-
Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
Σήμερα ήθελα να μαγειρέψω κοτόπουλο με πάτάτες στο φούρνο. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να υποχρεώνω και τον άντρα μου να τρώει τα φαγητά σχεδόν αλάδωτα και σχεδόν άνοστα,μιας και το βάρος του είναι ιδανικό.
Αποφάσισα λοιπόν να δοκιμάσω τη σακούλα ψησίματος. Βάζεις ότι θες μέσα χωρίς καθόλου λάδι μέσα και κανένα άλλο υγρό και το πασπαλίζεις με όποια μπαχαρικά θέλεις.
Το φαγητό σας πληροφορώ έγινε πεντανόστιμο.
Ψήθηκε στα υγρά του και έβγαλε μόνο το λίπος του ίδιου του κοτόπουλου. Απίστευτα νόστιμο σας λέω...
Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!!
-
Ουφ. 81,6. Με ρυθμό χελώνας αλλά τουλάχιστον έχει μια τάση προς τα κάτω η ζυγαριά.
-
Μην αγχώνεσαι!!! Εγώ κοντεύω 1 μήνα διατροφής και έχω χάσει μόνο 3,5 κιλά. Μια χαρούλα πας!!!!
Δεν απογοητεύομαι όμως, δεν θα του περάσει. Συνέχεια στον αγώνα για ένα νέο σώμα.
-
-
Σήμερα συμπληρώνεται ο 1ος μήνας! Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά ευχαριστημένη μιας και δεν ασκούμαι καθόλου. ʼντε άλλα τόσα τον 2ο μήνα.....μακάρι Θεέ μου μπας και χάσω μέχρι το καλοκαιράκι τουλάχιστον 15 κιλα!!! :wink1:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...4BJ/weight.png
-
Ευαγγελία άψογα!!!!! 4.3 κιλά είναι μια απίθανη απώλεια! Μια χαρά θα είσαι και το καλοκαίρι! ʼντε τώρα που πήραμε φόρα πάμε για τα καλύτερα! Καλό κουράγιο και να δεις πώς περνάει ο καιρός... Ούτε που θα το καταλάβεις! Η αλήθεια είναι ότι σαν προχθες μου φάνηκε που ξεκινήσαμε την διατροφή!
Καλές κατηφόρες λοιπόν !!!!! Φιλάκια πολλά πολλά και καλό μας κουράγιοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοο!!!!!!!!!!!! :smilegrin::smilegrin::cool:
-
μπραβο ευαγγελια τα πας παρα πολυ καλα! :thumbup:
-
click, asteraki σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Περιμένω πως και πως να δω τη ζυγαριά κάτω απο τα 80 κιλά. Να έχω χάσει τα 10 πρώτα κιλά. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μου στόχος και μετά τα 70 και τα 65. Φιλάκια πολλά σε όλους και μη χάνεστε, είμαστε εδώ και να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον!
Φιλάκιααααααα :love:
-
Που είναι το τικεράκι σου οεο???????????????
Θα χαθούν και αυτά και θα δεις πόσο πιο χαρούμενη θα είσαι!!!!! :roll::roll:
Ήδη τώρα υποπτεύομαι ότι πετάααααααααααααααααααααα ααααααααααςςςςςςςςςςςςςς!! !!!!!!!! :wink1:
Μικροί στόχοι μεγάλα αποτελέσματα!! Όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη! Για όλους!
Καλές μας κατηφόρεςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!! :bouncy::bouncy::bouncy::bigsmile:
Φιλάκια πολλά :cool rsvd:
-
ʼντε να χαθώ,δεν ντρέπομαι!!! Πώς το ξέχασα το τικεράκι μου???
Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :roll::lol::bouncing:
-
Για να απαντησω στο αρχικο ερωτημα, ναι, χανονται! Το διαπιστωσα πριν λιγο που ζυγιστηκα :D
Τωρα για αν και το πως διατηρουνται θα επανελθω εν ευθετω χρονο :p
-
Και 25 κιλά χάνονται χωρίς επέμβαση, και 45 κιλά, ακόμη και περισσότερα,(εγώ έχασα 45 σε 8 μήνες)τα πήρα βέβαια ξανά τα κιλά πίσω και λίγο παραπάνω , γνωστός μου χάνει 50αρες και της ξαναπαίρνει συνεχώς , το θέμα δεν είναι μόνο η απώλεια(που και σε αυτήν ζορίζονται πολλοί) το θέμα είναι η διατήρηση της απώλειας ,εκεί είναι η λακκούβα !!
-
Συμφωνω bouldoza. Αν το δει κανεις ως αλλαγη τροπου ζωης και οχι ως διαιτα, εχει περισσοτερες πιθανοτητες να διατηρηθει σε ενα καλο επιπεδο. Την στιγμη που θα πεις οκ επιασα τον στοχο και αφεθεις, αρχιζει η κατηφορα...
-
Λίγα πράγματα αυτή τη βδομάδα... μόνο 200 γραμμάρια :no::no:
δεν το βάζω κάτω.....Συνεχίζωωωωωωωωω
εσείς κορίτσια πώς πάτε;;;:puzzled:
-
Σε παρακολουθώ Ευαγγελία και μου δίνεις κουράγιο! Εγώ περνάω μια κάπως περίεργη φάση και έχω μείνει στάσιμη αλλά από σήμερα ανασυγκροτούμαι.