Originally Posted by
Kostas_14
Κοίτα απλά αυτά που λες, είναι κάποια κλισέ τα οποία όντως δεν τα αποδέχομαι. Θα σου εξηγήσω τον λόγο. Για παράδειγμα, άλλες φορές είμαι εσωστρεφής, άλλες εξωστρεφής, άλλες φορές μιλάω λίγο, άλλες μιλάω πολύ περισσότερο από τους άλλους, άλλες φορές κάνω απίστευτο χιούμορ και άλλες δεν θέλω ούτε να σου μιλάω. Αυτή είναι η ψυχοσύνθεσή μου πάνω κάτω. Δεν είμαι μια ευθεία, μια ατενής οριζόντια γραμμή, έχω πολλά σκαμπανευάσματα.
Θα σου πω πχ. για τους φίλους μου. Έχω όπως έχω ξανά πει, την τάση να λύνω κάποια θέματα και μάλιστα γρήγορα. Για παράδειγμα οι φίλοι μου φοβούνται τις γυναίκες, κομπλάρουν.
Αντί για εκείνους, πάω εγώ σε μια κοπέλα που τους αρέσει και παίρνω το φβ της ή έρχεται στο τραπέζι μας, όταν είμαστε έξω. Την καλώ δηλαδή εγώ. Κάνω χιούμορ ακόμα και με τις σερβιτόρες και τους σερβιτόρους, μέχρι και με τους υπαλλήλους του σουπερ μάρκετ. Όλα αυτά όταν είμαι στις καλές μου. Και γενικά είμαι στις καλές μου. Πριν κανένα-δυο χρόνια, όχι μόνο στις καλές μου δεν ήμουν, αλλά ούτε μπορούσες να μου μιλήσεις κιόλας, για άλλους λόγους όμως.
Δηλαδή σε κάποια πράγματα δεν κωλώνω. Που αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό του καρκίνου, που είναι συνεσταλμένο και φοβισμένο άτομο...