Καλά, εγώ απέχω πολύ από την ηλικία σου αλλά ούτε πιο μικρή μου άρεσαν, πάντα εκτιμούσα την ευγένεια και την καλή συμπεριφορά...
Printable View
Προφανώς και υπάρχουν.
Αλλά εγώ αναφέρομαι σ' εκείνους που το παίζουν "αλήτες" και ξεβγαλμένοι σε αυτή την ηλικία, επειδή έχουν αμάξι ή επειδή έμαθαν να τραβάνε μαλακία νωρίτερα από τους υπόλοιπους και πάει λέγοντας............. Θεωρώ ότι η πλειονότης των σημερινών νέων και σε αυτούς βάζω και τους 30άρηδες, ζούνε στα σύννεφα... Δε φταίνε απόλυτα αυτοί βέβαια, φταίει το όλο σύστημα που τους έχει επιβαρύνει τα μυαλά με σκατά, στην κυριολεξία! LIfestyle, Reality show, χαζοσήριαλ............. Τη μέρα που ψηφίστηκε το τέταρτο μνημόνιο, όλοι συζητούσαν για το survivor....................
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε σας, όταν λέω "κακά" παιδιά.
Έχω στο μυαλό μου κάτι βουτυρόπαιδα του ιδιωτικού που κάνανε bullying και με το αζημίωτο και μένανε σε κάτι Κηφισιές και Εκάλες, τα οποία καίγανε στο τζάκι το ένα κινητό μετά το άλλο, επειδή δεν τους άρεσε κι ο μπαμπάκας τους έπαιρνε καινούργιο..........
Όλους αυτούς άμα με αφήσουν να τους κάνω μία συζήτηση θα καταλάβουν ότι δεν πιάνουν μία μπροστά μας
Κυκνε μου ακόμα κι αυτοί που πλακονωνται είναι καλά παιδιά άσε που είναι μερικές που γουστάρουν δεν είναι όλα καλό κακό άσπρο μαύρο είναι πολλά κ υπάρχουν πολλές που εκσφενδονίζουν αντικείμενα
Εμενα παντως σαν κοπελα προς το παρον μ αρεσαν πολυ και "καλα" και "κακα" παιδια...απλα το προβλημα ειναι οτι το "κακο"παιδι αν ειναι να σ αρεσει...θα τ καψουρευτεις απλα...δεν μ βγαινει ουτε η εκτιμηση ουτε ο σεβασμος..κ απο ενα σημειο κ επειτα μπορεις ν ξενερωσεις...γτ εμενα θελω ν μ συμπεριφερονται καλα ....
Οχι πως και με το "καλο"παιδι δν μπορεις ν καψουρευτεις...απλα σ βγαζει και την εκτιμηση γ ν δγνιουργησεις κτ καλυτερο..συν του οτι αν σε ελκυει κ σε εχει κ σαν βασιλισσα δεν θες τπτ παραπανω....
Ολα αυτα ειναι σχετικα..κ το παιδι που εγραψα το ποστ "καλο"παιδι θα τον ελεγα και ναι μου αρεσε πολυ οταν βγηκαμε και ναι εχω απογοητευτει που ακομα κ σμρ μια νδομαδα μετα δν μ ξαναεστειλε τπτ....και ν πεις οτι ηθελα κανα μαλακα να μου πειτε"εμμμ...κοπελα μου τι τον θες αυτον που τις θελει δεκα δεκα κ ειναι αλητξς θ το φας το κεφαλι σου".. ....ισα ισα....γλυκο παιδι ηταν και μετρημενο και ελκυστικο(για μενα τουκαχιστον) ....αλλα τωρα παειιιιιιιι..... .....
Μιλιβα αν παντρευτεισ σου είπα θα σου πω κι άλλα τα καλά παιδιά που λέτε εσείς είναι χαπατα θα κοιμούνται όλη μέρα τα κακα παιδιά που λέτε εσείς είναι οι δυναμικοί δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλά άλλο καλός άλλο χαπατο επίσης οι πλούσιοι είναι φλωροι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία αν θεσ αγάπη ψάξε φτωχό αν θεσ ζωή εύκολη πλούσιο κάνε την ψακτικη σου κ βρες τι θεσ
Εχω να πω οτι δεν ισχυει .......οι νεωτεροι τα θελουν ολα γρηγορα, εγω ειμαι ταζωμαργά ..............με το πασο μου ,δεν βιαζεται κανεις ........μια κοπελα που ταχαμε , 23 χρονια νεωτερη μου ,. ηταν πολυ βιαστικη , εγω δεν ειμαι .....
απο την αλλη , 30 εισαι νεος πολυ ακομα , εγω ειμαι 55 .........ο μπαμπας σου ...
Η μπαρμπι ειναι βαμμενε οφειλω ν σε ενημερωσω...ομως βγηκε καινουρια φουρνια...με μπαρμπι καθε ειδους μαλλιων..πιο κοντες...πιο ψηλες..πιο χοντρες...αλλαξαν τις αναλογιες τους για να ταιριαζουν σε ολα τα κοριτσια κ οχι ν εζουν πλεον το ξανθο ψηλο κ ανορεξικο στυλ xD