-
καλέ εννοείται πως μπορείς..δηλαδή άμα σου βάλει 2 βελονίτσες στο πρόσωπο γιατί να μην μπορείς να κουνηθείς;; ίσα ίσα θα πρέπει να νιώθεις χαλαρή, θα ξαπλώσεις την ατελείωτη κορμάρα σου και θα μείνεις ξαπλωμένη με τις βελόνες για περίπου 25 λεπτά. Μη φανταστείς ότι θα είσαι καλυμμένη με βελόνες! ε, δεν θα μπορείς να κάτσεις σταυροπόδι ή να κάνεις κοιλιακούς αλλά δεν θα είσαι και μούμια :D
-
όλα καλά θα πάνε. ουτως η άλλως ο γιατρός θα είναι δίπλα σου,δεν θα σε αφήσει να πάει σε άλλη επίσκεψη. εκεί δίπλα σου θα είναι, στη μούγκα, θα σε αφήσει να χαλαρώσεις και ότιδήποτε χρειαστείς θα του το πεις.
-
εμένα μια φορά που είχα πάει κρυωμένη, με βελόνισε και στη μύτη για να ξεμπουκώσω. και μέσα σε λίγα λεπτά άνοιξε η μύτη μου και άρχισε να τρέχει. και του λέω: έρχεστε λίγο; με ρωτάει, τί έγινε; σε ενόχλησε καμιά βελόνα;; και του λέω: βασικά ένα χαρτομάντηλο θέλω να μου φέρετε γιατί τρέχει η μύτη μου...και γελώντας ήρθε ο άνθρωπος:)
-
κατσε κατσε....... και αν μου βάλει στα πόδια θα κάθομαι τσίτσιδι μπροστά στο γιατρό????????????
ΑΑΑΑΑΑΑ θα πεθάνω απο ντροπή......
-
θα πας με φορμίτσα άνετη και απλά θα σου ανεβάσει τα μπατζάκια ως το γόνατο. την μπλουζίτσα θα σου την ανεβάσει για να φανεί η κοιλίτσα σου και αυτό είναι. εγώ φοράω φόρμα και κοντομάνικο φανελάκι.
δεν θα πας με υψηλής ραπτικής τουαλέτα κοπελιά!!
-
καλέ σιγά μη φορούσα και aslani!!!!!
εγώ νόμιζα οταν λέμε πόδια οτι εννοούμε απο τη μέση μέχρι το γόνατο γιαυτό τρόμαξα....
Ηρέμησα τώρα.... σε ευχαριστώ πολύ πολύ....
σε ζάλισα λίγο.... συγνώμη...... μουτς μουτς....
-
απ'τα γόνατα και κάτω. Προσοχή,θα βγάλεις και καλτσούλες γι'αυτό έσο έτοιμη :P
-
να μου τα λές αυτα.... μην αποκρύπτεις πληροφορίες!!!!!!!
χαχαχαχαχα thanks!
-
ε βέβαια, μην πας απροετοίμαστη και μαζεύουμε λιπόθυμους απ΄την Μαρτίου ως το Λαογραφικό Μουσείο :P :D
-
χαχαχα
κοριτσια...πιαστε το ξυραφακι, καντε ενα πεντικιουρ και καθαριστειτε για το βελονισμο...
ουτε για παραλια να πηγαιναμε!!χααχ
καλο!
εμενα μου ειπε οτι βαζει στην κοιλια, στα ποδια νομιζω απο το γονατο και κατω και οπου αλλου υπαρχουν ψωμακια.
προσωπικα ψωμακια εχω αναμεσα στα μπουτια (λιγα) και το προβλημα μου ειναι απο μεση και πανω..οποτε θα χρειαστω χερακια, κοιλια, μπουτια... φανταζομαι
Αλλα δε ξερω ποσες βελονες μπορει να σου βαζει σε καθε μερος...
να ρωτησω κατι ???
στο προσωπο που κι αυτο παχαινει οταν παχαινουμε...βαζει κι εκει για αδυνατισμα?ξερει κανεις?
-
κορίτσια μου λατρεμένα, μη το βλέπετε τόσο μονόπλευρα το θέμα. Με τον βελονισμό καταπολεμάς την βουλιμία,αυτές τις χαζές λιγούρες που δεν σε αφήνουν να στεριώσεις σε δίαιτα χωρίς να τρως τα λυσσακά σου. Δεν σου βάζουν βελόνες μόνο εκεί που έχεις πάχος..δηλαδή στον κόρφο του κεφαλιού σου γιατί να σου βάλει βελόνα; ή κοντά στον αστράγαλο; για να μικρύνει το κρανίο ή να λεπτύνει ο αστράγαλος;; σου βελονίζει και σημεία που θα βελτώσουν γενικά την ψυχική σου ισορροπία, το σθένος σου και άλλα διάφορα.
-
πχ εγώ έχω φάει βελόνες ανάμεσα στα φρύδια..ή το εσωτερικό των καρπών. Με τη δική μας λογική δεν εξηγούνται. Κικα μην αγχώνεσαι, θα τα δεις στην πορεία. προς τί ο πανικός;; το u2u το διάβασες που σου στειλα;
-
το διαβασα και απαντησα!
ναι εχεις δικιο...βασικα δεν ειναι πανικος...οσο ανυπομονησια...λες και δε μπορω να περιμενω εως αυριο να δω τι θα μου κανει...το εχει το ζωδιο βλεπεις...ζυγος!ανυπομονοι ανθρωποι ειμαστε!χαχα
-
αχ βρε κικα μου, δεν μου απάντησες, δεν ξέρω τί δεν κάνεις σωστά και πάει περίπατο το γραμματάκι σου :(
-
ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
Αν ολα τα παρακατω συμβουν...τοτε με βλεπω στυλακι σε λιγο καιρο!!χαχαχαχαχ
Στην περίπτωση της απώλειας βάρους, η θεραπεία βελονισμού είναι συμπληρωματική και έχει υποστηρικτικό ρόλο στο διαιτητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ασθενής. Μπορεί να βοηθήσει λοιπόν κάποιον που κάνει δίαιτα:
1.μειώνοντας την όρεξη και
2.αυξάνοντας το αίσθημα του κορεσμού.
3.συμβάλλοντας στην ψυχολογική τόνωση,
την προσπάθεια αποκατάστασης απορυθμισμένων κυκλωμάτων και γενικότερα του μεταβολισμού καθώς επίσης και 4.την αντιμετώπιση της τοπικής συσσώρευσης λίπους.
Υπάρχουν θεραπευτικά πρωτόκολλα ωτοβελονισμού και σωματοβελονισμού που μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους ενώ κάποιες φορές επιλέγεται και η μέθοδος του ηλεκτροβελονισμού για την επίτευξη λιποδιάλυσης.
Πάντα όμως το θεραπευτικό πρόγραμμα επιλέγεται και προσαρμόζεται ανάλογα με την περίπτωση του ασθενούς και το ιατρικό ιστορικό του για αυτό και ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει.