Originally posted by sweetOctober
Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Quote:
Originally posted by Curvy girl
Φυσικά και θα ξαναδείς το 8, γλυκιά μου!Και το 7 και το 6 και το 5 και όσα θέλεις!Είσαι καιρό στο 9?Εγώ περίπου 5 χρόνια.Με ύψος 1.55 πρέπει να είμαι κάτω από 60 και μόνο στα 15 μου υπήρξα 55 και αυτό ήταν.
Μακάρι....το θέλω τόσο πολύ!! Είμαι σχεδόν 1 χρόνο τώρα με αυτά τα κιλά. Συνήθως έπαιζα γύρω στα 80-85. Τί να σας πω βρε παιδιά. Πριν 2 μήνες εδώ στη Ρόδο γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί που δεν τον ξαναείδα επειδή ήμουν Γιάννενα. Καταφέραμε να έχουμε μια ψιλοεπικοινωνία μεσω facebook. Αυριο θα βγουμε για καφεδακι...Δείχνει να ενδιαφέρεται γιατι και μηνυματα μου στέλνει και με το που έφτασα Ρόδο με πηρε τηλ να με καλοσωρισει.
Και αισθανομαι τοσο αβολα με το βαρος μου. Αφου να σκεφτείτε του ειπα τηλεφωνικα πως ξεκινησα διαιτα κτλ απο φοβο μηπως δεν θυμαται πως ειμαι μπουμπουκα και με δει και του ερθει κατιτις του ανθρωπου.
χαχαχαχχα παιδι μου μη λες στους αντρες για τα κιλα σου, σου λεω με μεγαλη βεβαιοτητα, μετα απο απειρες εξομολογησεις και συζητησεις με το συζηγο για το συγκεκριμενο θεμα, δεν τους ενδιαφερει 1.
Οταν σε θελουν σε θελουν οπως εισαι. Οσο τους θυμιζεις τα στραβα σου τοσο τα βλεπουν. πχ αν αρχισεις να του λες δες δες εκανα κυταρριτιδα φυσικα και θα το δει, δεν ειπα οτι ειναι στραβος! Απλα αν δε το ειχες πει σημασια δε θα εδινε! (υποθετικα αυτα έτσι?)
Εμενα τις προαλλες μου λεει "γιατι κανεις διαιτα, μου αρεσεις οπως εισαι" του λεω για εμενα την κανω οχι για σενα, για να αρεσω σε μενα, και να γινω οπως οταν με παντρευτηκες, και ακομα πιο καλη.
Ο,τι κανεις να το κανεις για σενα καλη μου, γιατι αν παψει το κινητρο που εχεις θα παψει και η προσπαθεια.
Περα παο αυτο ομως ειναι πολυ καλο να εχεις "αλλο ενα" κίνητρο, και ειδικα ερωτικο, να νιωθεις ομορφα με το συντροφο σου.
καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα!!!!:thumbup::thumbup: