esprit επειδη εχω και εγω ΤΕΒΕ σε παρακαλώ πες μου εκανεσ δακτυλιο ή sleeve? και σε σε ποια κλινικη πηγες και ποιος γιατρος σε εξυπηρετησε? ,περιμενω απαντηση μην με ξεχασης σε παρακαλω
Printable View
esprit επειδη εχω και εγω ΤΕΒΕ σε παρακαλώ πες μου εκανεσ δακτυλιο ή sleeve? και σε σε ποια κλινικη πηγες και ποιος γιατρος σε εξυπηρετησε? ,περιμενω απαντηση μην με ξεχασης σε παρακαλω
Ναι καλα. Αν βρεις γιατρό και σου το συστησει αυτός, η γνωματευση του μετραει και οχι η προσωπικη εκτιμηση της διευθυντριας σου. Ξερει τι και πώς θα τα γραψει αυτος - μην γραψετε π.χ. οτι εισαι 120 κιλα οταν οφθαλμοφανως δεν εισαι! Αλλωστε οι λιπομετρησεις πολλες φορες εχουν βγαλει ανθρωπο με χάλια αναλογια λιπους στο σωμα του και αυτo το ρημαδι βεβαια ειναι ελαφρυτερο απο το μυικό ιστό. Αν λοιπον τα 90 κιλα ειναι 50-50 λιπος, το ΒΜΙ 36 μας μαρανε; Ρητορικη η ερωτηση - στο ΙΚΑ επιμενεις. Να και τα Ρενουκτίλ στο βιβλιάριο, να και οι εξετασεις αιματος ξανα και ξανα - στα υψη η χολιστερινη τότε γιατρε μου και πώς το λενε αυτο που δειχνει το λιπος γυρω απο το συκωτι; κι αυτο στα υψη και ωχ! η μεσουλα μου ποναει, ολο το καλοκαιρι ηταν πρησμενα τα ποδαρακια μου και κλειστο παπουτσι δεν μπορεσα να βαλω δηλαδη το χαβά σου εσυ και η αλλη να παει να κανει κουμαντο στο σπιτι της και στο δικο της στομαχι, α μα πια!
:-D :-D :-D
καλημερα ντινα! εγω καλη μου εκανα δακτυλιο. πηγα στον κυριο Γκουλιμαρη εγραψε εκεινος μια γνωματευση την οποια πηγα στο τεβε περιοχης μου και απο κει και περα περιμεναμε απαντηση η οποια ηρθε 3 μηνες μετα περιπου αλλα αργησε επειδη ηταν καλοκαιρι. εγχειριστικα στο διαβαλκανικο αλλα αν θελεις να σου πω την γνωμη μου γενικοτερα για γιατρο-κλινικη βαλε με στο μσν σου να τα πουμε...Quote:
Originally posted by Ντίνα
[email protected]
καλημερα σας!!εδω ειμαι κ παλι..επεστρεψα στη δουλεια μου σημερα...χμμ...
καλη εβδομαδα σε ολους!!λοιπον για να δουμε...ειμαι καλα,εχω χασει 6 κιλα ειμαι στη βδομαδα των αλεσμενων κ δεν πειναω καθολου...πραγμα απιστευτο για μενα...χιχιχιχιχ!!!!
τη πεμπτη που μας περασε πηγα στο γιατρο με ζυγισε με ειδε κ μου εβγαλε τισ ταινιουλες που ειχα...ακουw esprit????εισαι μια χαρα μου ειπε,κανονισαμε επομενο ραντεβου για ρυθμιση πλεον γυρω στις 20/10/2009 .αυτο που εχω να σας πω ειναι πως οι πονοι εφυγαν εκτος απο αυτον του ωμου.οι τομες μου κλεινουν πανεμορφα κ απλα με φαγουριζουν αλλα λιγο πλεον.θα ηθελα μια βοηθεια απο εσας λεγοντας μου τι προτινεται να τρωμε τη βδομαδα των αλεσμενων γιατι εχει κολλησει το μυαλο μου κ δεν ξερω τι θα φαω σημερα,αυριο,μεθαυριο κτλ...
πειτε μου καλε πειτε μου!!!!!esprit με λαμβανεις??εσυ πως τα πας??????
Γεια σου γλυκια μου. Μπορεις να φας γιαουρτακια, κρεμουλες ανθος αραβοσιτου, φρουτοκρεμες, μπισκοτοκρεμες, πουρε, φακες στο μπλεντερ, σουπιτες (κοτοσουπα, κρεατοσουπα, μινεστρα, ψαροσουπα) στο μπλεντερ..... Ολο και κατι θα σκεφτεις. Μια βδομαδουλα ειναι....!!
καλο ειναι να αποφυγεις τις φρουτοκρεμες και μπισκοτοκρεμες, αυτες που ειναι για μωρα, υπαρχουν πολυ ωραια γιαουρτια με διαφορες γευσεις που και θερμιδες υπερβολικες δεν σου δινουν και ειναι και γλυκα και νοστιμα. αν θελεις δοκιμασε το ακτιβια το μικρο με γευση βανιλια η γιαουρτι με μπισκοτο σε διαφορες μαρκες(εγω περνω το κρι-κρι που ειναι ενα μεγαλο δοχειο (0,5 κιλο νομιζω) και βαζεις στο πιατο σου οσο θελεις, αυτο δινω και στην κορη μου ειναι υπεροχα.........
γεια σας!!! αισιως εφτασα κι εγω τα -6,5 κιλα και απο αυριο μπαινω στην εβδομαδα με τις μαλακες τροφες οποτε θελω ιδεες!! και μενα οι τομες κλεινουν μια χαρα δοξα τω θεω! πονο εχω μονο στην βαλβιδα αλλα οχι τρομερα πραγματα! εκτος απο κρεμες-σουπες τι αλλο μαλακουτσικο μπορω να φαω? λεω γτ επηξα στις κρεμες και τα ζουμια πια... κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα και μπαμπαλου χαιρομαι πολυ για σενα!! σε ευχαριστω που με θυμασαι και εγω σε σκεφτομαι και ευχομαι να πηγαινεις καλα!
σας ευχαριστω πολυ για τισ ιδεες σας...λοιπον πηρα κ το γιατρο μου να ρωτησω τι μπορω να φαω κ μου ειπε:ρυζακι,γιουβαρλακια,κ� �μα καλα μασημενο,πουρε πατατας,ρυζογαλο,υγρα κ σουπερα αυθονα + τα γιαουρτια,τις κρεμες κ τα συναφη... εσπριτακιιιιιι!!!!με ακους???????????
οχι αλλες σουπες και υγραααααααααααααααααααααα
καλε βαλε με μσν να μιλαμε κι απο κει :)
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΣΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
:( οσο για τα φαγητα εγω καλη μου σιγα σιγα παω στα μαλακα φαγητα απο αυριο τελειωνω με τα αλεσμενα...
ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΕΤΣΙ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΜΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΛΙΓΟ Η ΒΑΛΒΙΔΑ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ...
μπρουμυτα??? α εσυ εισαι καληηηηη! εγω στο πλαι κοιμαμαι και παλι οχι απο εκει που ειναι η βαλβιδα γιατι με ποναει... κι εγω την πιανω( την βαλβιδα παντα ετσι...) αλλα το μεγαλο μου ζορι και ο φοβος ειναι η χαλαρωση... σκεφτομαι να αρχισω απο τωρα καποια συσφικτικη κρεμα... εσυ βαζεις τπτ?
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ....ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΝΩ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΑ ΓΡΑΦΤΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟ,ΠΟΔΗΛΑΤΟ Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΙΑ, ΠΩΠΟ, ΣΤΗΘΟΣ ΠΛΑΤΗ, ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΛΠ. ΣΥΝΑΜΑ ΘΑ ΒΑΖΩ Κ ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΒΑΖΩ ΤΠΤ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ...
γεια σας..εχω μια απορια...
μπορει να μου πει καποιος γιατι μπορω κ τρωω τα παντα;;;;δηλαδη,πατατες τηγανητες,αυγαμελατα κ βραστα,μακαρονια νιανια με κιμα,κοτοπουλο μασημενο καλα καλα με ρυζι,φασολακια φρεσκα με πατατες γιαχνι,ζαμπον,ψαρι γλωσσα ψητο,φακες κτλ.μου φαινεται λιγο περιεργο.....
παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας!!!!