χααχαχαχα!ναι τώρα η μακρυπούλια ταχει άλλωστε με το χατζηγιάννη,καθόοολου στημένο.
κεγώ έχω μείνει πίσω έχω καιρό να κάτσω να δω χαζά στη τηλεόραση.χτες μόνο είδα μουτσινά το απόγευμα.΄τι γέλιο έχει ο τύπος.οτι ναναι
Printable View
χααχαχαχα!ναι τώρα η μακρυπούλια ταχει άλλωστε με το χατζηγιάννη,καθόοολου στημένο.
κεγώ έχω μείνει πίσω έχω καιρό να κάτσω να δω χαζά στη τηλεόραση.χτες μόνο είδα μουτσινά το απόγευμα.΄τι γέλιο έχει ο τύπος.οτι ναναι
ναι εχει πολυ γελιο!!!τα απογευματα αν ειμαι σπιτι αυτους βλεπω. αυτη που δεν αντεχεται ειναι η τατιανα.
ναι άκουγα σήμερα που σχολιάζανε στο ραδιόφωνο ότι είναι τελείως γελοία η εκπομπή της,(καλά την καταθάψανε κ την ίδια) κ μετά θάβανε τη χρουσαλά οτι θα λανσάρει σειρά με σαγιονάρες που θαχουν την υπογραφή Μ FOR MARιETTA .
θεσαλονικη μενεις?
ναι!εμείς εδώ μόνο το κανάκη έχουμε να μας το παίζει ο σελεμπριτι της πόλης
τουλαχιστον ομως ειναι καλος... με την ενοια οτι ειναι εξυπνος ανθρωπος και δε λεει ολη την ολη μαλ...κιες.
ειχα ερθει περυσι τον μαρτιο για διακοπες... κερδισα απο τη δουλεια 2 διανυκτερευσεις στο electra!!!πολυ ομορφη πολη,πραγματικα... αλλα ολο πειρασμους... αυτη η μυρωδια απο τα τσουρεκια σε ολη την αριστοτελους δεν υπαρχει!!!!
πως κρατιεσαι και δεν ορμας?
η θεσσαλονίκη και οι θεσσαλονικείς είναι όλο μάσα,ποτά,ξενύχτια. οποιαδήποτε ώρα της μέρας βλέπεις ανθρώπους να τρώνε. το φαγητό είναι καλό κ φτηνό σε σύγκριση ειδικά με την αθήνα που για να φας καλά πρέπει να πληρώσεις κ να ψαχτείς.
αλλά τώρα με την κρίση σφίξαν τα πράματα. βλέπω οτι τώρα όσο πλησιάζουν τα κρύα ο κόσμος δεν είναι όπως άλλα χρόνια. έχουν να πληρώσουν σχολεία φροντιστήρια δάνεια,και ώς κ στη θεσνίκη περιορίστικαν τα γλέντια.ως τώρα ο μέσος θεσ/νικιός ξόδευε την δόση του αυτοκινήτου στις μούσες(μπουζούκια) και πριν ξοφλήσει το ένα αμάξι έπαιρνε καλύτερο διθέσιο κ κάμπριο. πρώτο φθινόπωρο που όλοι αρχίζουν να ηρεμούν λίγο.τελικά δεν ξέρω αν η κρίση θα φέρει τόση απελπισία όση λένε..πάντως μερικοί πιο καλομαθημένοι θα ζοριστόύν κ αυτό καλό θα τους κάνει.
έμεινες σε πολύ ωραίο ξενοδοχείο.ειδικά πάνω το roof που βλέπεις την αριστοτέλους πιάτο είναι πολύ ωραίο μέρος για να πας για ένα καφέ.μαρέσει κ για ρομαντικό σικ δείπνο.
το ξενοδοχειο ηταν πολυ ωραιο οντως!!!!βεβαια εκανα ενα υπερφαγικο την τελευταια μερα στο πρωινο και η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που σκεφτομαι θεσ/κη το θυμαμαι και στενοχωριεμαι πολυ.... γενικα το κανω αυτο,συνδεω και περιοχες της αθηνας με βουλιμικα και χαλιεμαι πολυ.θελω να μετακομισω καπου στην αθηνα οπου δεν θα μου θυμιζει τιποτα απο ολα αυτα.προσπαθω να τα ξεριζωσω απο μεσα μου αλλα δεν ειναι τοσο απλο τελικα.
αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση στη θεσαλονικη ειναι οτι βγηκαμε σαββατο μεσημερακι με τη φιλη μου για βολτα στα μαγαζια και συνειδητοποιησαμε εντρομες οτι ειμαστε οι μοναδικες αβαφες γυναικες που κυκλοφορουσαν ανεξαρτητου ηλικιας!!!!
σάββατο μεσημέρι εννοείται χρυσό μου.δεν θα βγεις να τσιμισκάρεις χωρίς το μαλλί σιδερωμένο κ 10 τόνους μάσκαρα!το πσκ είναι έτσι όλες .καθημερινές και ειδικά προς καμάρα πλευρά που γίνεται χαμός βλέπεις και αμακιγιάριστες κ με φόρμες νορμάλ πράματα. αλλά η περιποίηση που πέφτει ειδικά κυριακή μεσημέρι,ούτε κεγώ τόσα χρόνια δεν μπορώ να τη συνηθίσω ούτε να την κάνω. πάντα λέμε με την κολλητή μου να βγούμε κυριακή μεσημέρι πολύ περιποιημένες με ψηλά παππούτσια κ μαλλί κ βάψιμο στη τρίχα κ όλο χύμα είμαστε ειδικά σε σύγκριση άμα το πάρεις.
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by bouliana
δεν θα βγεις να τσιμισκάρεις
μη μιλήσω κ για τους θεσ/νικιούς.χαχαχαχαχα.την αγαπώ την πόλη μου κ τους κατοίκους αλλά τελευταία όλοι έχουμε αρχίσει να χαζεύουμε!:dork:
εντελως ασχετο.......
μηπως ξερει καποια που μπορω να βρω ανταλλακτικα ρολλετες με κερι για αποτριχωση?
τις ειχα παρει απο την εκθεση αισθητικης, αλλα θα γινει Δεκεμβρη και εχω ξεμεινει.
ιδεες?
φτηνες αν ειναι δυνατο :P
βρε κλικ, στο γκουγκλ δεν ψαχνεις για αποθηκη ειδων κομμωτηριου-αισθητικης? κατι θα βρεις, δεν μπορει. ή να παραγγειλεις απο ιντερνετ?
ναι το σκεφτομουνα να παρω απο Αμερικη που τα βρισκω ολα φτηνα, τα μεταφορικα τσιγκουνευομουνα και την καθυστερηση.
αλλα αν δε βρω, αυτο θα κανω.
thank you!
έχει στα hondos και σε φαρμακεια!!Quote:
Originally posted by click
εντελως ασχετο.......
μηπως ξερει καποια που μπορω να βρω ανταλλακτικα ρολλετες με κερι για αποτριχωση?
τις ειχα παρει απο την εκθεση αισθητικης, αλλα θα γινει Δεκεμβρη και εχω ξεμεινει.
ιδεες?
φτηνες αν ειναι δυνατο :P