Τελικά τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 33 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 490
    Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Στερεοτυπα βλεπεις...οπως ειπες κ εσυ οτι φανταζεσαι πως οι μεγαλυτερες θ ειναι πιο προσγειωμενες....

παντως εχει μια διαφορετικη χροια αυτο που ηθελα ν πω δλδ εννοω αλλο η ωριμοτητα κ ο σεβασμος και αλλο η εμπειρια του μεγαλυτερου που εχει δοκιμασει....ζησει...και εχει μαθει πολλα πραγματα εφοσον εχει ζησει κ περισσοτερο...αυτο μπορει ν ειναι το ελκυστικο...οχι οτι δν εχεις κ εσυ ως μικροτερος ποιοτικα χαρακτηριστικα...παντως αν πηγες κ μιλησες μονο μια φορα ενδεχομενως ν μην καταλαβαν τη προσεγγιση ή ισως ν ηταν αλλου ....μηπως θ επρεπε να επιμεινεις λιγο παραπανω κ να προσπαθησεις μια πιο συνεχη κ σταθερη προσεγγιση ??
    Το σκέφτικα και αυτό, αλλά η ίδια με απέφευγε. Τι να πω; Ίσως ήταν λάθος οι συγκυρίες. Απλά το θέμα είναι, ότι αυτός (ο 35αρης), μιλάει στα παιδιά και προσπαθεί να το παίξει έξυπνος, τον έχω πιάσει φαουλ, σε πολλά που λέει, αλλά τα λέει με τέτοιο τρόπο, που οι άλλες τον κοιτάνε σαν "θεό". Χρησιμοποιεί τα χέρια για να πείσει, και γενικότερα η πειθώ που χρησιμοποιεί, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι έτσι κι αλλιώς, είναι μπερδεμένα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία, κανείς δεν ξέρει τι θέλουν και ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θέλουν, οπότε και να τις ρωτούσα, ούτε οι ίδιες δεν θα ήξεραν, τι να μου πουν.

Banned
    Στερεοτυπα βλεπεις...οπως ειπες κ εσυ οτι φανταζεσαι πως οι μεγαλυτερες θ ειναι πιο προσγειωμενες....

παντως εχει μια διαφορετικη χροια αυτο που ηθελα ν πω δλδ εννοω αλλο η ωριμοτητα κ ο σεβασμος και αλλο η εμπειρια του μεγαλυτερου που εχει δοκιμασει....ζησει...και εχει μαθει πολλα πραγματα εφοσον εχει ζησει κ περισσοτερο...αυτο μπορει ν ειναι το ελκυστικο...οχι οτι δν εχεις κ εσυ ως μικροτερος ποιοτικα χαρακτηριστικα...παντως αν πηγες κ μιλησες μονο μια φορα ενδεχομενως ν μην καταλαβαν τη προσεγγιση ή ισως ν ηταν αλλου ....μηπως θ επρεπε να επιμεινεις λιγο παραπανω κ να προσπαθησεις μια πιο συνεχη κ σταθερη προσεγγιση ??
    Και αυτό για τις μεγαλύτερες, σχετικό είναι αυτό, δεν ξέρω, υποθέτω ότι θα είναι έτσι.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Το σκέφτικα και αυτό, αλλά η ίδια με απέφευγε. Τι να πω; Ίσως ήταν λάθος οι συγκυρίες. Απλά το θέμα είναι, ότι αυτός (ο 35αρης), μιλάει στα παιδιά και προσπαθεί να το παίξει έξυπνος, τον έχω πιάσει φαουλ, σε πολλά που λέει, αλλά τα λέει με τέτοιο τρόπο, που οι άλλες τον κοιτάνε σαν "θεό". Χρησιμοποιεί τα χέρια για να πείσει, και γενικότερα η πειθώ που χρησιμοποιεί, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι έτσι κι αλλιώς, είναι μπερδεμένα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία, κανείς δεν ξέρει τι θέλουν και ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θέλουν, οπότε και να τις ρωτούσα, ούτε οι ίδιες δεν θα ήξεραν, τι να μου πουν.
    Σε απεφυγε ή ηταν αλλου ? Αλλο το ενα κ αλλο το αλλο
    Ναι καταλαβα....το κλασικο εξυπνοπουλι ο μεγαλυτερος που το παιζει και πλασαρει την εικονα π θελει αν κ δν εχει και πολυ μυαλο...δυστυχως ολα παιζονται στο τροπο που θα διαφημιστεις....ειναι τεχνη? Ειναι προσον ? Ειναι κτ που μαθαινεται ή ειναι θρασος με μπολικο τιποτα......??

