Κρυσταλλένια μου δεν διαφωνώ σε όσα λες, απλά και εγώ ψάχνω τον τρόπο να το καταφέρω.
Να βρώ αυτή την ισορροπία αναμέσα στο μέσα και το έξω, μακριά από εμμονές σε βαρός του ενός ή του άλλου.
Απλά αυτός ο χώρος το κάνει δυσκολότερο γιατί εκεί μετράει μόνο το έξω.
Ευτυχώς όμως δεν έχω μπεί στο τριπάκι να δίνω μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνιση απ? ότι της αξίζει.
Παραμένω το ίδιο «χύμα», και κάστινγκ να έχω πάω άβαφη με τα μαλλιά πιασμένα και μπαλαρίνες.
Δεν είμαι κανονικό μοντέλο εννοείται, άλλωστε δεν έχω ωραίο σώμα, και να είχα όμως πάλι δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά.
Κάνω μόνο φωτογραφίσεις. Αλλά και αυτό προσωρινό είναι, μέχρι να μαζέψω μερικά χρήματα για το μεταπτυχιακό μου.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις λοιπόν ότι για εμένα ήδη μετράει η προσωπικότητα και το μυαλό.
Ακόμα και η εμμονή με την εικόνα του σώματος με το μυαλό μου έχει να κάνει.
Κάνω διατροφή όχι για να βγώ αδύνατη στην παραλία αλλά γιατί το μυαλό μου δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις θερμίδες και τα λιπαρά.
Και αυτό το καταλαβαίνω όσο αδυνατίζω. Ενώ στην αρχή έλεγα άντε να χάσω να φοράω στενά κλπ, τώρα φοράω όσο πιο φαρδιά μπορώ.
Οσο ήμουν τσουπωτή ονειρευόμουν skinny παντελόνια και τώρα που μπαίνω άνετα στο 36- ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα- φοράω φόρμες ή στο τσακιρ κέφι κανένα baggy ή boyfriend.
Καλή τύχη και σε εσένα κοριτσάκι μου. Που και που θα μπαίνω να μαθαίνω νέα σας και να λέω και τα δικά μου. Έτσι και αλλιώς είναι μερικά άτομα των οποίων την πορεία θέλω να παρακολουθώ, από ενδιαφερον και μόνο.
Εύχομαι να βρεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη χαμένη σου ενέργεια και αυτή με τη σειρά της θα σε γεμίσει ώστε να πτύχεις και όλα τα υπόλοιπα!
Σε φιλώ!:starhit: