Να είναι ο άλλος είκοσι χρονών κ να μην ξέρει το αριστερό κ το δεξί
Printable View
Να είναι ο άλλος είκοσι χρονών κ να μην ξέρει το αριστερό κ το δεξί
στο στρατό θέλω να δώσω τα δυνατά μου για να ανοικτό και να μην φαίνομαι ψαρωμενος να δικτυωθω να βγαίνω στις εξόδους και όταν απολυθω να έχω επαφές
Ποτε μπαινεις?
Καλα σκεφτεσαι ομως αν περιμενεις να δουλεψεις το θεματακι αυτο μολις πας εκει....ενω δεν εχεις αρχισει να "λυνεσαι" απο πιο νωρις ....δεν θα ειναι τοσο εφικτο να το καταφερεις απο τη μια στιγμη στην αλλη....
Αν το προβλημα ειναι μεγαλο και σε παει πισω σε πολλους τομεις κ δν μπορεις μονο σου να το δουλεψεις καλυτερα να συμβουλευτεις καποιον ειδικο
Και πάλι συμφωνώ μαζί σου!!...
Το ζήτημα ειναι το υποψήφιο θύμα και έπειτα θύμα, παρά τα όσα το βασανίζουν, τα οποία προανέφερες, έστω και αν μένουν άλυτα, να βρει τις ψυχικές δυνάμεις, έστω το ξέσπασμα της στιγμής να ρίξει τετοιους επιτήδειους στη θέση τους. Και όντως μπαίνουν στη θέση τους άμα το θύμα τους δείξει έστω αίφνης ότι γίνεται απρόβλεπτος, ότι βγαίνει εκτός αυτου (του χώρου ανασφαλειας, φόβου) που πίστευαν πως το θύμα βρίσκεται.
Και πάλι όμως θελει προσοχή, διοτι και την επόμενη φορά που θα εμφανιστούν, αφού ήδη πήραν το μάθημα τους, πάλι τα ίδια θα του κάνουν αν το πρώην θύμα έχει τη ψευδαίσθηση πως άλλαξαν.
Συνηθως, όπως ξαναπα, τετοιοι επιτηδειοι προσεγγίζουν φιλικά το θυμα και προσπαθούν μεσα από ωραίες συζητησεις μαζι του όχι απλα να μαθουν ποιος είναι αλλά ιδίως να κατανοησουν το χαρακτηρα του. Η αντίδραση είνα η μόνη λύση αφού πολλοί τετοιοι είναι στην πραγματικότητα χέσηδες.
Οντως ρε elis τι φολα εφαγες και σε επηρεασε τοσο?
Είμαι άνθρωπος του προηγούμενου αιώνα
Σαν τον τρελαντωνη
Εννοώ ότι δουλεύω από παιδί είμαι τριάντα πέντε κι έχει αποτυπωθεί στη φάτσα κ το σώμα μου όλη η κακουχία όπως ήταν τον προηγούμενο αιώνα
Ειμαι σιγουρη οτι στη φατσα σου αποτυπωνονται η καλοσυνη, η καλη προαιρεση και το πηγαιο ευφυες χιουμορ
Το θεμα δεν ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ το "προβλημα" αλλα ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...να το ξεπερασεις οριστικα για να μπορεσεις να εξελιχθεις να αποκτησεις αυτοπεποιθηση κ να ισορροπησεις...τι σημασια θα εχει απλως να το κρυψεις...??
Για να μη το βλεπουν οι αλλοι?.εσενα ομως δεν θα σε βαραινει??
Για τον εαυτο σου χρειαζεται να το αντιμετωπισεις