με το που το ακουμπας εχεις ντεμακιγιαριστει :O
(με το που το ακουμπας στη.. μακιγιαρισμενη περioχη εννοω ε?
οχι απλα να το ακουμπησεις :p)
αααααααααααχαχαχαχαχαχααχ αχαααχαχαχαχαχαχαχααχ ελεος ρε πηγα να πεσω απτην καρεκλα........................!!!!!!!!!!!! !!!!!Quote:
Originally posted by smart
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν παιζεσαι
χαχαχααχ πράγματι!!! πολύ καλές συμβουλές κορίτσια!! Κάτι άλλο για ενυδάτωση στο πρόσωπο είναι μείγμα με γιαούρτι και μέλι σε μάσκα! Επίσης, βοηθάει πολύ για την ακμή και τα στίγματα, να κάτσετε πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που βράζει για λίγο! Απλά αν το κάνετε, πιάστε καλύτερα τα μαλλιά σας με μία πετσέτα για να μην σας έρχονται στο πρόσωπο :thumbup:
αυτο ειναι ακομη καλυτερο αμα βαλετε στο νερο κ δεντρολιβανο(αντισηπτικες ιδιοτητες-ελπιζω να μη μπερδεψα το βοτανο).
αν ομως εχετε υποταση μην το κανετε αυτο με την κατσαρολα γιατι σας βλεπω μεσα στην κατσαρολα κ οχι απο πανω!
επισης νομιζω οτι αντενδεικνυται για ευρυαγγειες!
Πολυ ωραια αυτα τα συστατικα!Ξερεις και αλλα τετοια φυσικα;Ας πουμε για κρεμα ματιων;Quote:
Originally posted by chrys
Κοριτσια, αυτοσχεδιο πηλινγκ, που αφηνει δερμα μωρου!! Με απλα αγνα συστατικα που εχουμε ολες!
3-4 κουταλακια ζαχαρη(αν ειναι και περασμενη στο μουλτι να γινει πιο ψιλη καλυτερα)
1 κ.γλ. μελι
1 κ.γλ γαλα φρεσκο.
Ανακατευετε σ ενα φλιτζανακι μ ενα κουταλακι, να γινει παχυρευστο(εξαρταται απο το ποση ζαχαρη θα βαλετε), θα πρεπει να μην τρεχει απο τα χερια οταν το παιρνετε απο το φλιτζανακι.
Κανετε πηλινγκ στο προσωπο με απαλες κινησεις και μετα....απολαμβανετε καθαρο δερμα, α-π-α-λ-ο-τ-α-τ-ο!!!! και χωρις τπτ χημικο μεσα! (αν καποια εχει αλλεργια στο μελι, ας μην το δοκιμασει εννοειται).Σ το δικο μου δερμα(ειμαι 38), κανει θαυματα.
Το χρησιμοποιω 3-4 φορες τη βδομαδα.
Σε μεγαλυτερη ποσοτητα, κανεις και πηλινγκ σωματος...εκει να δειτε!!!
Παρεπιπτοντως, το πηλινγκ δεν ειναι δικη μου εμπνευση...Καπου διαβασα οτι το κανει η Καθριν Τζετα Τζοουνς(που πολυ αμφιβαλλω αν το κανει...αυτες εχουν αλλα μεσα! χαχαχα)
Πω πω αυτη ειναι η αποθεωση του ψευτικου ακομα και στον τροπο που ποζαρει που σουφρωνει και καλα τα χειλη και κυτα το φακο δηθεν μοιραια...μπρρρ Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι οι δικες μας το παιζουν και καλα η τελεια ζωη,καμμια επεμβαση,τρωω τα παντα κ ποτε δεν κανω διαιτα-χοντρο παραμυθι-και στο εξωτερικο λενε τι εχουν κανει ασε που η Τζαιην Φοντα με τα αερομπικ κ.λ.π.κ.λ.π.βγηκε και ειπε δημοσια οτι ηταν βουλιμικη για 10 χρονια.Στο θεμα μας τωρα:θυμασαι μηπως τιμη απο αυτο το ντεμακιγιαζ;Και κατι αλλο:ξερει καμμια ντεμακιγιαζ ματιων με φυσικα προιοντα εκτος απο το ελαιολαδο;Quote:
Originally posted by click
lol
κολλησατε με τη τοντοριντο. τις πιο ελεεινες επεμβασεις τις εχει κανει η βανδη.
λοιπον στο θεμα μας.
το πιο τελειο προιον ντεμακιγιαζ εβερ! και ειδικα για ματια!
Sensibio H2O της BIODERMA
το sensibio γυρω στα 15 ευρω. δεν ξερω καποιο τροπο για φυσικο ντεμακιγιαζ ματιων.
αλλα ελαιολαδο στα ματια δε θα εβαζα
κοριτσαρες ομορφες μη μου βαζετε ελαιολαδα κ μπεϊμπι-οιλια στα ματια κ μετα με λετε οτι εχετε πρησμενα ματια το πρωι ε?
για να ξερoμε και τι κανομε δηλαδη :p
Κορίτσια ειμαι αντιπρόσωπος της AVON οποια θελει κατι ας μου στειλει μνμ ερχομαι οπου κ αν μενετε:bouncy:
εντος Αττικής
εμένα με είδε ο μπαμπάς μου με τη μάσκα κ μου είπε "τι έβαλες παιδί μου πάνω στη μάπα σου ,πατέ ελιάς?φέρε κ κανά κριτσίνι να βουτήξω λίγο εδώ στο μάγουλο που έβαλες παραπάνω!"Quote:
Originally posted by click
εκανα σημερα τη μασκα της apivita. οκ, δεν πολυεφυγαν τα μαυρα στιγματα απο τη μυτη, αλλα δε φαινονται και ιδιαιτερα οποτε δεν πειραζει.
παντως ειχε πολυυυυυυυυυυυυυυυ γελιο!
το χρωμα της ειναι ελεεινο. ειχα συνηθισει γαλαζιες και λαχανι μασκες, αντε και καμμια πορτοκαλι. αυτη ειχε το καφε το σκουρο, κατι μεταξυ απο λασπη και σκ.. !
εβγαλα και φωτο! πολυ γελιο λεμε
αλλά να πω οτι είναι φοβερή η μάσκα!
limited edition :P
[deleted]
Τι κουκλι σκυλι ειναι αυτο??????????????????????????????????????γι α τα ζωα σκότωσε με !!!τα λατρευωωωωωωω τωρα τι το ειδα ζηλεψα θελω και εγω και αλλο σκιλουνι/
!!!
κλικ εσυ εισαι στ φωτο?αν ναι δεν φαίνεσαι για 86 κιλα σε καμια περίπτωση
εγω εχω προβλημα με τ προγούλι μου γτ λενε οτι ειμαι ομορφη κοπελα αλλα τι να το κανω????με τ προγουλα?????μεγαλη στεναχώρια
α,κλικ ειστε φοβεροι!!!
ασε που θυμαμαι την πρωτη φορα που με ειδε ο σκυλος μου με μασκα.... κ εμεινε αλεκος(μην πω αλλη κακια λεξη!!).
ειχε γουρλωσει τα ματια κ δεν πολυπλησιαζε....
τι γελιο...
εγω με τον πριγκιπα ειμαστε στη φωτο!
don't worry με τη διαιτα θα φαινεται ολο και λιγοτερο το προγουλακι. επισης, εχε υποψην οτι στις φωτο κυριως κανει μπαμ, οποτε live Μη νομιζεις οτι οι αλλοι βλεπουν αυτο που βλεπεις στις φωτο, ειναι αλλιως.
χαχαχαχαχα!ναι εσύ είσαι?