Ναρκωτικά να πάρω ή όχι - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 122
    Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δε βρίσκω καθόλου σωστό τον όρο "καθυστερημενο". Δεν προτρέπει ανθρώπους να κανουν χρήση, έχει γράψει για τον εαυτό του γεγονότα που δείχνουν άνθρωπο που προσπαθεί. Το να διαφωνούμε για οτιδήποτε είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συγνώμη αλλά είναι λυπηρό να αποκαλείς έναν άνθρωπο έτσι. Διάβασε αν θες πέντε πράγματα για το μέλος και μετά αναλογίσου. Το εύκολο είναι να πετάμε ατάκες και χαρακτηρισμούς το δύσκολο της υπόθεσης είναι να δούμε ότι έχουμε ένα κοινό : ζητάμε βοήθεια ή έστω να ακουστούμε. Υπάρχουν με Νοητική καθυστέρηση ανθρωποι που γεννήθηκαν με κάποια ιδιομορφια και οι γονείς τους τα βάζουν με τον κόσμο όλο γιατί αγαπούν... Το επίπεδο της ψυχικής παιδείας δεν φαίνεται στην ορθογραφία αλλά στην αντιμετώπιση μας.
    Εγώ πάλι βρίσκω ότι του ταιριάζει γάντι. Κάνει το αντίθετο ακριβώς και η αντίληψή σου makes my point, δεν μπορείς να δεις τις αρνητικές επιπτώσεις της ηλιθιότητας που σπέρνει και της άγνοιας που τον διακατέχει. Αν εγώ σου πω μην παίρνεις την αγωγή σου γιατί σε κοροϊδεύουν οι φαρμακοβιομηχανίες και οι γιατροί, ότι όλα είναι στημένα, μια μπιζνα; ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό και άλλες newagevegan σκατομαλακιες από αμόρφωτα ανίδεα ζώα, τι θα μου πεις;; "οκ σέβομαι την άποψή σου αλλά διαφωνώ";;; προσπάθησε, διανοήσου τις συνέπειες και θα μπεις στα παπούτσια μου, αναλογίσου ποιος είναι πράγματι ο εγωιστής της ιστορίας...Το είπα και το ξαναλέω, είναι ολοφάνερο πως η νοημοσύνη του αγγίζει τα όρια της μπανάνας, Καθυστερημένος λοιπόν με κεφαλαίο.

Εγώ προσωπικά ναι, αυτό θα σου πω. Ότι εν μέρει μπορεί να ισχύει αλλά έγκειται στην προσωπική μου ελεύθερη βούληση το αν θα την λαμβάνω ή όχι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ρωτησα τον φιλο μου που ξερει κ μου ειπε!
    Δηλαδη φυτευουν στρεματα ολοκληρα για να τα πουλησουν. Και επειδη αυτο οταν το κοβεις θελει μια περιοδο να ξεραθει λιγο το βάζουν διαφορα φαρμακα κτλ για να κανουν πιο γρηγορα και αυτο το χαλάει. Αλλα ειμαι σιγουρος αν πας σε κανα χωριο που το χουν για προσωπικη χρηση θα βρεις καλο πραμα.
    Μου ειπε κ αυτο!
    Δεν εχει να σε πειραξει αυτο ειναι. Αν εισαι λιγο γκαντέμης μπορει ναι. Εγω για παραδειγμα τοσα χρόνια δεν είχα παθει τπτ. Αλλα αμα δοκιμάσεις αυτο και μετα πιεις και ενα καλο πραμα θα δεις τη διαφορα!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Member
    Εγώ προσωπικά ναι, αυτό θα σου πω. Ότι εν μέρει μπορεί να ισχύει αλλά έγκειται στην προσωπική μου ελεύθερη βούληση το αν θα την λαμβάνω ή όχι.
    https://www.youtube.com/watch?v=FnT2FcuZaYI
    Για δες το βίντεο και θα καταλάβεις πόσο "ελεύθερη" είναι η βούληση της μάζας, πόσο μάλλον η δική σου...

Δεν χρειάζεται να δω βίντεο για να γνωρίζω τα συμφέροντά της προβατοποιησης. Το θέμα είναι πως όποιος πονάει και υποφέρει ψαχνει να βρει βελτίωση και ο καθένας μας ζει με τις συνέπειες των επιλογών του.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Member
    Ρωτησα τον φιλο μου που ξερει κ μου ειπε!
    Δηλαδη φυτευουν στρεματα ολοκληρα για να τα πουλησουν. Και επειδη αυτο οταν το κοβεις θελει μια περιοδο να ξεραθει λιγο το βάζουν διαφορα φαρμακα κτλ για να κανουν πιο γρηγορα και αυτο το χαλάει. Αλλα ειμαι σιγουρος αν πας σε κανα χωριο που το χουν για προσωπικη χρηση θα βρεις καλο πραμα.
    ..λάθος στα λέει ο φίλος σου..."σίγουρος";; τι έγινε την μια μέρα είσαι γένους θηλυκού και την άλλη αρσενικού;;

Senior Member
    Εγω ειμαι κοπελα ο φιλος μου αγορακι!εκανα copy paste!σιγα μην εγραφα ολο αυτο!τωρα τον ρωτησα!

Member
    Δεν χρειάζεται να δω βίντεο για να γνωρίζω τα συμφέροντά της προβατοποιησης. Το θέμα είναι πως όποιος πονάει και υποφέρει ψαχνει να βρει βελτίωση και ο καθένας μας ζει με τις συνέπειες των επιλογών του.
    επιλογή;; έχει επιλογή το νεογνό το ανήλικο; μιλάς για προβατοποίηαση και μετά μου λες ότι έχεις και επιλογή;; η επιλογή σου φίλε είναι αυταπάτη, δεν έχεις καμία επιλογή έχεις ιδιοκτήτες δεκαετίες τώρα και αυτοί επιλέγουν για σένα...τσπ πάει αλλού το θέμα

Member
    Εγω ειμαι κοπελα ο φιλος μου αγορακι!εκανα copy paste!σιγα μην εγραφα ολο αυτο!τωρα τον ρωτησα!

αα οκ. όπως όλα τα οπωροκηπευτικά π.χ η κάνναβη μοιάζει πολύ στη ντομάτα αναλόγως και το κλίμα το χώμα κτλπ χρειάζονται φυτοφάρμακα για να τα προστατέψεις από ασθένειες, αυτό θα γίνει κατά την ανάπτυξη βέβαια και δεν έχει μεγάλη επιρροή στη ποιότητα, μετά την συγκομιδή ακριβώς το αφήνεις να ξεραθεί "θεραπεία" το λέμε όπως το σκόρδο ή την ρίγανη, δεν χρειάζεται να ψεκάσεις με τίποτα, εξηγώ παραπάνω που και πως γίνεται η ζημιά στη ποιότητα.

Senior Member
    Δε βρίσκω καθόλου σωστό τον όρο "καθυστερημενο". Δεν προτρέπει ανθρώπους να κανουν χρήση, έχει γράψει για τον εαυτό του γεγονότα που δείχνουν άνθρωπο που προσπαθεί. Το να διαφωνούμε για οτιδήποτε είναι μέσα στο πρόγραμμα. Συγνώμη αλλά είναι λυπηρό να αποκαλείς έναν άνθρωπο έτσι. Διάβασε αν θες πέντε πράγματα για το μέλος και μετά αναλογίσου. Το εύκολο είναι να πετάμε ατάκες και χαρακτηρισμούς το δύσκολο της υπόθεσης είναι να δούμε ότι έχουμε ένα κοινό : ζητάμε βοήθεια ή έστω να ακουστούμε. Υπάρχουν με Νοητική καθυστέρηση ανθρωποι που γεννήθηκαν με κάποια ιδιομορφια και οι γονείς τους τα βάζουν με τον κόσμο όλο γιατί αγαπούν... Το επίπεδο της ψυχικής παιδείας δεν φαίνεται στην ορθογραφία αλλά στην αντιμετώπιση μας.
    Απο μονο ενα thread καταλαβαινεις τι ανθρωπως ειναι ο Νικος.Απο τους 10 που θα γνωρισει οι 8 θα ειναι καθυστερημενοι.Σκεψουν τωρα για τι κακομαθημενο μιλαμε.Ο μπαμπακας του του εδινε πολλες αγκαλιτσες φαινεται και πολλα φιλακια και η μαμα μπισκοτακια σε καθε καλη πραξη ωστε να φτασει στην ηλικια που ειναι και να νιωθω τοσο εξυπνος και υπερανο.Αλλα μην μασας νικολακι ολοι μας τα τρωμε τα χαστουκια μας καποια στιγμη.Μην φοβασαι ολα θα πανε καλα...Τετοιους μαγκες διαδυκτιακους εχω γνωρισει πολλους δεν μου κανει εντυπωση.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 03-03-2017 at 21:03.

Senior Member

Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Χαλαρωσε λιγο εσυ!εγω το καταλαβα λαθος κ ειμαι η αλλη!αν διαβασες καλα εγραψα οτι καταλαβα λαθος!
    Last edited by Aeon; 03-03-2017 at 21:04.

Senior Member
    Αρε πινκ τι τραβας και εσυ σε κατηγορουνε αδικα

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast