Γιαυτο σε χωρισε. Επειδη σκεφτεσαι ετσι. Παλι καλα να λες που εστω και στην αρχη που δε σε ηξερε, σου εκατσε και απεκτησες την εμπειρια. Κατι ειναι κι αυτο.
Printable View
αποκαλωντας την ως χαμηλου επιπεδου, δεν γινεσαι εσυ υψηλου. παρκαρε το αλογακι καπου.
Γιαυτο σε χωρισε. Επειδη σκεφτεσαι ετσι. Παλι καλα να λες που εστω και στην αρχη που δε σε ηξερε, σου εκατσε και απεκτησες την εμπειρια. Κατι ειναι κι αυτο.
σκεφτομαι συνεχεια οτι μπορει να κανει κατι με αλλον αυτο με καειιι μονο αυτοοοοο!
αποκαλωντας την ως χαμηλου επιπεδου, δεν γινεσαι εσυ υψηλου. παρκαρε το αλογακι καπου.
με αυτα που μου κανει και εκεινη την θεωρω χαμηλου επιπεδου ναι, προσωπικα εμενα με ανεβαζει αυτο και το λεω και το κραταω ΜΟΝΟ για εμενα δεν θα της το ελεγα, το βλεπω εγωιστικα, μονο δεν το ειδα. εκει χανω την μπαλα ποτε δεν ημουν εγωιστης εστω και λιγο.
δεν ειναι αναγκη ομως να την μειωνεις ο,τι και να σουχει κανει. γενικα κανεις δεν ειναι σωστο να το κανει αυτο. φερσου υπερανω.
Οχι, καθολου, μην το συζητας. Απο αλτρουισμο ησουν μαζι της, απο καλη καρδια την κυνηγας ακομη, απο αγνη ψυχη την κατασυκοφαντεις ως ψυχασθενη, χαμηλου επιπεδου, αντρογυναικα και δε συμμαζευεται. Και αφου λες και ξαναλες οτι δεν ηταν γυναικα αυτη και δε σου αρεσε αλλα απλως δε σε κοιταξε ποτε καμμια αλλη, παλι απο αλτρουισμο τωρα σκας μην παει και κανει κατι με αλλον, οχι απο εγωισμο, εσυ εγωιστης? Νοουπ.
αυτο ετσι οπως το περιγραφεις αγκαλια και θριλερ πιο πολυ με πολεμο νευρων μου κανει παρα με σχεση
τι σχεση εχει το θριλερ με την αγκαλια ειναι 2 πραγματα ασχετα εσυ οστοσο μπορει να το βλεπεις αλλιως.
κερια και λιβανια
Τι λες παιδι μου?? Σε σπηλια ζεις?? Ο,τι ταινιες θελει βλεπει ο καθενας! Κουμαντο θα κανεις εσυ στις προτιμησεις του καθενος?
Δηλαδη αυτη πρεπει να γυρναει τωρα δεξια κι αριστερα και να λεει οτι εισαι φλωρος, τεμπελης και οτι βλεπεις ρομαντικες κομεντι σαν κυριουλα? Κανε ο,τι σε εκφραζει και ασε τον κοσμο να κανει επισης ο,τι τον εκφραζει!
Παραδειγμα προς μιμηση ειναι η κοπελα που εχει και ενεργεια και ζωτικοτητα και προσωπικοτητα. Και στα δικα σου ευχομαι.
α μαλιστα εσεις εδω τα παιρνετε ολα προσωπικα καταλαβα ........