Results 91 to 105 of 141
Thread: Χάλασα τη σχέση μου
-
04-03-2018, 12:05 #91
- 04-03-2018, 12:14 #92
τι λυπασαι βρε τσοκ.
δεν χρειαζεται να δωσεις εξηγησεις για κατι που σκεφτηκες. ετσι κι αλλιως δεν γινεται αυτο που ζητας.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ.
κουβεντα να γινεται, τα λεμε αυτα.
κανεναν δεν μπορεις να διωξεις; απο πουθενα.
δεν υπαρχει 'θεμα σου". τα θεματα ειναι του φορουμ κι οποιος θελει σχολιαζει.
αλλο το αν εχει νοημα.
προφανως και δενε χει γιατι δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι δεν σε συμφερει αυτη την στιγμη...
καλη τυχη με το αγορι, και καλη φωτιση να δεις τα δικα σου λαθη αντι να τα ριχνεις ΟΛΑ σε εκεινον.
φιλκια και καλο μεσημερι αυτη την υπεροχη μερα!
04-03-2018, 13:38 #93
Δε με συμφέρει; Μήπως πιστεύεις πως γνωρίζεις καλύτερα τη ζωή μου απ ότι εγώ; Η μήπως είμαι υποχρεωμένη να αναφέρω ποιος έχει κάνει τα περισσότερα λάθη; Όχι. Όποτε ναι μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις αν σε «τραβάει» τόσο αλλά εγώ το σταματάω εδώ.
Δε με συμφέρει το ίδιο μου το πρόβλημα και σε συμφέρει εσένα. Ε ρε θράσος !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
04-03-2018, 13:43 #94
Ακόμα και απτά δικά μας λάθοι για να μάθουμε θέλει μυαλό πόσο μάλλον απτά λάθοι των άλλων...αποδείξει η θεματοθετρια..
Όσο για το θα το καταλαβει με το καιρό είμαι απόλυτα σίγουρος γιαυτο...θα θυμάτε τι έκανε και τι έλεγε και θα γελάει..
Εγώ πόσες μα....ιες έλεγα στα κοριτσια και
Μετά απορούσα γιατί με αποριψανε
Τώρα καμιά φορά τα θυμαμε και γελάω..
Με εμένα γελάω όχι με εκείνες εκείνες είχαν δίκιο..εγώ το Στουρνάρη που να το καταλάβω...
04-03-2018, 13:56 #95
Δεν μας νοιάζει η ζωή σου ούτε και μας πέφτει λόγος...μόνο σε αυτό το κόμμα αναφερθήκαμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο θέμα σου..και ούτε σι άλλος εσείς μας έδωσες το δικαίωμα να πάρουμε θέση ανοίγοντας το θέμα...
Στην αρχή θεωρήσαμε ότι το κατάλαβες και δεν το κατάλαβες το λάθος σου..και γι'αυτό προσπαθήσαμε να στο πούμε με ωραίο τρόπο..εσύ όμως επεμενες ότι εσύ έχεις δίκιο και αρνιοσουν κατηγόρηματικα. Να το παραδεχτούμε μετα το παραδέχτηκες αλλά αρνήθηκες να ζητήσεις συγγνώμη..σε όλη αυτοί τη συζήτηση που κάναμε όλοι καταλάβαμε ποιος είναι ο εγωιστής..όχι δεν σε καταδικάζουμε για τα λάθοι σου.και εμείς έχουμε κάνει της ίδιες μαλακίες γι'αυτό σε ένα απτα μηνύματα μου είπα ότι εν μέρει σε δικαιολογο λόγο ηλικίας και ότι είσαι νινι ακόμα...δεν σε κατηγορουμε λοιπόν για τα λάθοι σου.
Σε κατηγορουμε όμως γιατί στα δείχνουμε και αρνήσεις κατηγορηματικά να τα δέχτηκε όταν μάλιστα τη στιγμή που αυτό λες ότι ζητάς τη συμβουλή μας και το πώς μπορείς να το διαχειριστείς...τώρα ελπίζω να κατάλαβες γιατί σου μιλήσαμε ετσι...
04-03-2018, 14:12 #96
Όταν η ρεμεντυ είπε για το συμφέρον σου.. εννοούσε ότι απτά λάθοι του μαθαινει ο κάθε άνθρωπος και κερδίζει αν δε τα δει και δεν τα διορθώσει πως θα κερδίσει??
Αλλά ούτε αυτό το κατάλαβες και απάντησες για άλλη μια φορά βάζοντας τον εγωισμό σου πάνω από όλα..
Ένας αρχαίος δεν θυμαμε το όνομα του είχε πει...
Είναι ανόητο ο άνθρωπος να κάνει τα ίδια πράγματα περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα..
Σου ευχομε από καρδιάς όλα να πάνε καλά.
05-03-2018, 13:52 #97
Βρεθήκαμε στο Σάββατο επειδή του το ζήτησα εγώ αλλά έπρεπε να φυγει οπωσδήποτε όποτε δεν τον πίεσα πολύ. Του ζήτησα όμως συγνώμη και του είπα ποσό το έχω μετανιώσει. Προσπαθούσα συνέχεια να του κρατήσω το χέρι και να είμαι όσο πιο ήρεμη μπορώ.. μου είπε πως δεν θέλει σχέση κι ότι είναι καλά. Μου είπε πως δεν ήθελε να με δει και ταυτόχρονα να βρεθούμε την επόμενη μέρα. Τον ρώτησα γιατί θέλει να βρεθούμε πάλι αν δε θέλει να με βλέπει και μου είπε πως ήθελε να με ξεχάσει και τώρα που με είδε δεν τον βοηθάω όποτε θα μιλήσουμε αύριο (Κυριακή). Την ώρα που συζητούσαμε πήγε να κλάψει, ήταν οξύθυμος κι εγώ του ζήτησα να με πάρει αγκαλιά να ηρεμήσουμε για λίγο και να ξανά μιλήσουμε σε 2 λεπτά. Εκείνη την ώρα τον πήρε τηλ ένα παιδί που δουλεύουν μαζί γιατί τον περίμενε κάτω και του είπα να το σκεφτεί κι αν θέλει να μου ξανά μιλήσει και μου υποσχέθηκε πως θα το σκεφτεί. Βγήκαμε έξω κάναμε ένα τσιγάρο με ρώτησε αν είμαι καλά και μου ζήτησε να του ορκιστώ ότι έχω λεφτά να περάσω. Μετά με αγκάλιασε όταν ήταν να φυγει.. Χθες δε με πήρε τηλ ήταν ΟΛΗ μέρα στο σπίτι και κοιμόταν. Εγώ βγήκα με τον αδερφό του για ένα ποτό κι έναν καλό μας φίλο που μας γνωρίζει και τους δυο πολύ καλά. Λόγω του ότι είχα το προβλημα που δε μπορώ να φάω (το ανέφερα σε άλλο θέμα), ξαφνικά ένιωσα ζαλάδα και βγήκα έξω και ήρθε ο φίλος μας με ένα ποτήρι νερό. Μιλήσαμε για λίγο και του εξήγησα τι έγινε και φτάσαμε εδώ. Με άκουσε και με στήριξε αρκετά ψυχολογικά. Όταν όμως απορησε γιατί ζαλίστηκα πριν δεν θέλησα να του πω πως δεν έχω όρεξη να φάω και δεν απάντησα. Μετά με ρώτησε επισης αν έχω «καπνίσει» κάτι που μπορεί να με πείραξε. Ήμουν σε όλα αρνητική και μετά γύρισε και μου είπε πως ο ίδιος τον ξέρει καλά όπως κι εγώ, είναι «ανώριμος» και σπάνια λέει στ’αληθεια αυτό που πραγματικά αισθάνεται, ότι δε πρέπει να ανησυχώ και να κάνω απλά υπομονή ώστε να το συνειδητοποιήσει από μόνος του χωρίς πίεση. Εκεί φύγαμε κι εγώ ήρθα σπίτι.. από εκείνη την ώρα δεν έχω μιλήσει με κανέναν και είδα πολλά μπερδεμένα όνειρα χθες βράδυ κι έχω ξυπνήσει με πολύ άσχημη ψυχολογία. Τώρα αρχίζω να πιστεύω πως όντως γι’αυτον τον λόγο δε μπορώ να φάω. Πρέπει πάλι να παλέψω γαμωτο; Πάλι να πάω να τον βρω και να τον παρακαλέσω θυμίζοντας του τις καλές μας στιγμές; Γιατί δε μπορεί απλά να δει μόνος του πως χάνεται κάτι που άλλοι πολλοί θα ήθελαν να έχουν; Κι όταν το δει αν είναι αργά; Αν έχει αρρωστήσει το μυαλό μου μέχρι τότε και δε θέλω να δω κανέναν; Με αγαπάει και δεν το παραδέχεται ούτε στον εαυτό του. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι αυτός που ξέρω. Δεν κλείνεται στο σπίτι. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που πέρσι το καλοκαίρι όταν έφυγε με δίκη του απόφαση από το σπίτι μας γύρισε μετά από δυο βδομάδας κι έκλαιγε μπροστά μου στο πάτωμα σαν μωρό; Κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα να τον δεχτώ αλλά δεν μπορούσα να τον βλέπω τόσο άσχημα για ένα λάθος. Άξιζε και γύρισα κι εγώ. Τώρα; Εγώ ΓΙΑΤΙ δεν έχω μια δεύτερη ευκαιρία ;
05-03-2018, 13:57 #98
Νιωθω τόσο παιδί μέσα μου ξαφνικά. Νιώθω 15 χρονών. Σαν έφηβη που έσβησε ο „ενθουσιασμός“ της. Όταν υποτίθεται είμαστε ενήλικοι και ήδη έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα όπως πρέπει. Δεν αντέχω..
