Ζώδια - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 208

Thread: Ζώδια

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Kostas_14 View Post
    Μίλιβα καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλεις να πεις. Όχι δεν είναι έτσι, με ενοχλεί πολύ περισσότερο που βγάζουν εύκολα συμπεράσματα για εμένα, με βάση το ζώδιό μου. Λέω καρκίνος "α έλα μωρέ, σας ξέρουμε εσάς, ευαισθητούλιδες, λίγο μαλάκες και γενικά κλαψιάριδες".

Με εκνευρίζει που δεν μου δίνουν την ευκαιρία, να βγάλω την προσωπικότητά μου, αυτό που είμαι. Έχω χιούμορ (κακό για πολλούς, αλλά οκ), γενικά μου αρέσει να μιλάω για διάφορα πράγματα, αλλά μάθε με πρώτα, μην κρίνεις από ένα ζώδιο... Έχω χάσει δυο καλές γνωριμίες έτσι Μίλιβα, όμορφες γυναίκες, που μόλις με ρώτησαν το ζώδιό μου, την έκαναν και ούτε τις ξανά είδα...
    Ή ήταν χαζές ή απλα άλλος ήταν ο λόγος και το είπαν αυτό στη πλάκα δν νμζ ότι ήταν σοβαρές περιπτώσεις φλερτ ....

Ναι είναι άσχημο να είναι κάποιος προκατειλλημενος απέναντι σου

(μερικοί άνθρωποι είναι προκατειλημενοι απέναντι σου από κάτι που είπες και το παρερμηνευσαν ή από μια συγκεκριμένη ασήμαντη κίνηση σου και σου φέρονται μονόπλευρα και βάσει αυτού που έχουν σχηματίσει εκείνοι ως εικόνα στο μυαλό τους χωρίς να γνωρίζουν καλά....κ αυτό είναι χειρότερο από το να είναι προκατειλημενοι μόνο βάσει ζωδίου)

Κ μένα με έχουν πει μπιτς όταν με ρώτησαν ότι ειμαι αιγόκερως και απαπα μακριά... μάλιστα μια φορά είχε ερθει ένας ενοχλητικός τύπος που έπεσε με τα μούτρα πάνω μου σε κλαμπ και μου έλεγε ότι δεν έχει ρίξει ποτέ Αιγόκερω και είμαστε δύσκολες και ψυχρές .......

Και ενώ μου τα έλεγε και "έπεφτε" άτσαλα πάνω μου με έναν παρεμβατικό ενοχλητικό τρόπο σα να θέλει να εισβάλει στον εσωτερικό μου κόσμο ντε και καλα...Εγώ όλο και κλεινομουν γιατί δεν μου άρεσε η προσέγγιση του .....

Κοίτα να δεις πως επιβεβαιώνονται τα ζωδια ...... Εγώ μπορεί υπό κανονικές συνθήκες να μην είμαι καθόλου ψυχρή ούτε απόμακρη αλλά ομιλητικη και κοινωνική όταν όμως μου έρχεται ο άλλος αγνωστος ντουγρου επάνω μου με μια ευθυτητα και μια αμεσότητα και μια πιεστικότητα που με ξενιζει είναι λογικό να ειμαι επιφυλακτική και κάπως απόμακρη........Δεν μου κάνει η προσέγγιση του.....κ έτσι επιβεβαιωσα το στυλ του ζωδίου μου ( ψυχρή απόμακρη )

Και του απαντάω για να κάνω καλαμπουρι και να σπάσω πλάκα " δεν μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να ρίξεις Αιγόκερω... ούτε σμρ θα ρίξεις" και σκάω στα γέλια επιβεβαιώνοντας τη μπιτς πλευρά του ζωδίου μου

Και αυτά τα θυμάμαι με γέλιο γτ μου είναι πολύ δύσκολο να τα πάρω στα σοβαρά

( βλέπεις δεν ήταν ταύρος χεχε αν ήταν θα είχε τη προσέγγιση να με ξεκλειδώσει όλως τυχαίως ήταν ένα από τα ζωδια που δεν τα πάω καλά.....Δεν θυμάμαι ποιο )

Αυτά ......

Μη σκας ...Υπάρχουν και ζωδια και άνθρωποι πέρα από τα ζωδια που θα κάνεις χημεία

Senior Member
    Να με αποφεύγετε παίδες χαχαχα Σορρι Μαγκάιβερ, δεν ήταν ειρωνεία, κάνω χιούμορ..

Μπραβο που το παιρνεις ετσι ...... υπαρχουν κι εξαιρεσεις ......

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οταν ομως δε λες ξεκαθαρα τις αποψεις σου και τις κρυβεις πισω απο τετακε και ελιγμους ενω εγω τις λεω οι δικες μου αποψεις ειναι γνωστες ενω ΟΙ ΔΙΚΕΣ σου ειναι αορατες και ερωτω μηπως ειναι αορατες επειδη εγω δε ψαρωνω με τη κριτικη ενω εσυ ακους αυτη τη λεξη και δε λες κιχ?
    Φίλε μου κατανοώ ότι έχεις έναν εντελώς δικό σου τρόπο ξεχωριστό να αντιλαμβάνεσαι οσα γράφονται αλλά πίστεψε με δεν είχα καμία πρόθεση να μπερδεψω κανέναν ..απλά ανέφερα ότι έχω τη γη και το νερό σαν ζωδια και είναι αντίθετα ούτως ή άλλως μεταξύ τους

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ή ήταν χαζές ή απλα άλλος ήταν ο λόγος και το είπαν αυτό στη πλάκα δν νμζ ότι ήταν σοβαρές περιπτώσεις φλερτ ....

