Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα, το γυρνάς σε υποθετικό λόγο. Ανέφερες χαρακτηριστικά, πως μπορώ επειδή δεν συμφωνώ μαζί σας (αυτό είναι φασιστικό) και δεν δέχομαι τον αντίλογο (ενώ ο αντίλογος, ήταν με μηνύματα του τύπου "χαχαχαχαχαχα, δεν ξέρει τίποτα χαχαχαχα", αν αυτό το λες αντίλογο συγχαρητήρια) και είπες χαρακτηριστικά, ότι μπορώ να γίνω αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος, για τους παραπάνω λόγους. Υποθετικός ή μη λόγος, με παρομοιάζεις με φασίστα και ακόμη χειρότερα με δολοφόνο, επειδή σύμφωνα με εσάς, δεν δέχομαι τον αντίλογο, που ο αντίλογος, είναι ο παραπάνω που έγραψα. Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Είπαμε, ανέχομαι μερικά πράγματα, αλλά όχι να με εξισώνουν με δολοφόνο ή φασίστα. Είναι ντροπή και μόνο που το ανέφερες. Σου έκανα αναφορά και θα δούμε αν θα σου κάνουν κάτι. Αν δεν σου κάνουν τίποτα, αποχωρώ τελείως από το φόρουμ και δεν το λέω απλά έτσι. Με ενόχλησε πολύ, αυτή η εξίσωση που έκανες και θα σου ζητήσω, να μου πεις δημόσια συγνώμη γι'αυτό. Αν δεν το κάνεις, θα κρίνει ο κόσμος, από μόνος του. Κρίμα γιατί φαίνεσαι ένα παιδί με μυαλό που αποτυπώνεις μία καθαρή γραφή, σε σχέση με άλλους. Είναι κρίμα να κάνεις τέτοιες σκέψεις και να εξισώνεις ανθρώπους με τους δολοφόνους ναζί. Δεν ξέρω αν το έχεις ξανακάνει ή αν το έκανες μόνο σε εμένα. Πάντως ακόμη και να με βρίζουν κάποιοι από εδώ μέσα, εγώ ποτέ δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο σε κανέναν. Σου ζητώ λοιπόν πολύ ευγενικά, να μου πεις μια δημόσια συγνώμη, γι'αυτόν τον χαρακτηρισμό ή την εξίσωση...