Και αντιστοιχο απο την αναποδη εχει συμβει σε φιλη μου.
Spaceride εχεις U2U κουκου!
Printable View
Και αντιστοιχο απο την αναποδη εχει συμβει σε φιλη μου.
Spaceride εχεις U2U κουκου!
βικτορια θεωρω οτι το καταλαβες ποσο κακο σου κανουν οι εμετοι κ το σταματησες εινα ιενα μεγαλο βημα :)
δε συμφωνω με την τωρινη σου σταση απεναντι στο φαγητο αλλα πιστευω σε σενα κ θεωρω οτι θα το στρωσεις στην πορεια ;)
βασικα το οτι οι γονεις σου ειναι γιατροι και ξερουν που να απευθυνθουν και πως να σε βοηθησουν με καθησυχαζει, οποτε θεωρω κουραστικο να επαναλαμβανω πραγματα που εχω ηδη πει .
lessing, καταλαβαινω νομιζω τι εννοεις κ με τι διαθεση μιλας αλλα απο την αλλη ισως ειναι καλυτερο να μην ανακατευομαστε στα χωραφια των ειδικων.
ακομη κ αν στις 99 % εχουμε δικιο η 1 % που μπορει να κανουμε λαθος μπορει να επηρρεασει με απιστευτο τροπο το ατομο το οποιο αφορα η κριση μας.
ηρθε ο καλος μου απο ταξιδι κ μου εφερε σοκολατακια σε σχημα καρδιας...
καθε μερα τρωω κ αυξανεται κ ο αριθμος τους.
μου φαινεται θα τα πεταξω-δωσω
με εχει κουρασει η λαιμαργι αμου κ το δεν μπορω να φαω μονο ενα γλυκο.
Απο εμπειρια σου λεω πεταξε τα η χαρισε τα παντως βγαλτα απο το σπιτι.
και πες του οτι κανεις προσπαθεια να αδυνατησεις να μην σου ξαναφερει γλυκα
Ειναι φοβερο τελικα πως και ποσο οι ανθρωποι συνδεονται μεσω της τροφης.. Σαν ενδειξη αγαπης παει καποιος τροφη σε καποιον!!
καλά ρε παιδιά ο ανθρωπος μάλλον δεν τα έφερε για να φαγωθούν μονοκοπανιά!!!
εγώ πάντως μόνο και μόνο επειδή θα ήταν απο τον άνθρωπο μου δεν θα τα έδινα, αλλά θα κερνούσα όποιον ερχόταν σπίτι λέγοντας περήφανα ότι μου τα έφερε ο καλός μου!!
Βρε ΣΑΣΑ τι κερασματα κ καλος κ περηφανα βλεπεις καλη μου παλιες ελληνικες ταινιες μου φαινεται! Πεταμα επι τοπου η χαρισμα στην κοκαλιαρα γειτονισα!!:smilegrin:
και όχι μόνο.Σε μνημόσυνα,μετά απαραίτητο το φαγητό.Ενώνει και στον πόνο.Η ψαρόσουπα το εθιμοτυπικό,τουλάχιστον στο δικό μου τόπο καταγωγής.Σε γάμους,σε χαρά δηλαδή(λέμε τώρα,μη το δένετε και κόμπο,χι χι)πάλι μετά τραπεζώματα.Και τσούγκρισμα.Και πάσχα και γιορτές κι αργίες και χριστούγεννα και εθνικές επετείους και πρώτα ραντεβουδάκια για ρομαντικά δείπνα(θέλεις να πάμε κάπου ήσυχα να φάμε,το κλασικό).Και πικνικς και γιορτές ονομαστικές και επετείους σχέσεων,γενέθλια,βαφτίσια,� �έστε μου κάτι που να δένει τους ανθρώπους ιδανικότερα από το να μοιραστούν γευστικές απολαύσεις.Και η γλώσσα μας το αποδίδει εξάλλου"ψωμί κι αλάτι","όλα μέλι γάλα","αγαπιούνται σαν το βούτυρο με το μέλι",άμα δε πιάσουμε και πόσες παροιμίες έχουν χαραχτεί στη μνήμη και στο λόγο μας μετουσιώνοντας τη λαική σοφία σε...εικόνες διατροφικές.χα χα,άστο δεν τελειώνεις ούτ'αύριο.:smilegrin:Quote:
Originally posted by spaceride
Ειναι φοβερο τελικα πως και ποσο οι ανθρωποι συνδεονται μεσω της τροφης.. Σαν ενδειξη αγαπης παει καποιος τροφη σε καποιον!!