Δν τον κοβω κ για καμια εξεχουσα προσωπικοτητα αλλιως δεν θα εκανε ολοκληρη επιδειξη στα μικρα που ξερει οτι στανταρ περναει η μπογια του...μαλλον ξερει οτι γ στους συνομιληκους του δν περναει κ τοσο

Εκει θελει πιο αναλυτικη σκεψη και πιο ανεπτυγμενη κριτικη ικανοτητα γ να καταλαβεις με τι εχεις να κανεις...

Banned
    Σε απεφυγε ή ηταν αλλου ? Αλλο το ενα κ αλλο το αλλο
    Ναι καταλαβα....το κλασικο εξυπνοπουλι ο μεγαλυτερος που το παιζει και πλασαρει την εικονα π θελει αν κ δν εχει και πολυ μυαλο...δυστυχως ολα παιζονται στο τροπο που θα διαφημιστεις....ειναι τεχνη? Ειναι προσον ? Ειναι κτ που μαθαινεται ή ειναι θρασος με μπολικο τιποτα......??

Δν τον κοβω κ για καμια εξεχουσα προσωπικοτητα αλλιως δεν θα εκανε ολοκληρη επιδειξη στα μικρα που ξερει οτι στανταρ περναει η μπογια του...μαλλον ξερει οτι γ στους συνομιληκους του δν περναει κ τοσο

Εκει θελει πιο αναλυτικη σκεψη και πιο ανεπτυγμενη κριτικη ικανοτητα γ να καταλαβεις με τι εχεις να κανεις...
    Για το πρώτο ερώτημα, δεν ξέρω ακριβώς, αλλά μάλλον με απέφευγε η ίδια. Όσον αφορά για τον μεγαλύτερο, ναι έχεις δίκιο πάνω σε αυτό. Μαγκιά μόνο στους μικρούς χωρίς ιδιαίτερη προσωπικότητα, κλικαδόρος ολκής, έχει κάνει την δική του κλίκα και έχω τσακωθεί μαζί του, προσπαθώ να ξυπνήσω και αυτούς που κάνει παρέα και είναι στην ηλικία μου, αλλά τους έχει "κοιμήσει" καλά, ότι δεν είναι εντάξει ο τύπος. Σκέψου, ότι επειδή τον είχα "στριμώξει" λεκτικά με επιχειρήματα, επειδή έκανε κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό, ωφελώντας κάποιους, μου είπε ενώπιων και άλλων ότι δεν έχω άποψη. Και η ερώτηση μου προς αυτόν ήταν "και ποιός είσαι εσύ να μου πεις, ότι δεν έχω άποψη;". Αυτό είναι το θέμα, σπουδάζουν μεγάλοι, που δεν είναι κακό, είναι πολύ ωραία η γνώση, αλλά μην προσπαθείς να πλανέψεις κόσμο. Ευτυχώς τον κατάλαβα τι είναι από την αρχή και τον απομάκρυνα, αφού τον γνώρισα καλά. Αυτός είναι ο "έμπειρος" 35αρης...