05-03-2018, 17:52 #99
05-03-2018, 17:56 #100
Eιμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα γυρίσει πίσω..μείνε ήσυχη.αφου βγήκατε τα είπατε όλα αυτά είναι θετικά...βάζω στοίχημα ότι θα τα ξανά βρητε
05-03-2018, 18:00 #101
05-03-2018, 18:07 #102
Τώρα θα απόδειξη αν είναι όντως ώριμος η όχι..αν και κάτι μου λέει ότι αυτό το παιδί είναι ώριμο απτο πρώτο σου μήνυμα κι όλας αυτό κατάλαβα εγώ..αν είναι ώριμος πιστεύω θα γυρίσει..εκτός και αν δεν είναι η πρώτη φορά που τον διώχνεις η αν μέσα στη σχέση του έκανες το βίο αβιοτο..άλλιος θα γυρίσει...αλλά κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα γυρίσει άντε κάνε υπομονή μερικές μέρες και θα γυρίσει και κανόνισε να φας κάτι..άιντε και εσύ με το να μην τρως δεν λύνεις τα πρόβληματα σου
..όλοι αγαπήσαμε δεν κάναμε έτσι..
05-03-2018, 18:09 #103
Τσοκοφ να σε ρωτήσω κάτι..ο δικός σου είπες όταν το κάνατε κρατούσε δύο ώρες..
Δύο ώρες χωρίς να τελειώσει καθόλου έτσι,??όχι τελειώνει και μετά από λίγο αρχίζατε έτσι δεν είναι??
05-03-2018, 18:11 #104
tsokof επεσες στην παγιδα σου. Πηγες να τον τρομαξεις διωχνοντάς τον για να γυρισει πισω κλαιγοντας και να σε παρακαλαει παλι και να αλλαξει συμφωνα με τα δικα σου "θελω", αλλα τελικα αυτη τη φορα δεν εγιναν ετσι τα πραγματα και εχεις τρομοκρατηθει μηπως οντως αυτη τη φορα τον χασεις.
Ετσι οπως τα περιγραφεις, πιθανοτατα θα ξαναγυρισει με ολα αυτα που κανεις τον πιεζετε ολοι απο παντου, εννοω τα άλλα ατομα που εχεις βαλει να μεσολαβουν, αλλα και να γυρισει παλι τα ιδια προβληματα θα ξαναπροκυψουν. Συνηθως ετσι γινεται. Αγαπη υπαρχει αλλα δε φτανει.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
05-03-2018, 18:16 #105
Δεν το έκανα για να τον ΤΡΟΜΑΞΩ!!??
Ήμουν στ’αληθεια απογοητευμένη μαζί του. Έχεις δεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις να γίνονται για πλάκα; Έλα σε παρακαλώ και δεν έχω όρεξη για μαλακιες. Δεν έβαλα επίσης κανέναν να μεσολαβήσει. Είπα πως ίσως κανονίσουν να βρεθούμε χωρίς να το ξέρουμε και τελικά έγινε ήδη τελείως συμπτωτικα χωρίς να το ξέρει ούτε καν η οικογένεια του.