χμμ... σχετικα με την μανιοκαταθλιψη: η κυκλοθυμια ειναι πολυ ηπια αλλαγη διαθεσης συγκριτικα με τις ακραιες και ανεξελεγκτες αλλαγες που συνδεονται με την μανιοκατθλιψη. ειναι πολυ πιο ηπια. και επισης στην μανιοκαταθλιψη επεισοδια μανιας ή θλιψης κρατανε αρκετο καιρο. και ναι, δεν κοιμαμαι καποια βραδια (αλλα δεν εχει σχεση αυτο. ειμαι νυχτοβιο πλασμα :P) και επισης, ναι συχνα αγοραζω πραγματα και ξοδευω αρκετα χωρις να το ελεγχω, χωρις να το εχω συνειδητοποιησει πληρως. αλλα δεν ειναι αυτα που οδηγησαν την ψυχιατρο να οδηγηθει σε αυτο το συμπερασμα.
στο θεμα των γλυκων τωρα: οταν μας φερνουν γλυκα στο σπιτι (σε γιορτες, επισκεψεις κλπ), μολις φευγουν οι καλεσμενοι, η μαμα μου τα πεταει αμεσως ή τα δινει στους γειτονες μας. και αυτο γιατι ξερει οτι αν με πιασουν βουλιμικες τασεις και εχω μπροστα μου γλυκα, θα τα φαω (ναι, εχω μαθει να ελεγχω τον εαυτο μου και να αποστρεφομαι τα γλυκα, αλλα σε ενα βουλιμικο επεισοδιο θα καταναλωσω ο,τι βρω μπροστα μου χωρις διακρισεις :P). εκτιμω σιγουρα την χειρονομια και το οτι σκεφτηκαν να μας φερουν γλυκα και εκφραζω την ευγνωμοσυνη μου αλλα οταν φευγουν οι καλεσμενοι, πεταμε και τα γλυκα (ισως πριν τα πεταξει δοκιμασει κανενα η μαμα μου). και αυτο γιατι η μαμα μου σεβεται τον κοπο, την προσπαθεια μου να χασω κιλα και δεν θεωρει οτι θα μου προσφερουν και πολλα τα γλυκα. οποτε η συμβουλη μου: ακομη και αν σας φερει ο αγαπημενος σας σοκολατακια (κατι που θεωρω απιστευτα γλυκο και λιωνω με τοσο ρομαντικες χειρονομιες ^^) πεταξτε τα. αν καταφερουμε να χασουμε κιλα (κατι που θα γινει μονο αν δεν καταβροχθισουμε ολα τα σοκολατακια) θα κανουμε χαρουμενο και περηφανο τον αγαπημενο μας. :D
Καλυτερα να προσπαθησεις να περιορισεις τον εαυτο σου και να μην φας, ή να φας ενα και μονο παρα τα πεταξεις.
Δηλαδη μια ζωη θα "αποφευγουμε" το "προβλημα" αντι να το αντιμετωπιζουμε;
Εχουμε τοσα προβληματα στην ζωη που δεν μπορουμε να τα αντιμτωπισουμε ολα. Για καποια διαλεγουμε απλα την ευκολη λυση. Δεν υπαρχουν απολυτα ισορροπημενοι ανθρωποι. Μονο ανθρωποι που φαινονται ισορροπημενοι (κανεις δεν μπορει να ειναι απολυτα ισορροπημενος σε ολα γιατι τοτε θα ηταν τελειος), χρησιμοποιωντας οποιον τροπο μπορουν. (χρησιμοποιωντας ο καθενας τις δικες του τεχνικες για να το επιτυχει)Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Καλυτερα να προσπαθησεις να περιορισεις τον εαυτο σου και να μην φας, ή να φας ενα και μονο παρα τα πεταξεις.
Δηλαδη μια ζωη θα "αποφευγουμε" το "προβλημα" αντι να το αντιμετωπιζουμε;
Γενικα παντως,προσωπικα πιστευω πως αυτο ειναι ενα προβλημα που,εν προκειμενω,αντιμετωπιζετα� �!
onelifeonechance φυσικα. κανενα προβλημα δεν ειναι αλυτο, καμια κατασταση μη αναστρεψιμη (εκτος φυσικα απο τον θανατο). καποιοι μπορουν να βρουν τις ισορροπιες τους στο θεμα των γλυκων και να τρωνε λιγο. αλλοι εχουν να παλεψουν με τοσα αλλα που δεν μπορουν να ασχοληθουν με το να ανακαλυψουν την εννοια του μετρου, τη χρυση τομη στο θεμα των γλυκων. εγω απευθυνομαι στους δευτερους και τους προτεινω να κοψουν εντελως τα γλυκα. γιατι οι δευτεροι αν συνεχισουν να τρωνε γλυκα, δεν θα μπορουν να σταματησουν.
On a besoin de manger afin de survivre.Quote:
Originally posted by victoria19
quand tu as l'envie de manger, souviens-toi ton but: je veux être mince.
53 kilos:tu ne trouves pas que tu es déjà mince?
Quel est ton but? Être ou bien rester mince?