cat αν διαπιστωσεις και στο γιατρο οτι ειναι οκ το σακχαρο μην ξεχασεις τον οδοντιατρο για την ξηροστομια!
Printable View
cat αν διαπιστωσεις και στο γιατρο οτι ειναι οκ το σακχαρο μην ξεχασεις τον οδοντιατρο για την ξηροστομια!
ο οδοντίατρος εχει δυστυχως σειρά κατα τον ιουλιο,όταν ανανεωθει η ασφάλιση μου,ελπίζω να μην παρουσιαστει τιποτα κακό ως τότεQuote:
Originally posted by koritsaki
αχ παιδια την εφτιαξα την ομελετα....!!!! φουρνιστη και τελεια!! εβαλα και μανιταρια πιπεριες ντοματα και εγινε τοσο καλη που τα αδερφια μου φαγανε τελικα και απο το δικο μου και οχι εγω απο το δικο τους!!!
πω πω ομελετα! ζηλευω...
μολις σηκωθηκα απο τον απογευματινο μου υπνο με μεγαλη λιγουρα
και θελω μια καρμποναρα και πατατες τηγανιτες με μαγιονεζα και λιωμενο τυρι
εγω τωρα μολις σηλωθηκα απο το μεσημεριανο μου υπνο και νιωθω οπως εσυ λιτσα !!! θελω κατι με τυρι!!! δεν με νοιαζει τι αρκει να εχει τυρι....μπολικο τυρι....
τελικα τη βγαζω με μαρουλοντοματοτονο
κι εγώ θα τη βγάλω με κολοκυθοσαλάτα Λιτσάκι
αν και θα ήθελα μια κρέπα σοκολάτα-μπισκότα και καρύδια!!!
τέλεια!!!
Αυριο θα φαω ενα triple chocolate cake ή chocolate cookie cake απο Starbucks. Το αποφασισα... Ειδικα αν αυριο εχω πεσει απο τα 60...
Penelope τι διατροφη ακολουθεις?Quote:
Originally posted by penelope1985
Αυριο θα φαω ενα triple chocolate cake ή chocolate cookie cake απο Starbucks. Το αποφασισα... Ειδικα αν αυριο εχω πεσει απο τα 60...
Και γω ξεκινησα περιπου στα κιλα σου και εχω παρομοιο στοχο με τον δικο σου..... αλλα δεν ξερω τι να κανω για να χασω...εχω κολλησει 2 βδομαδες τωρα εν'οψη της περιοδου που δεν λεει να ερθει.....ξεπατωνομαι κυριολεκτικα στην γυμναστικη αλλα για διαιτα δεν εχω κατι συγκεκριμενο....απλα αποφευγω εντελως τη ζαχαρη, γλυκα, γρηγορο φαγητο, αναψυκτικα,ποτα προσπαθω να μην τρωω μεγαλες ποσοτητες φαγητου, αποφευγω τα τηγανητα, το βραδυ τρωω πολυ νωρις και πολυ ελαφρια (φρουτα με λιγο γιαουρτι η γαλα)....δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος...
avenger δες αναλυτικοτερα στο τι εφαγα σημερα
Eυχαριστω για τη διευκρινηση ;-)Quote:
Originally posted by penelope1985
avenger δες αναλυτικοτερα στο τι εφαγα σημερα
Εχε υποψη σου οτι εγω τρωω πολυ χαμηλες θερμιδες... αλλα κανω και πολυ καθιστικη ζωη...
τωρα θελω να φαω μια ολοκληρη γιγας πιτσα
ε ρε γαμω τις λιγουρες μου
γιατι μονιμα ειναι κολλημενο το μυαλο μου σε απαγορευμενες γευσεις?:P
μία πίτα γύρο απ'όλα.. και πατάτες τηγανητές με ριγανίτσα μαζί