γεια σας κοριτσια. συνεχιζω κι εγω. σημερα ημουν 88,3 και εχω να παω κατι μερες τουαλετα. που θα παει ομως, θα φυγουν τα παραπανισια και τοτε θα ζυγιστω....
Printable View
γεια σας κοριτσια. συνεχιζω κι εγω. σημερα ημουν 88,3 και εχω να παω κατι μερες τουαλετα. που θα παει ομως, θα φυγουν τα παραπανισια και τοτε θα ζυγιστω....
barb για την συναντηση μας αυριο ειναι λιγο δυσκολο γιατι σχολαω κανονικα 5 αλλα αυριο θα εχουμε δουλεια και δεν με βλεπω πριν τις 6.
αν θελεις να το κανονισουμε για Σαββατο η Κυριακη.
αυριο ειναι βεβαια πεμπτη αλλά το ιδιο ειναι. αν βολευει σαββατο, εγω ειμαι ελευθερη σαββατο απογευμα. να το κανονισουμε? πεταλουδιτσα?
δεν ξερω γιατι απο το πρωι σημερα νομιζω οτι ειναι Πεμπτη, μαλλον θελω να τελειωνει αυτη η παλιοβδομαδα. Σαββατο απογευμα ειναι ενταξει για μενα.......
λοιπον, η τελευταια καταμετρηση με εδειξε 59,1, βεβαια δε μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχασα ενα ολοκληρο κιλο αλλλα αν σταθεροποιηθει μεχρι το σαββατο θα ειμαι οκ
Πεταλουδιτσα, βολευει σαββατο απογευμα να βρεθουμε ολες μαζι σε καποιον παιδοτοπο?
καλημερα!! barb δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι εχουμε κανονισει για μπανιο αυτο το σαββατο..!!! θα φυγουμε πρωι βεβαια αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως θα γυρισω και αν θα σας προλαβω. τι ωρα λετε περιπου?
φανταζομαι οτι δεν θα μας προλαβεθς γιατι εγω ειθχα στο μυαλο μου κατι σαν 5-6 το απογευμα. Βασια?
θα το ξανακανονισουμε ομως για μια αλλη φορα. να μην το αφησουμε. να ενωθει καλα η ομαδα pink, ε?
αληθεια δεν τελειωνει τωρα ο μηνας αυτης της διαιτας? τι θα κανουμε μετα? Εγω μεχρι Δευτερα θα την κρατησω. την τριτη παω εκδρομη με τον μικρο μου (τα νηπιαγωγεια πανε εκδρομη παιδια και γονεις μαζι αν δεν το ξερετε) και απο τεταρτη ειμαι ανοιχτη σε προτασεις-ιδιαιτερα αν ειναι του γυμναστη της πεταλουδιτσας. αλλιως θα διακευασω την υπαρχουσα με εμπλουτισμο γαλακτοκομικων και πιθανον αφαιρεση κατι αλλου. θα το σκεφτω
ennoite na to xanakanonisoume!!!
teliwnei nai...4 iouni ti stamataw...meta den xerw ti tha mou dwsei i an tha mou dwsei kapia diatrofi...an oxi ki egw kati tetoio tha kanw..tha kratisw tin idia kai tha prosthesw giaourti kai mia fora tin evdomada kati ladero( arakas, fasolakia klp). H kati tetoio telos pantwn den to exw skeftei akoma...!! :) tha sas enimerwsw pantws oles!!
Kala na peraseis barb mou stin ekdromi!!! :)
thanks πεταλουδιτσα. βασια, στειλε U2U ή παρε με τηλ να κανονισουμε. εγω προτεινω αν δεν σε δωσει ο γυμναστης διαιτα να ετοιμασουμε μια ολες μαζι και να δουμε τι απωλειες θα εχουμε. Συνεχιζεις γυμναστηριο πεταλουδιτσα? εγω απο γυμναστικη ακομη στην αναβολη ειμαι. αυτην τυην εβδομαδα 2 απογευματα ποου ημουν χαλαρη, πηγα για καφε με κατι φιλες αντι να ανεβω στον διαδρομο. αισχος μου....
barb θα σε παρω τηλ αυριο για να κανονισουμε την ωρα και που.
καλημερα! ναι φυσικα συνεχιζω γυμναστηριο! δεν το αποχωριζομαι πια! αν και ωρες ωρες βαριεμαι -ειδικα το διαδρομο δεν υπαρχει πιο βαρετο...- παω κανονικα 3 φορες την εβδομαδα 1,5 ωρα και κατι παραπανω..Αυτο που θελω να επιτυχω ειναι να κανω το γυμναστηριο τροπο ζωης...μονο ετσι θα σωθω πιστευω απο τη παχυσαρκια για παντα..
Σημερα εκλεψα και ανεβηκα στη ζυγαρια και ειδα 78,5 !!!! Ευελπιστω τη Κυριακη που θα ξαναζυγιστω να ειναι 78 καθαρο!! Τουλαχιστον να εχω σταθερη απωλεια 1 κιλο την εβδομαδα.
συνεχιζω δυναμικα, αισθανομαι πολυ πιο αναλαφρη !
δεν αντεξα και ζυγιστηκα πριν το 7ημερο και εχω απωλεια σχεδον 1,5 κιλο απεφυγα ολους τους πειρασμους γιατι δε θελω με τιποτα να χαλασω το προγραμμα μου. να δουμε αυριο ποσο θα ζυγιζω!
ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑ!! ΓΕΡΑ!!! :D