Originally Posted by
kutchunie
Καμία ευχαρίστηση δεν αντλώ. Δεν το ξεκίνη εγώ το όλο θέμα. Εγώ στο έμα σου άπαντούσα κα αλιστα εδωσατην τελευταία απάντηση σχετκάμε το θέμα σου. Εσύ που γα τν εαυτό σου θελει ελευθερία λόγου, αρνήσαι στους αλλους το δικαίωμα αυτό.
Επειδή μάλλον δεν ξέρες πως λειτουργεί η επικοινωνία, θα ου πω. Όταν βρίσεσαι σε ένα δημόσιο φόρουμ, όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει ότι θέλει μέσα σε ένα πλαίσιο κανόνων. Εγώ λοιπόν που σχολιάζω, ούτε εργάτης σου είμαι, ούτε αντικείμενό σου, ούτε και με ξέρεις από χθές, όπως δε σε ξέρω κι εγώ. Ωραία μέχρι εδώ; Επειδή ακριβώς δεν γνωριζόμαστε, οφείλουμε να είμαστε τυπικοί μεταξύ μας. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο, σου ζητησα να μιλάς κόσμια. Εσύ θες να εκφραστείς έτσι, αλλά δεν μιλάς με την κολλητή σου. Από την άλλη εγώ έχω κάποια όρια που στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορούν το επικοινωνιακό πλαίσιο της κουβέντας. Απλά πράγματα. Αν εχεις θυμό να το λύσουμε, εξάλλου φδορουμ υποστήριξης είναι εδώ, όχι βόθρος να πετά κανεις τα απόβλητά του. Δεν σου επέβαλλα να μιλήσεις με κανένα τρόπο ούτε να αλλάξεις, εσύ θέλεις να επιβάλλεις τον τρόπο σου, αλλά εγώ δεν θα σε βρίσω. Να σεβαστείς τα όριά μου σου είπα, γιατί στην τελική δεν είναι και κάτι κακό να μιλάς κόσμια.
Και αομα και αν σε προκαλούσα για κάτι, που δεν το έκανα, εσύ εψαχνες να πιαστείς από κάπου για να το κάνεις, εσύ γιατί μάσησες; Δεν ειχα προθεση να προκαλέσω, ποτέ δεν το έχω κάνει γιατί δεν το βρισκω χρησιμο. Αυτή που προκαλεί εισαι εσύ και μάλιστα συνεχώς΄με βισιες ειτε στο ξεκάρφωτο ε΄'ιτε επι προωπικού. Αρα ψαχεσα για μανούρα και απλώς εγω δεν μασάω