεν ημαστε και φιλαρακια οποτε γενικα δεν με ενδιαφερει τι γνωμη εχεις εσυ και οι υπολοιποι.
Το μέλος έχει αποκλειστεί από το φόρουμ.