Senior Member
    Ναι, γιατί πολύ απλά θαμπώνεστε από κάτι τέτοιους (φυσικά δεν μιλάω για εσένα προσωπικά, είναι γενικό το σχόλιο). Το καλό παιδί λοιπόν που δεν κοιτάει αυτά, τον απορρίπτετε γιατί τον βαριέστε. Έτσι θαμπώνεστε, από τέτοια άτομα, που δεν κάνουν τίποτα, δεν έχουν πνευματικό επίπεδο, δεν ξέρουν να σέβονται και έχουν άπλετο εγωϊσμό και όμως τρέχετε από πίσω του και στο τέλος αναφέρεις "άντε να βγάλεις άκρη με τέτοιους μαλάκες", όταν αυτός ο "μαλάκας", ήταν δική σου επιλογή. Αυτό το έχω ακούσει από πολλές κοπέλες "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια και μαλάκες", γιατί πηγαίνουν και μπλέκουν με τέτοιους. Και καλά παιδιά τις προσεγγίζανε αλλά δεν τους θέλανε και θέλανε τους "μαλάκες", γιατί πολύ απλά από αυτούς θαμπώνεστε, με άντρες "μαλάκες", χωρίς σεβασμό για εσάς και χωρίς επίπεδο και μετά βρίζετε όλους τους άντρες γιατί σας απατάνε με άλλες κοπέλες, ενώ ξέρατε ότι αυτός είναι ο πραγματικός χαρακτήρας του. Αυτά για να μην με παρεξηγήσεις, δεν τα αναφέρω για το πρόσωπό σου, αλλά είναι γενικό το σχόλιο. Και η ερώτησή μου είναι, γιατί θαμπώνεστε από τέτοια άτομα; Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι "μαλάκες", είναι για σχέσεις και πολύ σεξ και τα "καλά παιδιά", για γάμο...
    Αυτο ειναι. Το βρηκες. Εναν τετοιο αντρα οι γυναίκες ξέρουν πως μαζί τους δεν υπάρχει μελλον. Θα τις παρατησουν, θα τις γραφουν κλπ. Ομως μαζί τους θελουν να ειναι. Θα τους κυνηγήσουν, θα κάνουν σεξουαλικα μαζί τους τα πάντα, οτι κι αν ζητησουν και όταν νιωσουν ετοιμες για γάμο θα βρουν ενα καλο παιδι να τις πάρει, τον οποιο δεν θα αγαπουν, μαζί του θα κάνουν σεξ μια φορα το μηνα και αν ειναι τυχερός κι αυτο μόνο ιεραποστολικο, γτ αυτη "δεν κάνει τετοια πραγματα" και μόλις ο παλιος αληθινός ερωτας ή καποιος νεος εμφανιστεί εννοειτε πως θα τα κανουν όλα μαζί του, κερατωνοντας τον αντρα τους.
    Ειχα διαβασει καποτε σε ενα φορουμ εναν αντρα που ρωτουσε γτ οι γυναικες κάνουν οτιδηποτε σεξουαλικο με εναν αντρα που ειναι τετοιος, ενω με τους άντρες τους όταν παντρευτουν κάνουν τις πουριτανές, και η απάντηση σε πολλες ηταν πως σε εναν που θα τις παρατησει μπορουν να κάνουν οτι σεξουαλικη φαντασιωση εχουν και θέλουν να κάνουν ενω με τον αντρα που τις αγαπαει δεν τους βγαινει ν το κάνουν γτ.... ειλικρινα δεν καταλαβα σε αυτο, κάποιες ελεγαν πως δεν θελουν να τις πει πουτ@νες, αλλες γιατι τον αγαπάνε και δε θέλουν να τον φοβισουν ή κατι τετοιο, άλλες το χόρτασαν με τον πρωην και δε θελουν να το ξανακανουν και άλλες πως απλώς με τον αντρα αυτο δεν τους βγαίνει αυτη η πλευρά τους. Με λίγα λόγια επιβραβεύουν αυτόν που θα τις παρατησει και τις εχει μόνο για σεξ, και γράφουν αυτόν που τις αγάπησε και τις παντρευτηκε. Τριιια πουλια, τρια πουλια.....

Δε μιλαω για όλες μην πεσετε να με φάτε. Απλως αυτο εχω δει σε αρκετές γυναίκες
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα έπρεπε να τα είχες διαβάσει όλα τα σχόλια γιατί τότε θα καταλάβαινες ότι υπάρχουν κάποιες σαν κι εμένα που εκτιμούν τους ευαίσθητους άντρες...μην διαβάζεις επιλεκτικά γιατί βγάζεις λάθος συμπεράσματα...μαλάκας άνδρας για μένα είναι ο αναίσθητος κι αυτός που κοιτάει μόνο τον εαυτό του...
    γειά σου κυκνόπουλο
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    γειά σου κυκνόπουλο
    Γεια σου Τόνια! :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου Τόνια! :)
    [emoji8][emoji8]❤️❤️
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    [emoji8][emoji8]❤️❤️
    Σε παρακαλώ δες λίγο τα προσωπικά σου μηνύματα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    χαχα οι ευαισθητοι δε μπορουν να τα βγαλουν περα με τη ζωη γενικοτερα αρα εχουν δυο επιλογες η θα αλαξουν η θα αποτυχουν οπως και να το κανει κανεις το να πετυχαινεις αυτο δε σε κανει και τοσο συμπαθητικο αρα θα πρεπει να το περιμενεις οτι αυτο θα προκαλουσε αρνητικα σχολια... νομιζω ομως οτι ειναι προτημοτερα τα αρνητικα σχολια απο να τα κανεις ολα θαλασσα για να σε συμπαθησουν δηλ και το θα κερδισεις αν τελικα σε συμπαθησουν? η απαντηση ειναι μαλον ΤΙΠΟΤΑ δε μπορεις να ενδιαφερεσαι για τους αλλους ΑΝ αυτοι δε το εκτιμουν οπιος ειναι καλος δε σημαινει οτι ειναι και κοροιδο
    αξια δινεις μονο οπου το εκτιμουν

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    χαχα οι ευαισθητοι δε μπορουν να τα βγαλουν περα με τη ζωη γενικοτερα αρα εχουν δυο επιλογες η θα αλαξουν η θα αποτυχουν οπως και να το κανει κανεις το να πετυχαινεις αυτο δε σε κανει και τοσο συμπαθητικο αρα θα πρεπει να το περιμενεις οτι αυτο θα προκαλουσε αρνητικα σχολια... νομιζω ομως οτι ειναι προτημοτερα τα αρνητικα σχολια απο να τα κανεις ολα θαλασσα για να σε συμπαθησουν δηλ και το θα κερδισεις αν τελικα σε συμπαθησουν? η απαντηση ειναι μαλον ΤΙΠΟΤΑ δε μπορεις να ενδιαφερεσαι για τους αλλους ΑΝ αυτοι δε το εκτιμουν οπιος ειναι καλος δε σημαινει οτι ειναι και κοροιδο
    αξια δινεις μονο οπου το εκτιμουν
    Πολύ σωστά αυτά όλα αυτά, όμως η επιτυχία είναι σχετική. Εγώ θεωρώ ότι είμαι πιο καλά, επειδή δεν άλλαξα, όπως έκαναν άλλοι, που "κατέστρεψαν", τις προσωπικότητές τους, για χάρη της παρέας, για να ενσωματωθούν στην κλίκα. Εγώ όταν είδα να αλλάζω και να γίνομαι ένας άνθρωπος που ήθελαν εκείνοι να είμαι, έφυγα, για να μείνω αυθεντικός. Τώρα στο θέμα των σχέσεων, όπως είδες και από τα σχόλια, ποικίλουν οι απόψεις και η απάντηση είναι σχετική, εγώ απευθυνόμουν στο τι γίνεται στην μεγάλη πλειοψηφία. Όλες ψάχνουν, μικρές μεγάλες, έναν άνθρωπο που να μπορούν να συννενοούνται. Έτσι πίστευα τουλάχιστον. Στην ηλικία μου, δεν ισχύει αυτό καθώς όσο σκλήρο και αν ακούγεται, θεωρώ ότι δεν θέλουν να τις σέβονται αλλά να τις "φτύνουν" και όσο τις "φτύνουν", τόσο "κολάνε". Προσωπικά, εγώ δεν είμαι έτσι, γιατί δίνω σημασία στην κοπέλα και την σέβομαι και ίσως αυτό να είναι το λάθος. Ίσως να βαριούνται το σεβασμό και να τον θεωρούν "κλισέ" και γι'αυτό προτιμούν τους δήθεν "μάγκες". Έχουμε πολλούς τέτοιους και στην σχολή αλλά και στο σχολείο είχαμε, δεν είμαι προκαταληπτικός, αλλά όσοι ήταν οι δήθεν "μάγκες", ήταν ηλίθια όντα, πραγματικά, δεν είχαν μυαλό και ούτε να μπορούσαν να εκφέρουν μια πρόταση σωστά. Είχαν και έχουν όμως, ένα "τσούρμο" κοπέλες, από πίσω τους και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω...

Banned
    εγω μπορω να το εξηγισω το ειχε πει ο αινσταιν αυτο η εξυπναδα εχει οριο ενω η ηλιθιοτητα κανενα ετσι οι εξυπνοι μενουν απο βενζινη.

εκτος αυτου οι ανθρωποι κουραζονται απο τα σοβαρα θεματα θελουν εναν ηλιθιο να ξεχαστουν μαζι του.

εγω δε πιστευω οτι ψαχνουν ενα ανθρωπο να συνενοουνται ψαχνουν καπιο να τεριαζουν μεν μαζι του αλλα ως εκει και στη συνεχεια θελουν απλα να σπανε πλακα μαζι του να αλαζουν θεμα οταν η συζητιση σοβαρευει και να χασομερουν μαζι του αρκει να περνανε καλα και να ναι οκ το σεξ.

Miliva21
    Guest
    Πολύ σωστά αυτά όλα αυτά, όμως η επιτυχία είναι σχετική. Εγώ θεωρώ ότι είμαι πιο καλά, επειδή δεν άλλαξα, όπως έκαναν άλλοι, που "κατέστρεψαν", τις προσωπικότητές τους, για χάρη της παρέας, για να ενσωματωθούν στην κλίκα. Εγώ όταν είδα να αλλάζω και να γίνομαι ένας άνθρωπος που ήθελαν εκείνοι να είμαι, έφυγα, για να μείνω αυθεντικός. Τώρα στο θέμα των σχέσεων, όπως είδες και από τα σχόλια, ποικίλουν οι απόψεις και η απάντηση είναι σχετική, εγώ απευθυνόμουν στο τι γίνεται στην μεγάλη πλειοψηφία. Όλες ψάχνουν, μικρές μεγάλες, έναν άνθρωπο που να μπορούν να συννενοούνται. Έτσι πίστευα τουλάχιστον. Στην ηλικία μου, δεν ισχύει αυτό καθώς όσο σκλήρο και αν ακούγεται, θεωρώ ότι δεν θέλουν να τις σέβονται αλλά να τις "φτύνουν" και όσο τις "φτύνουν", τόσο "κολάνε". Προσωπικά, εγώ δεν είμαι έτσι, γιατί δίνω σημασία στην κοπέλα και την σέβομαι και ίσως αυτό να είναι το λάθος. Ίσως να βαριούνται το σεβασμό και να τον θεωρούν "κλισέ" και γι'αυτό προτιμούν τους δήθεν "μάγκες". Έχουμε πολλούς τέτοιους και στην σχολή αλλά και στο σχολείο είχαμε, δεν είμαι προκαταληπτικός, αλλά όσοι ήταν οι δήθεν "μάγκες", ήταν ηλίθια όντα, πραγματικά, δεν είχαν μυαλό και ούτε να μπορούσαν να εκφέρουν μια πρόταση σωστά. Είχαν και έχουν όμως, ένα "τσούρμο" κοπέλες, από πίσω τους και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω...
    Να σ δωσω μια συμβουλη....καλο θα ειναι να μην εισαι πολυ απολυτος σε κατι τετοια....ειδικα αν δεν εχεις κανει σχεση ...κ δεν εχεις δει πως συμπεριφερεσαι πρακτικα... κ εγω πριν κανω σχεση ελεγα οτι θ ειμαι τελεια...θα ειμαι φουλ ερωτευμενη και απολυτα πιστη γτ ειμαι καλη και δεν προκειται να πληγωσω τον οποιοδηποτε συντροφο μου ελα ομως που στη πραξη διαψευστηκα ....τσουλα ελεγα κ εγω οποια απαταει το αγορι της αλλα τα εκανα κ γω τα λαθη μου κ σταματησα να ειμαι τοσο επικρικη με τους αλλους

Η αληθεια ειναι οτι ολοι κρυβουμε μεσα μας το κακο και τον καλο μας εαυτο τωρα το ποιος απο τους δυο θα βγει στην επιφανεια σε τετοιες περιπτωσεις εξαρταται απο το ατομο π εχουμε απεναντι μας....απο τις περιστασεις ..και απο το ποσο ξεκαθαροι ειμαστε μεσα μας τη δεσομενη χρονικη στιγμη...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω μπορω να το εξηγισω το ειχε πει ο αινσταιν αυτο η εξυπναδα εχει οριο ενω η ηλιθιοτητα κανενα ετσι οι εξυπνοι μενουν απο βενζινη.

εκτος αυτου οι ανθρωποι κουραζονται απο τα σοβαρα θεματα θελουν εναν ηλιθιο να ξεχαστουν μαζι του.

εγω δε πιστευω οτι ψαχνουν ενα ανθρωπο να συνενοουνται ψαχνουν καπιο να τεριαζουν μεν μαζι του αλλα ως εκει και στη συνεχεια θελουν απλα να σπανε πλακα μαζι του να αλαζουν θεμα οταν η συζητιση σοβαρευει και να χασομερουν μαζι του αρκει να περνανε καλα και να ναι οκ το σεξ.
    Δεν ήξερα ότι για να έχουμε σχέση, πρέπει να είμαστε "κλόουν"! Ναι, το χιούμορ μετράει για την γυναίκα, αλλά το μετρημένο και το "λεπτό". Πάντως και αυτό σχετικό είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις που ξέρω, σχεδόν ποτέ δεν μοιράζονται τις σκέψεις τους και δεν ξέρω αν μιλάνε κιόλας μεταξύ τους και κάνουν συνέχεια σεξ. Οκ, το σεξ είναι ένα σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση, αλλά πέρα από αυτό, τίποτα άλλο. Συμφωνώ, τον "έξυπνο", τον βαριούνται, ίσως και να μην τον καταλαβαίνουν και επειδή είμαστε τέτοιοι άνθρωποι που μας αρέσει το "εύκολο", θέλουν τους "ηλίθιους", γιατί ξέρουν ότι η μόνη "κουβέντα" που θα έχουν, θα είναι κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Πάντως εγώ είχα πει σε έναν καθηγητή, ότι "αύριο", η δική μου γενιά θα είναι η καλύτερη μάζα και πολύ εύκολα διαχειρίσιμη, από πολλές απόψεις. Και ίσως αυτό να το δούμε τα επόμενα χρόνια πιο έντονα. Αυτό περνάει πρώτα από την οικογένεια, μετά το σχολείο, μετά από την κοινωνία και τέλος στις σχέσεις...

Banned
    Να σ δωσω μια συμβουλη....καλο θα ειναι να μην εισαι πολυ απολυτος σε κατι τετοια....ειδικα αν δεν εχεις κανει σχεση ...κ δεν εχεις δει πως συμπεριφερεσαι πρακτικα... κ εγω πριν κανω σχεση ελεγα οτι θ ειμαι τελεια...θα ειμαι φουλ ερωτευμενη και απολυτα πιστη γτ ειμαι καλη και δεν προκειται να πληγωσω τον οποιοδηποτε συντροφο μου ελα ομως που στη πραξη διαψευστηκα ....τσουλα ελεγα κ εγω οποια απαταει το αγορι της αλλα τα εκανα κ γω τα λαθη μου κ σταματησα να ειμαι τοσο επικρικη με τους αλλους

Η αληθεια ειναι οτι ολοι κρυβουμε μεσα μας το κακο και τον καλο μας εαυτο τωρα το ποιος απο τους δυο θα βγει στην επιφανεια σε τετοιες περιπτωσεις εξαρταται απο το ατομο π εχουμε απεναντι μας....απο τις περιστασεις ..και απο το ποσο ξεκαθαροι ειμαστε μεσα μας τη δεσομενη χρονικη στιγμη...
    Σίγουρα έχεις δίκιο πάνω σε αυτό. Απλά δεν είμαι ο άνθρωπος που βλέπω την γυναίκα ως σκεύος ηδονής και τίποτα παραπάνω πέρα από αυτό. Όλες κατηγορούν τους άντρες, ότι τις βλέπουν σαν "κρέας". Όμως κάτι τέτοιους κυνηγάνε. Σίγουρα σε μία δεδομένη στιγμή κανείς δεν ξέρει, ούτε προσπαθώ να είμαι ο υπεράνω. Έχω και εγώ τα ελαττώματά μου, έχω και τα θετικά μου.

Page 8 of 33 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast