Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Πολύ σωστά αυτά όλα αυτά, όμως η επιτυχία είναι σχετική. Εγώ θεωρώ ότι είμαι πιο καλά, επειδή δεν άλλαξα, όπως έκαναν άλλοι, που "κατέστρεψαν", τις προσωπικότητές τους, για χάρη της παρέας, για να ενσωματωθούν στην κλίκα. Εγώ όταν είδα να αλλάζω και να γίνομαι ένας άνθρωπος που ήθελαν εκείνοι να είμαι, έφυγα, για να μείνω αυθεντικός. Τώρα στο θέμα των σχέσεων, όπως είδες και από τα σχόλια, ποικίλουν οι απόψεις και η απάντηση είναι σχετική, εγώ απευθυνόμουν στο τι γίνεται στην μεγάλη πλειοψηφία. Όλες ψάχνουν, μικρές μεγάλες, έναν άνθρωπο που να μπορούν να συννενοούνται. Έτσι πίστευα τουλάχιστον. Στην ηλικία μου, δεν ισχύει αυτό καθώς όσο σκλήρο και αν ακούγεται, θεωρώ ότι δεν θέλουν να τις σέβονται αλλά να τις "φτύνουν" και όσο τις "φτύνουν", τόσο "κολάνε". Προσωπικά, εγώ δεν είμαι έτσι, γιατί δίνω σημασία στην κοπέλα και την σέβομαι και ίσως αυτό να είναι το λάθος. Ίσως να βαριούνται το σεβασμό και να τον θεωρούν "κλισέ" και γι'αυτό προτιμούν τους δήθεν "μάγκες". Έχουμε πολλούς τέτοιους και στην σχολή αλλά και στο σχολείο είχαμε, δεν είμαι προκαταληπτικός, αλλά όσοι ήταν οι δήθεν "μάγκες", ήταν ηλίθια όντα, πραγματικά, δεν είχαν μυαλό και ούτε να μπορούσαν να εκφέρουν μια πρόταση σωστά. Είχαν και έχουν όμως, ένα "τσούρμο" κοπέλες, από πίσω τους και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω...