Ανεπιθυμητη ομοφιλοφιλια? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 229
    Banned
    Σου είπα Γιώργο, θα βγάλουν φλύκταινες αν ακούσουν να μου λέει κάποιος πως έχω δίκιο. Ήδη, δεν πέρασε πολύ ώρα και ήρθαν, για να ξαναβρίσουν.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 22-09-2017 at 18:20.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Βασικα φοβαμαι την απορριψη απο το κοινωνικο συνολο και νοιωθω οτι δεν θα ειμαι τοσο αυτοτελης επειδη προσκολλωμαι αρκετα σε τετοιου ειδους σχεσεις.επισης ειμαι αρκετα ηθικο ατομο και για μεγαλο διαστημα το εβλεπα καπως ανηθικο , μη ' φυσιολογικο'.ακομα θεωρω πως θα βρω δυσκολα ανταποδωση .

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Επισης με εκνευριζει που για να νοιωθω καλα χρειαζομαι μια αλλη κοπελα να με στηριζει.σαν να μην ειναι αρκετος ο εαυτος μου και στην τελικη οι σχεσεις αυτες δεν αποβαινουν υγιεις γτ εγω εξαρτωμαι και στο τελος μισω το αλλο ατομο που μου εχει γινει απαραιτητο για να ειμαι καλα και φευγω.

Banned
    κομμάτι τι είναι αυτό που σε φοβίζει και σε αγχώνει τόσο πολύ; Αν είσαι γκευ τι θα σημαίνει αυτό για σένα
    σημαινει οτι με οτι και αν ασχοληθεις αν βγεις πρωτη σε αυτο θα σχολιαζουν 24 ωρες οτι και να κανεις ακομα και το πιο ασημαντο πραγμα θα σε κρινουν συνεχεια αφου αλλο θεμα κουτσομπολιου δε θα μπορουν να βρουν ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Senior Member
    Βασικα φοβαμαι την απορριψη απο το κοινωνικο συνολο και νοιωθω οτι δεν θα ειμαι τοσο αυτοτελης επειδη προσκολλωμαι αρκετα σε τετοιου ειδους σχεσεις.επισης ειμαι αρκετα ηθικο ατομο και για μεγαλο διαστημα το εβλεπα καπως ανηθικο , μη ' φυσιολογικο'.ακομα θεωρω πως θα βρω δυσκολα ανταποδωση .

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Άρα λοιπόν είναι οι δικές σου πεποιθήσεις αυτές που δημιουργούν το άγχος για το τι συμβαίνει. Έτσι γίνεται με όλους μας σε όλα τα θέματα. Αν εσύ πχ δεν θεωρούσες ανήθικο ή μη φυσιολογικό το να είναι κανείς γκευ, τώρα δεν θα είχες λόγο να αγχώνεσαι. Καταλαβαίνεις από πού ξεκινάει το πρόβλημα; Γιατί προφανώς τώρα φοβάσαι οτι μπορεί εσύ να είσαι ανήθικη ή μη φυσιολογική επειδή μπορεί να έκανες κάποιες σκέψεις για την φίλη σου ή οτιδήποτε. Όμως σε διαβεβαιώνω πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Δεν είναι ανήθικοι ή μη φυσιολογικοί οι άνθρωποι επειδή είναι γκευ. Το μόνο που θα καταφέρεις με αυτές τις σκέψεις θα είναι να συσσωρεύεις άγχος και αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό σου. Πρέπει να αποδεχθείς οτι είσαι αυτή που είσαι, η σεξουαλικότητα σου δεν καθορίζει το ποια είσαι, δεν καθορίζει το αν είσαι καλός άνθρωπος ή όχι!

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις κάποιον ειδικό πάντως γιατί φαίνεται πως αγχώνεσαι πολύ και είναι κρίμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σημαινει οτι με οτι και αν ασχοληθεις αν βγεις πρωτη σε αυτο θα σχολιαζουν 24 ωρες οτι και να κανεις ακομα και το πιο ασημαντο πραγμα θα σε κρινουν συνεχεια αφου αλλο θεμα κουτσομπολιου δε θα μπορουν να βρουν ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    Δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό Αλέξανδρε δυστυχώς....
    Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα πρέπει κάποιος να ζει μονίμως καταπιεσμένος επειδή η κοινωνία μας ακόμα πάει μπουσουλώντας. Εξάλλου αυτοί που θέλουν πάντα θα βρίσκουν κάτι να σχολιάσουν και να πουν. ¨Ολοι μας ζούμε αναλαμβάνοντας το κόστος του να είμαστε αυτό που θέλουμε, άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    Ακριβως αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Άρα λοιπόν είναι οι δικές σου πεποιθήσεις αυτές που δημιουργούν το άγχος για το τι συμβαίνει. Έτσι γίνεται με όλους μας σε όλα τα θέματα. Αν εσύ πχ δεν θεωρούσες ανήθικο ή μη φυσιολογικό το να είναι κανείς γκευ, τώρα δεν θα είχες λόγο να αγχώνεσαι. Καταλαβαίνεις από πού ξεκινάει το πρόβλημα; Γιατί προφανώς τώρα φοβάσαι οτι μπορεί εσύ να είσαι ανήθικη ή μη φυσιολογική επειδή μπορεί να έκανες κάποιες σκέψεις για την φίλη σου ή οτιδήποτε. Όμως σε διαβεβαιώνω πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Δεν είναι ανήθικοι ή μη φυσιολογικοί οι άνθρωποι επειδή είναι γκευ. Το μόνο που θα καταφέρεις με αυτές τις σκέψεις θα είναι να συσσωρεύεις άγχος και αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό σου. Πρέπει να αποδεχθείς οτι είσαι αυτή που είσαι, η σεξουαλικότητα σου δεν καθορίζει το ποια είσαι, δεν καθορίζει το αν είσαι καλός άνθρωπος ή όχι!

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις κάποιον ειδικό πάντως γιατί φαίνεται πως αγχώνεσαι πολύ και είναι κρίμα.
    Εχω δει ηδη και το παρατησα γιατι δεν βοηθησε ιδιαιτερα και ηταν και δαπανηρο αρκετα.οι ψυχολογοι δεν ειναι πανακεια για ολα μας τα προβληματα.πρεπει να ειμαστε κι απο μονοι μας πολυμηχανοι δυστυχως

Senior Member
    Επισης με εκνευριζει που για να νοιωθω καλα χρειαζομαι μια αλλη κοπελα να με στηριζει.σαν να μην ειναι αρκετος ο εαυτος μου και στην τελικη οι σχεσεις αυτες δεν αποβαινουν υγιεις γτ εγω εξαρτωμαι και στο τελος μισω το αλλο ατομο που μου εχει γινει απαραιτητο για να ειμαι καλα και φευγω.
    Μα κανείς δεν είναι καλά όταν είναι απολύτως μόνος του! Είμαστε κοινωνικά όντα από την φύση μας οι άνθρωποι, είναι πολύ φυσιολογικό να θες να έχεις μια κολλητή. Το λάθος είναι να μένεις μόνο εκεί. Αυτό το ότι υπάρχει μόνο μια φίλη είναι που δημιουργεί το πρόβλημα και μετά κολλάς πάνω της και νιώθεις να εξαρτάσαι. Αν έκανες κι άλλες παρέες νομίζω οτι δεν θα κολλούσες τόσο πολύ.

Senior Member
    Εχω δει ηδη και το παρατησα γιατι δεν βοηθησε ιδιαιτερα και ηταν και δαπανηρο αρκετα.οι ψυχολογοι δεν ειναι πανακεια για ολα μας τα προβληματα.πρεπει να ειμαστε κι απο μονοι μας πολυμηχανοι δυστυχως
    Η σεξουαλικοτητα μου ειναι συναρτηση πολλων στοιχειων του χαρακτηρα μου και πολυπλοκη .γτ δεν μιλαμε για φτηνο σεξ αλλα για ερωτες.αρα θα χρειαστει πολυ χρονος να την κατανοησω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μα κανείς δεν είναι καλά όταν είναι απολύτως μόνος του! Είμαστε κοινωνικά όντα από την φύση μας οι άνθρωποι, είναι πολύ φυσιολογικό να θες να έχεις μια κολλητή. Το λάθος είναι να μένεις μόνο εκεί. Αυτό το ότι υπάρχει μόνο μια φίλη είναι που δημιουργεί το πρόβλημα και μετά κολλάς πάνω της και νιώθεις να εξαρτάσαι. Αν έκανες κι άλλες παρέες νομίζω οτι δεν θα κολλούσες τόσο πολύ.
    Δεν ταιριαζω με παρα πολλα ατομα ομως και οι σχεσεις που αναπτυσσω θελω να εχουν βαθος

Senior Member
    Δεν ταιριαζω με παρα πολλα ατομα ομως και οι σχεσεις που αναπτυσσω θελω να εχουν βαθος
    Και επιπλεον οσους και να εχεις παντα καποιον η καποια θα του δινεις μη θελοντας μεγαλυτερη αξια

Senior Member
    Η σεξουαλικοτητα μου ειναι συναρτηση πολλων στοιχειων του χαρακτηρα μου και πολυπλοκη .γτ δεν μιλαμε για φτηνο σεξ αλλα για ερωτες.αρα θα χρειαστει πολυ χρονος να την κατανοησω.
    Συμφωνώ! Γιαυτό σου λέω να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να δεις το θέμα πιο ψύχραιμα.
    Οι ψυχολόγοι όχι σίγουρα δεν είναι πανάκεια άλλα μερικές φορές είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι όταν είμαστε μπερδεμένοι και θέλουμε μια πιο ψύχραιμη και αντικειμενική φωνή. Δεν είναι κακό να ζητάμε βοήθεια όταν νιώθουμε πως την χρειαζόμαστε, δεν είμαστε Θεοί!

Πάντως κανείς δεν μπορεί να σου πει αν είσαι γκευ ή όχι, αυτό είναι μια απάντηση που μόνο εσύ μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου. Αυτό που σου λέω είναι να μην τον αδικήσεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να δώσεις μια απάντηση που η κοινωνία, το περιβάλλον ή γενικά κάποιος άλλος θα ήθελε. Να του δώσεις τον χρόνο και την ελευθερία να εξερευνήσει τι πραγματικά θέλει μακριά από ενοχές και στίγματα.

Banned
    Πολλοί έφαγαν, όχι όμως όλοι. Τι να κάνουμε τώρα.
    Αμα γίνονται όλα ισιωμα, χαίρονται οι πονηροί. Και προφανώς αυτός είναι ο στόχος. Αυτό έκαναν, το πέτυχαν και για αυτό τίποτα δεν άλλαξε.

Banned
    Οι Γότθοι μας θεωρουν μαύρους τεμπελχαναδες συλληβδην, και εμείς αντί να περάσουμε απο δικη τους υπεύθυνους, αλληλοκατηγορουμαστε και παίζουμε το παιχνιδακι τους. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος λαος με τόσο αυτοκαταστροφικες τάσεις.

Senior Member
    Μπραβο ρε εν οιδα ειπεσ την αληθεια τα κανανε σπιτια κι αυτοκινητα ρωτα τωρα ενα λογιστη τι σημαινει αυτο μπραβο σου κ παλι ειπεσ την αληθεια δε φαγανε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast