Εντάξει τη μαλώσαμε πολύ εγώ και η ρεμεντυ και φένετε πως κατάλαβε τα λάθη της..αποδείξει πως ζήτησε συγγνώμη..που όταν καν το συζητούσε.και τώρα ζήτησε συγγνώμη μεγάλη πρόοδο έκανε δεν μπορώ να πω...
Printable View
το οτι το εκανες πανω στα νευρα σου δεν παει να πει οτι δεν φωλιαζε καπου μεσα στο μυαλο σου...σε forum ψυχολογιας εισαι προσπαθησε να μαθεις κατι για τον εαυτο σου.Αντεδρασες λαθος διώχνοντας τον,ανελυσε για ποιο λογο εφτασες εκει να το κανεις αυτο και δε συγκρατηθηκες.Αυτο μαλλον λεει και η savatage,υπηρχε προηγουμενο το οποιο δεν ειχες αναφερει και το οποιο ισως επαιξε ρολο να κανεις το λαθος.Τα ''ειχα νευρα τσακωθηκα'' δεν ειναι συμπερασμα,αχρηστη πληροφορια που δε βοηθαει πουθενα.
Ίσως. Αυτό είναι όμως. Αν υπήρχε πιο χρήσιμος και σοβαρός λόγος δε θα προσπαθούσα γιατί απλά δε θα άξιζε. Κατάλαβα το λάθος μου αλλά δεν παραποιώ άλλο τα πράγματα μέσα στο μυαλό μου με λάθος συμπεράσματα. Είμαι σε φόρουμ ψυχολογίας για να πάρω δυο συμβουλές και έχω ήδη βαρεθεί να εξηγώ στον καθένα την πραγματικότητα από την πλευρά που την γνωρίζω εγώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι, για να τον τρομαξεις και να τον ταρακουνησεις. Αυτο δεν ειναι καθολου πλακα.
Και στο Γιωργο και στη ρεμεντυ εσουρες τον εξαψαλμο αλλα τελικα μια χαρα μπηκαν στο μυαλο σου αυτα που σου ειπαν. Χειριστικά τον εδιωξες, οχι για να χωρισετε, αλλα για να γυρισει ΠΑΛΙ παρακαλωντας. Και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τοσες μερες που συζητας εδω με τα άλλα παιδια δεν τους ελεγες τι ειχε προηγηθει περισυ.
Τυπικα γυναικεια κολπα....
Ειναι ενας αντρας εδω στο φορουμ που βαραει ενεσεις ηρωινης και μπαινει για να ξεσπαει πανω σε γυναικες. Οι αντρες οταν του τη λενε, τους απανταει σα γατακι, στις γυναικες οταν διαφωνουν μαζι του αφηνιαζει σα μανιασμενος. Θα συνεννοηθειτε μια χαρα, περιμενε τον να φανει.