Νιώθει ξενερωμενη, δεν εχουμε χημεία - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 127
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    αν η γυναικα δεν βλεπει μια κομωδια ενα θριλερ να εισαι διπλα της να την εχεις αγκαλια στις τρομαχτικες σκηνες τι να την κανεις ε; δικιο εχω το ξερω ....... φταιω εγω που πεφτω σε χαμηλο επιπεδο .. δεν ηταν ποτε του στυλ μου .. και τωρα χαρωπαλευω να την ξεχασω , να βρω μια αλλη να την ξεχασω .....
    Γιαυτο σε χωρισε. Επειδη σκεφτεσαι ετσι. Παλι καλα να λες που εστω και στην αρχη που δε σε ηξερε, σου εκατσε και απεκτησες την εμπειρια. Κατι ειναι κι αυτο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    αποκαλωντας την ως χαμηλου επιπεδου, δεν γινεσαι εσυ υψηλου. παρκαρε το αλογακι καπου.

Senior Member
    Γιαυτο σε χωρισε. Επειδη σκεφτεσαι ετσι. Παλι καλα να λες που εστω και στην αρχη που δε σε ηξερε, σου εκατσε και απεκτησες την εμπειρια. Κατι ειναι κι αυτο.

σκεφτομαι συνεχεια οτι μπορει να κανει κατι με αλλον αυτο με καειιι μονο αυτοοοοο!

αποκαλωντας την ως χαμηλου επιπεδου, δεν γινεσαι εσυ υψηλου. παρκαρε το αλογακι καπου.

με αυτα που μου κανει και εκεινη την θεωρω χαμηλου επιπεδου ναι, προσωπικα εμενα με ανεβαζει αυτο και το λεω και το κραταω ΜΟΝΟ για εμενα δεν θα της το ελεγα, το βλεπω εγωιστικα, μονο δεν το ειδα. εκει χανω την μπαλα ποτε δεν ημουν εγωιστης εστω και λιγο.

Banned
    δεν ειναι αναγκη ομως να την μειωνεις ο,τι και να σουχει κανει. γενικα κανεις δεν ειναι σωστο να το κανει αυτο. φερσου υπερανω.

Senior Member
    σκεφτομαι συνεχεια οτι μπορει να κανει κατι με αλλον αυτο με καειιι μονο αυτοοοοο!
    με αυτα που μου κανει και εκεινη την θεωρω χαμηλου επιπεδου ναι, προσωπικα εμενα με ανεβαζει αυτο και το λεω και το κραταω ΜΟΝΟ για εμενα δεν θα της το ελεγα, το βλεπω εγωιστικα, μονο δεν το ειδα. εκει χανω την μπαλα ποτε δεν ημουν εγωιστης εστω και λιγο.
    Οχι, καθολου, μην το συζητας. Απο αλτρουισμο ησουν μαζι της, απο καλη καρδια την κυνηγας ακομη, απο αγνη ψυχη την κατασυκοφαντεις ως ψυχασθενη, χαμηλου επιπεδου, αντρογυναικα και δε συμμαζευεται. Και αφου λες και ξαναλες οτι δεν ηταν γυναικα αυτη και δε σου αρεσε αλλα απλως δε σε κοιταξε ποτε καμμια αλλη, παλι απο αλτρουισμο τωρα σκας μην παει και κανει κατι με αλλον, οχι απο εγωισμο, εσυ εγωιστης? Νοουπ.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    αυτο ετσι οπως το περιγραφεις αγκαλια και θριλερ πιο πολυ με πολεμο νευρων μου κανει παρα με σχεση

τι σχεση εχει το θριλερ με την αγκαλια ειναι 2 πραγματα ασχετα εσυ οστοσο μπορει να το βλεπεις αλλιως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Οχι, καθολου, μην το συζητας. Απο αλτρουισμο ησουν μαζι της, απο καλη καρδια την κυνηγας ακομη, απο αγνη ψυχη την κατασυκοφαντεις ως ψυχασθενη, χαμηλου επιπεδου, αντρογυναικα και δε συμμαζευεται. Και αφου λες και ξαναλες οτι δεν ηταν γυναικα αυτη και δε σου αρεσε αλλα απλως δε σε κοιταξε ποτε καμμια αλλη, παλι απο αλτρουισμο τωρα σκας μην παει και κανει κατι με αλλον, οχι απο εγωισμο, εσυ εγωιστης? Νοουπ.
    ειρωνικα τα λετε να φανταστω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτο ετσι οπως το περιγραφεις αγκαλια και θριλερ πιο πολυ με πολεμο νευρων μου κανει παρα με σχεση

τι σχεση εχει το θριλερ με την αγκαλια ειναι 2 πραγματα ασχετα εσυ οστοσο μπορει να το βλεπεις αλλιως.
    γενικα μιλησα... εννοω οτι αυτη δεν βλεπει θριλερ η κομωδιες σαν κυρια αλλα ταινιες με φουλ ξυλο που ουτε εγω δεν βλεπω πολυ.

Senior Member
    γενικα μιλησα... εννοω οτι αυτη δεν βλεπει θριλερ η κομωδιες σαν κυρια αλλα ταινιες με φουλ ξυλο που ουτε εγω δεν βλεπω πολυ.
    ΣΑΝ ΚΥΡΙΑ λεει! χαχαχαχαχααχαχ γεια σου ρε γιαννη97!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    ΣΑΝ ΚΥΡΙΑ λεει! χαχαχαχαχααχαχ γεια σου ρε γιαννη97!!!
    μα ετσι ειναι !

Banned
    κερια και λιβανια

Senior Member
    Quote Originally Posted by teras View Post
    κερια και λιβανια
    δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σας

Senior Member
    Τι λες παιδι μου?? Σε σπηλια ζεις?? Ο,τι ταινιες θελει βλεπει ο καθενας! Κουμαντο θα κανεις εσυ στις προτιμησεις του καθενος?
    Δηλαδη αυτη πρεπει να γυρναει τωρα δεξια κι αριστερα και να λεει οτι εισαι φλωρος, τεμπελης και οτι βλεπεις ρομαντικες κομεντι σαν κυριουλα? Κανε ο,τι σε εκφραζει και ασε τον κοσμο να κανει επισης ο,τι τον εκφραζει!
    Παραδειγμα προς μιμηση ειναι η κοπελα που εχει και ενεργεια και ζωτικοτητα και προσωπικοτητα. Και στα δικα σου ευχομαι.

Banned
    πιανεις τα ακρα και εμενα αυτο δε με εκφραζει καπιες φορες οστοσο για να γινεις κατανοητος πρεπει να λες οτι δε σε εκφραζει αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια....

Senior Member
    α μαλιστα εσεις εδω τα παιρνετε ολα προσωπικα καταλαβα ........

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast