ντροπαλός και πλησιασμα κοπέλας - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 317
    Senior Member
    Να είναι ο άλλος είκοσι χρονών κ να μην ξέρει το αριστερό κ το δεξί
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    στο στρατό θέλω να δώσω τα δυνατά μου για να ανοικτό και να μην φαίνομαι ψαρωμενος να δικτυωθω να βγαίνω στις εξόδους και όταν απολυθω να έχω επαφές

Senior Member
    Ποτε μπαινεις?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    στο στρατό θέλω να δώσω τα δυνατά μου για να ανοικτό και να μην φαίνομαι ψαρωμενος να δικτυωθω να βγαίνω στις εξόδους και όταν απολυθω να έχω επαφές
    Καλα σκεφτεσαι ομως αν περιμενεις να δουλεψεις το θεματακι αυτο μολις πας εκει....ενω δεν εχεις αρχισει να "λυνεσαι" απο πιο νωρις ....δεν θα ειναι τοσο εφικτο να το καταφερεις απο τη μια στιγμη στην αλλη....

Αν το προβλημα ειναι μεγαλο και σε παει πισω σε πολλους τομεις κ δν μπορεις μονο σου να το δουλεψεις καλυτερα να συμβουλευτεις καποιον ειδικο

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    ...

Αλλωστε μη ξεχνας οτι πολλα ατομα (επιθετικα κυριως) ή αλλιως οι λεγομενοι "θυτες" του "μπουλινγκ" ξεσπουν σε ατομα πιο συνεσταλμενα που βγαζουν μια επιφυλακτικοτητα προς τα εξω ......
    Ατομα δλδ που ενδεχομενως να νιωθουν ανασφαλεια και αμφιβολια με τον εαυτο τους και με τους γυρω τους...ανιχνευονται απο αυτη τους τη δυσκολια και ενδεχομενως να γινουν πολος ελξης τετοιων ατομων....

Σε καμια περιπτωση δεν θελω να προδικαζω καταστασεις εξαλλου μιλαμε για μια μελλοντικη και υποθετικη κατασταση....αλλα ειναι καλο να βλεπουμε καποια πραγματα για να προφυλλασομαστε απο πιθανες "αναποδιες"
    Και πάλι συμφωνώ μαζί σου!!...

Το ζήτημα ειναι το υποψήφιο θύμα και έπειτα θύμα, παρά τα όσα το βασανίζουν, τα οποία προανέφερες, έστω και αν μένουν άλυτα, να βρει τις ψυχικές δυνάμεις, έστω το ξέσπασμα της στιγμής να ρίξει τετοιους επιτήδειους στη θέση τους. Και όντως μπαίνουν στη θέση τους άμα το θύμα τους δείξει έστω αίφνης ότι γίνεται απρόβλεπτος, ότι βγαίνει εκτός αυτου (του χώρου ανασφαλειας, φόβου) που πίστευαν πως το θύμα βρίσκεται.
    Και πάλι όμως θελει προσοχή, διοτι και την επόμενη φορά που θα εμφανιστούν, αφού ήδη πήραν το μάθημα τους, πάλι τα ίδια θα του κάνουν αν το πρώην θύμα έχει τη ψευδαίσθηση πως άλλαξαν.

Συνηθως, όπως ξαναπα, τετοιοι επιτηδειοι προσεγγίζουν φιλικά το θυμα και προσπαθούν μεσα από ωραίες συζητησεις μαζι του όχι απλα να μαθουν ποιος είναι αλλά ιδίως να κατανοησουν το χαρακτηρα του. Η αντίδραση είνα η μόνη λύση αφού πολλοί τετοιοι είναι στην πραγματικότητα χέσηδες.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    Εφαγα φολα εδω κ καποια χρονια κ δεν μπορω να σηκωθω με τιποτα
    Τι "φόλα" έφαγες βρε φίλε? Γιατί επιτρέπεις να χάνονται τα χρόνια σου για τον κάθε μαλάκα? Πότε θα βγάλεις στην επιφάνεια τις δυνάμεις που κρύβεις μέσα σου?
    γιάννης

Senior Member
    Οντως ρε elis τι φολα εφαγες και σε επηρεασε τοσο?

Senior Member
    Είμαι άνθρωπος του προηγούμενου αιώνα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Είμαι άνθρωπος του προηγούμενου αιώνα
    τι εννοείς του προηγούμενου αιώνα
    σαν τον ποποτα?

Senior Member
    Σαν τον τρελαντωνη
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Εννοώ ότι δουλεύω από παιδί είμαι τριάντα πέντε κι έχει αποτυπωθεί στη φάτσα κ το σώμα μου όλη η κακουχία όπως ήταν τον προηγούμενο αιώνα

Senior Member
    Ειμαι σιγουρη οτι στη φατσα σου αποτυπωνονται η καλοσυνη, η καλη προαιρεση και το πηγαιο ευφυες χιουμορ

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ειμαι σιγουρη οτι στη φατσα σου αποτυπωνονται η καλοσυνη, η καλη προαιρεση και το πηγαιο ευφυες χιουμορ
    συμφωνω απολυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Καλα σκεφτεσαι ομως αν περιμενεις να δουλεψεις το θεματακι αυτο μολις πας εκει....ενω δεν εχεις αρχισει να "λυνεσαι" απο πιο νωρις ....δεν θα ειναι τοσο εφικτο να το καταφερεις απο τη μια στιγμη στην αλλη....

Αν το προβλημα ειναι μεγαλο και σε παει πισω σε πολλους τομεις κ δν μπορεις μονο σου να το δουλεψεις καλυτερα να συμβουλευτεις καποιον ειδικο
    λες να μην πετύχει αυτό που θέλω?
    Θα προσπαθήσω να μην φαίνεται το θέμα μου και να αρχίσω τις κοινωνικές σχέσεις

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    λες να μην πετύχει αυτό που θέλω?
    Θα προσπαθήσω να μην φαίνεται το θέμα μου και να αρχίσω τις κοινωνικές σχέσεις
    Το θεμα δεν ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ το "προβλημα" αλλα ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...να το ξεπερασεις οριστικα για να μπορεσεις να εξελιχθεις να αποκτησεις αυτοπεποιθηση κ να ισορροπησεις...τι σημασια θα εχει απλως να το κρυψεις...??
    Για να μη το βλεπουν οι αλλοι?.εσενα ομως δεν θα σε βαραινει??
    Για τον εαυτο σου χρειαζεται να το αντιμετωπισεις

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast