Καλημερα,
80,7 σημερα!! :bigsmile::bigsmile:
Καλη συνεχεια και καλες κατηφορες!
Printable View
Καλημερα,
80,7 σημερα!! :bigsmile::bigsmile:
Καλη συνεχεια και καλες κατηφορες!
Μπράβο!!! Προχώρα!!
Μπράβο princess !!τέλεια τα πας!
Ευχαριστω
Απο καινουρια βδομαδα μπαινει και καινουριος στοχος απο τα 79 στα 69 :)
καλησπερα παιδια,τι κανετε?
70,5 και γω θελω να βδομαδα να μπω στην αλλη δεκαδα...
Αχ κιγω θελω την αλλη δεκαδα αλλα καποιες φορες μου φαινεται ονειρο μακρυνο, καποιες λες και θα γινει αυριο!
κοντα εισαι,θα δεις!!!!!
Δεν ξερω με φοβαμαι, φευγει και ο αντρας μου για ενα χειρουργειο, εγω μονη με το παιδι. Θα δειξει, δεν υποσχομαι. υγεια να εχουμε και θα τα χασουμε τα ρημαδοκιλα, ή μαλλον ας τα χασουμε για να εχουμε για παντα υγεια!:starhit:
Αποψε παω στη φιλη μου, εχω παθει overload απο την κλεισουρα μαλλον και ολο τα κιλα σκεφτομαι και το τι θα φαω. Δεν ξανακλεινω βδομαδα μεσα, μου κανει κακο :duh:
τι χειρουργειο?αν επιτρεπεται,περαστικα!!!!
κοιτα, πολλες με το εκαναν παιδια κ εκατσαν σπιτι πηραν κιλα οπως κ γω,,αλλες βεβαια οχι τα νευρα μου:D:D μια φιλη μου μολις 40ντησε μπηκε κ στο θεοστενο την της,,,,,οσο σκεφτομαστε τα κιλα και την διαιτα το χανουμε το παιχνιδι,,,,,ας μην το σκεφτομαι αλλο πια,,,,και κατι αλλο θα μπεις στην αλλη δεκαδα,θα πιουμε ιντερνετικο ποτο να το γλεντησουμε:bigsmile::bigsmile::bigsmil e:
Α οταν σαραντησα ημουν κορμαρα, μετα εβαλα βαρος! Στην εγγυμοσυνη δεν ειχα βαλει πολυ και με το που γεννησα και θηλασα τα εχασα! δεν θηλασα ομω απευθειας, μονο αντλησεις, που με τσακισαν ψυχολογικα + σημαντικα προσωπικα θεματα πχ δουλεια, σχεση κτλ.
Τελικα εβαλα απειρα κιλα, αλλα δεν ασχολουμαι πια με το θεμα "εβαλα". Μεχει πιασει μανια με το θεμα "χανω". Οταν σκεφτομαι τι, ποτε και πσοα πηρα με παιρνει αποκατω. Θελω μια ζυγαρια να με δειχνει -10 κιλα, αμεσως θα νιωσω καλυτερα :bouncy::tumble:
Ο αντρας σου πως ειναι? Του μαγειρευεις? Εμενα τρωει ολο βλακειες απο οταν αρχισα διαιτα, λες και ειναι βαλτος!
καλησπέρα παιδιά! θα γράφω κάθε μέρα εδω την πρόοδο μου, για να πέρνω υποστήριξη! καλή μας δύναμηηη και καλή αρχή για μένα γιατί το παραξήλωσα παραχαϊδεύοντας τον εαυτό μου...
μαγειρευω για μενα κ τον αντρα μου συνηθως ψηνω κατι κ μαγειρευω κ για τα παιδια που συνηθως ολο κ κατι ελεβουμε απο το φαγητο τους...:D:D:D
Εδω ολοι μαζι προχωραμε προς τα κατω! Μπορούμε!Quote:
Originally posted by pepper-girl
καλησπέρα παιδιά! θα γράφω κάθε μέρα εδω την πρόοδο μου, για να πέρνω υποστήριξη! καλή μας δύναμηηη και καλή αρχή για μένα γιατί το παραξήλωσα παραχαϊδεύοντας τον εαυτό μου...
Καλη αρχη!
μπράβο σου που ξυπνησες νωρις! Επρεπε να φτασω 110 να ξυπνησω εγώ! Προσοχή λοιπόν, διατροφή και ζύγισμα!
Να σας αποκαλύψω ότι αύριο όχι δε θα ζυγιστώ γιατί σήμερα έχω φάει/πιει πολύ! Και η περίοδος ακόμα εκεί :sniff:
Μπράβο βρε Τάσο είσαι δύναμη! Και η Ελενα που μαγειρεύει 2 φαγητά. Αχ ο άντρας μου συχνά τρώει στη μάνα του ή από τη μάνα μου πια :crazy: Τί να κάνω, όλο τα ίδια και τα ίδια τρώει κι γω βαριέμαι, η δίαιτα θέλει καλοπέραση και από όλα.
Kαλημερααα,
Σημερα ζυγισμα και η ζυγαρια εδειξε 80,1. Το ηξερα οτι ή 80,1 θα δειξει ή 80 χαχαχαχαχα. Δεν πειραζει καθολου ομως, απο αυριο μπαινει καινουριος στοχος αν ολα πανε καλα :roll::roll: