παιδια πηρα ενα βιβλιο " συνδιασμοι τροφων doris grant kai jean joice" αυτο λεγατε? καποιος ανεφερε καπου εναν τιτλο αλλα δε το βρισκω
Printable View
παιδια πηρα ενα βιβλιο " συνδιασμοι τροφων doris grant kai jean joice" αυτο λεγατε? καποιος ανεφερε καπου εναν τιτλο αλλα δε το βρισκω
για ν δουμε. ευχαριστω!Quote:
Originally posted by Lily
θα την έχουμε σε πολύ λίγο, περιμένω να μου τη στείλουν με mail, απόψε η το πρωί,
και θα την περάσω εδώ αυτούσια.
Εδώ έιμαστε παιδιά, μόλις το έλαβα το έκανα copy/paste κατευθείαν εδώ.!
Μου φαίνετια πολύ ενδιαφέρουσα και ενθαρυντική και το γεγονός οτι δεν είναι χημική την κάνει πολύ ελκυστική.
Τα παιδια που την έκαναν πάντως, έχασαν πολλά κιλά, είναι ζευγάρι,
ο τύπος έχασε καμιά εικοσιπενταριά και η κοπελίτσα 10 κιλά μέσα σε τρείς μήνες, τρώγοντας!! Ετσι μου είπαν και δεν έχω λόγο να μη τους πιστέψω.
Δείτε την και πέστε μου τη γνώμη σας
TΡΟΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ EPWORTH
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΛΙΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΛΙΠΟΣ. ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ΄
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΦΡΙΓΚΟΥΣ
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ
ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΦΥΣΕΩΝ,
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΣ ΘΡΕΨΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΑΛΛΗ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ Η ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ
ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ, ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΟΣ.
Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΤΡΟΦΗ, ΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΡΟΦΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΛΙΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ.
ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΩΝ
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΛΙΠΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Η ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΙΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΡΟΦΩΝ Η ΤΡΟΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΛΙΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ
ΦΥΤΙΚΑ ΛΙΠΗ, ΖΩΙΚΑ ΛΙΠΗ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΠΟΣ, ΒΟΥΤΥΡΑ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ,ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ.
(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ)
ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΟΝΟ ΤΟΥ Η ΠΡΟΣΜΕΜΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟΑΚΟΡΕΣΤΑ. ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ).ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ.
ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Α.ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΧΟΡΤΑ
ΦΡΟΥΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ)
ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ
ΕΛΙΕΣ
ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ
ΣΑΛΤΣΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΣΚΟΡΔΑ
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
ΤΣΑΙ,ΚΑΦΕΣ ,ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
Β.ΑΜΥΛΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΚΟΥΑΚΕΡ,ΒΡΩΜΗ,ΣΙΚΑΛΗ,ΚΡΙΘΑ ΡΙ,ΣΙΤΑΡΙ Κ.Λ.Π)
ΟΣΠΡΙΑ (ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ)
ΡΥΖΙ
ΨΩΜΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
ΜΕΛΙ
ΓΛΥΚΑ ΖΑΧΑΡΩΔΗ
ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ
Γ.ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΤΥΡΙΑ
ΑΥΓΑ
ΚΡΕΑΣ
ΨΑΡΙΑ
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΚΙΜΑΣ
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
ΚΥΝΗΓΙΑ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α ΚΑΙ Β, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ Α ΚΑΙ Γ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Β ΚΑΙ Γ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΥΜΑ)
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 1/2 ΕΩΣ 4 ΩΡΕΣ. ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΛΙΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ 8 ΕΩΣ 10 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ.
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ.
ΤΟ ΚΡΑΣΙ, Η ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΙΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΟΦΩΝ (ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ 5 ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, Π.Χ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΨΩΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΥΡΙ Η ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΕΛΙΕΣ,ΠΙΠΕΡΙΕΣ, Κ.Λ.Π.
Η ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΨΩΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΙΕΣ,ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΛ.Π ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΙ, ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Π.Χ.ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ,ΠΑΣΤΕΛΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑΣ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Η ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ.
ΤΑ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΨΗΤΑ Η ΒΡΑΣΤΑ, ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΣΥΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ.
ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ.
ΤΡΩΤΕ ΑΦΘΟΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, Π.Χ. ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΜΗΛΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Κ.Λ.Π. ΩΦΕΛΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΥΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
πολυ ωραια λιλυ! τωρα εχω πληρη εικονα.μελλοντικα η διατορφη μου θα ειναι καπως ετσι με συνδιασμο τροφων. ειναι πολυ ευκολο. στο βιβλιο που τα διαβασα αναλυτικα εχθες περιεχει κ τις 3 στηλες με ολες τις τροφες και κανεις συυνδιασμους. λεει τα ιδια με τη δικη σου, αρκετα πιο αναλυτικα, εκτος απο το πρωινο που συστηνει να ειναι φρουτα με γιαουρτι και σε μικρη ποσοτητα. μαλιστα αναφερει οτι καιμε τις τροφες που καταναλωσαμε εχθες οποτε δεν υπαρχει λογος μεγαλου πρωινου. εξηγει αν φαμε αντιθετα πραγματα το πρωι τι θα παθουμε...δε τα πολυθυμαμαι θελει ενα ακομα περασμα :D
Επισης κατι αλλο που θυμαμαι οτι στο βιβλιο λεει πως δεν ειναι μονο για διαιτα ή διατροφη αλλα και για ολικη υγεια. περνουν οι πονοκεφαλοι, η αρθριτιδα και παρα πολλα αλλα εξηγοντας το γιατι γινεται αυτο.
ολα ειναι θεμα αλκαλικοττητας λεει των τροφων. προσοχη δε παιζει ρολο αν κατι που θα φας ειναι φινο ή οχι α΄λλα τι περιβαλλον δημιουργει στον οργανισμο οταν μεταβολιστει. εξου και η λιστα με τις 3 στηλες που θα κανω ευαγγελιο...
καλημερα κοριτσια
θα ηθελα να ευχαριστησω παρα πολυ την lily που μας μετεφερε ολο αυτο το κειμενο, ευαγγελια κατα την badgirl.
Θα πρεπει βεβαια να πω οτι εχω μια αμφιβολια για το αν ειναι χημικη η οχι η διαιτα. βασικα θελει ελαχιστα λιπαρα ενω αρχικα λεγαμε κατι για τηγανητες πατατες. οχι οτι θελω να φαω τηγανητες πατατες αλλα το σκεφτομαι. βεβαια δεν χανουμε τιποτε. ημουν ηδη προετοιμασμενη για κατι τετοιο και μαλιστα καπως ετσι ετρωγα ηδη αλλά το σαββατοκυριακο τα χαλασα οποτε παμε απο την αρχη σημερα. λεω κι εγω να ακολουθησω ακριβως οτι γραφει και να κοψω τις παραλλαγες και μ@#$%ες μου μπας και δω καμια ασπρη μερα μεχρι τα χριστουγεννα.
αυριο μαλιστα λεω να ζυγιστω.
badgirlπα προτεινα να συγκρινεις τη λιστα του βιβλιου σου με αυτη εδω και να μας πεις αν υπαρχουν διαφορες.
τι λετε κοριτσια? ξεκιναμε απο σημερα?
λετε να γραφουμε και τι τρωμε εδω και να διορθωνει η μια την αλλη?
lily σε ευχαριστούμε πολύ για την δίαιτα..
barb μου εγώ θα την κάνω αυτή την δίαιτα ..άντε να δούμε τί θα γίνει..
φιλάκια
Κορίτσια καλημέρα,
εγώ δε ξέρω κάτι περισσότερο για τη δίαιτα, παρά μόνο αυτό που είδα με τα μάτια μου,
σε ένα διήμερο που βρεθήκαμε μαζί με τα παιδιά, και έφαγαν τέτοιες ποσότητες φαγητού
που ειλικρινά μου ήταν δύσκολο να πιστέψω οτι ήταν σε δίαιτα.
Barb, όχι μωρό μου δεν είναι χημική, κι εγώ έχω αναρρωτηθεί αλλά όπως έμαθα είναι βασισμένη στη δίαιτα
του Hay, με κάποιες παραλλαγές από το νοσοκομείο. Σκέψου οτι ο Hay, την έφιαξε αυτή τη δίαιτα
γύρω στα 1926!!! και μόλις πρίν 4 χρόνια επανήλθε στα σημερινά δεδομένα και προσασμόστηκε.
Όσο για τιος πατατούλες, γιατί στενοχωριέσαι αφού υπάρχει το ελεύθερο γεύμα!
Παιδιά το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά να την ξεκινήσω.
εγω τη ξεκινησα κιολας
1/12/2009
7:30 γιαουρτι daily φρουτων
12 μακαρονια με λαδακι σκετα (τι να κανουμε τα ειχα ετοιμασει απο χθες στο ταπερ)
16 κοτοπουλο με γιαουρτι
20 φρουτα (αυριο θα γραψω ποια)
22:30 φασολια και ψωμι
αυριο ζυγισμα και συνεχιζουμε
barb ωραια ιδεα να διορθωνει η μια την αλλη.Quote:
Originally posted by BARB3
καλημερα κοριτσια
θα ηθελα να ευχαριστησω παρα πολυ την lily που μας μετεφερε ολο αυτο το κειμενο, ευαγγελια κατα την badgirl.
badgirlπα προτεινα να συγκρινεις τη λιστα του βιβλιου σου με αυτη εδω και να μας πεις αν υπαρχουν διαφορες.
τι λετε κοριτσια? ξεκιναμε απο σημερα?
λετε να γραφουμε και τι τρωμε εδω και να διορθωνει η μια την αλλη?
φυσικα και θα σας τα γραψω, λιγη υπομονη μονο γιατι δεν εχω συνδεσει ποτε το σκανερ και τα γραφω με το χερι ολα...
δε θα σας ακολουθησω τωρα, δεν ειμαι ετοιμη για νεα διατροφη ουτε για πειραματισμους... θα με βοηθουσε πολυ ομως να βλεπω τι τρωτε κ να καταλαβω παραπανω...οποτε ισως και την κανω πιο συντομα. Σιγουρα καποτε θα την εφαρμοσω αλλα τωρα σκεφτομαι την πεπατημενη, μικρες ποσοτητες, συχνα υυγειινα γευματα και ασκηση... καλη ηεπιτυχια σε ολες και επανερχομαι με τη λιστα που ετσι κι αλλιως κ εγω θα ενταξω οσο μπορω στη διατροφη μου χωρις να την ακολουθω πιστα...
ΥΓ αχ να ημουν στα κιλα σου βρε barb
την άρχισα και εγώ σήμερα.
στις 7 έφαγα τοπρωί γάλα+μπανάνα
στις 11 μερικά παξιμακάκια στη δουλειά
στις 4 έφαγα 2 αυγά με ντομάτα και αγγουρι μεσημέρι
και το βράδυ1 κουλούρι σουσαμένιο
καλά λέτε?
Ζωή τέλεια τα πήγες, κι εσύ Barbie, μπράβο και καλή επιτυχία κορίτσια!
Την έκανα κι εγώ σήμερα δοκιμαστικά να δώ κατα πόσο μπορώ να τη συνηθίσω,
δε μου φάνηκε πολύ δύσκολη, έφαγα
γάλα, μπανάνα, 2 ξηρά δαμάσκηνα
ψωμί με ντομάτα, ελιές και αγγουράκι (στη δουλειά)
μεσημέρι, κοτοπουλομπιφτέκια με λαχανο/καρότο σαλάτα + λάδι
απόγευμα
σοκολάτα μαύρη ( μισή κουβερτούρα)
βράδυ
γιαούρτι, μήλο,μπανάνα
δε μπορώ να πω οτι πείνασα, αλλά μου έλειψε το τυράκι στο ψωμί
και το μέλι στο γιαούρτι ...για να δούμε πως θα πάμε
ευχαριστουμε λιλακι!!!
απο αυριο λεω να προσαρμοσω και εγω την διατροφη μου με βαση τις ομαδες...
αν και εχω κανει επεμβαση και ηδη εχω πολυ καλα αποτελεσματα.. αλλα γιατι να μην βοηθησω λιγο ακομη :P
το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν συνδιαζεται ψωμι και τυρακι.. και τα λατρευω τα τοστακια...
ʼστα Ζωίτσα μου, κι εμένα απο τα χειρότερα μου ειναι αυτό, αλλά τι να γίνει
αν είναι να μη πεινάμε και να έχουμε γρήγορο αποτέλεσμα και κυρίως ξεφούσκωμα
όπως υπόσχεται, τι να γίνει!
γμτ
αναρωτιέμαι που στο καλό θα το φάμε το τυρί, μόνο του στη σαλάτα?
ούτε στα μακαρόνια ούτε στο τόστ........
μήπως να πέρναμε τυρί σόγιας?
δεν ξέρω ρε κορίτσια και εμένα η έλλειψη τοστακίου με χαλάει
ή η χωριάτικη χωρίς φέτα ή χωρίς ψωμί για την γνωστή βούτα..αλλά εάν είναι να χάσω βάρος χαλάλι
πήρα πιτούλες για σουβλάκια από το σούπερ και τις ψήνω στη τοστιέρα
και βάζω μέσα ντομάτα πιπεριά και ελιές και παλεύεται η κατάσταση :)
καλημέρα