(μερικοί άνθρωποι είναι προκατειλημενοι απέναντι σου από κάτι που είπες και το παρερμηνευσαν ή από μια συγκεκριμένη ασήμαντη κίνηση σου και σου φέρονται μονόπλευρα και βάσει αυτού που έχουν σχηματίσει εκείνοι ως εικόνα στο μυαλό τους χωρίς να γνωρίζουν καλά....κ αυτό είναι χειρότερο από το να είναι προκατειλημενοι μόνο βάσει ζωδίου)

Κ μένα με έχουν πει μπιτς όταν με ρώτησαν ότι ειμαι αιγόκερως και απαπα μακριά... μάλιστα μια φορά είχε ερθει ένας ενοχλητικός τύπος που έπεσε με τα μούτρα πάνω μου σε κλαμπ και μου έλεγε ότι δεν έχει ρίξει ποτέ Αιγόκερω και είμαστε δύσκολες και ψυχρές .......

Και ενώ μου τα έλεγε και "έπεφτε" άτσαλα πάνω μου με έναν παρεμβατικό ενοχλητικό τρόπο σα να θέλει να εισβάλει στον εσωτερικό μου κόσμο ντε και καλα...Εγώ όλο και κλεινομουν γιατί δεν μου άρεσε η προσέγγιση του .....

Κοίτα να δεις πως επιβεβαιώνονται τα ζωδια ...... Εγώ μπορεί υπό κανονικές συνθήκες να μην είμαι καθόλου ψυχρή ούτε απόμακρη αλλά ομιλητικη και κοινωνική όταν όμως μου έρχεται ο άλλος αγνωστος ντουγρου επάνω μου με μια ευθυτητα και μια αμεσότητα και μια πιεστικότητα που με ξενιζει είναι λογικό να ειμαι επιφυλακτική και κάπως απόμακρη........Δεν μου κάνει η προσέγγιση του.....κ έτσι επιβεβαιωσα το στυλ του ζωδίου μου ( ψυχρή απόμακρη )

Και του απαντάω για να κάνω καλαμπουρι και να σπάσω πλάκα " δεν μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να ρίξεις Αιγόκερω... ούτε σμρ θα ρίξεις" και σκάω στα γέλια επιβεβαιώνοντας τη μπιτς πλευρά του ζωδίου μου

( βλέπεις δεν ήταν ταύρος χεχε αν ήταν θα είχε τη προσέγγιση να με ξεκλειδώσει όλως τυχαίως ήταν ένα από τα ζωδια που δεν τα πάω καλά.....Δεν θυμάμαι ποιο )

Αυτά ......

Μη σκας ...Υπάρχουν και ζωδια και άνθρωποι πέρα από τα ζωδια που θα κάνεις χημεία
    Σου αρέσει να είναι bitch δηλαδή?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σου αρέσει να είναι bitch δηλαδή?
    Ποια να είναι μπιτς ... ;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ποια να είναι μπιτς ... ;
    Ορθογραφικό λάθος.
    ''Είσαι'' και όχι ''είναι'' ήθελα να πω.

Miliva21
    Guest
    Όχι δεν με ενδιαφέρει να ειμαι μπιτς και δν θεωρώ ότι είμαι τόσο σκληροπυρηνική όσο λέει το ζώδιο μου ....

Απλά ήθελα να ασχοληθεί με κάτι άλλο ο τύπος για να πιω και εγώ ήσυχη και ανέμελη το ποτό μου

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όχι δεν με ενδιαφέρει να ειμαι μπιτς και δν θεωρώ ότι είμαι τόσο σκληροπυρηνική όσο λέει το ζώδιο μου ....

Απλά ήθελα να ασχοληθεί με κάτι άλλο ο τύπος για να πιω και εγώ ήσυχη και ανέμελη το ποτό μου
    Εντάξει,λογικό να ήθελες να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο αφού δεν σου άρεσε ο τύπος.
    Αλλά έβγαλες bitch style όντως στην απάντηση σου σε αυτόν.

Senior Member

Αυτά ......

Αυτό που το σημείωσα κιόλας, είναι μια μεγάλη αλήθεια. Δεν ξέρω γιατί γίνεται κατά κόρον όμως.

Όσο για τον τύπο, τέτοιοι περίεργοι παντού υπάρχουν μην νομίζεις. Έκλαψα με την απάντηση που του έδωσες χαχαχα. Δεν είσαι απόμακρη και ψυχρή, απλά θέλεις συγκεκριμένο φλερτ "εκλεπτυσμένο". Όπως και εγώ άλλωστε από μια γυναίκα. Φαίνεται ο στερημένος που θέλει απλά να πηδήξει μια γκόμενα στις τουαλέτες του κλάμπ, φαίνεται και αυτός που είναι άλλου επιπέδου. Το ίδιο και για τις κοπέλες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Το βρίσκω πολύ υπερβολικό το να ρώτησε το ζώδιο και να έφυγε εξαιτίας αυτού. Εκτός αν ήταν εντελώς γιουχου η κοπέλα τι να πω...
    απλά καμιά φορά γνωρίζοντας έναν άνθρωπο αποκτάμε μια αίσθηση, μια πρώτη εντύπωση πχ οτι δεν μας ταιριάζει και μετά μπορεί να το επιβεβαίωσε ακούγοντας το ζώδιο. Λέω εγώ τώρα.....υπόθεση κάνω προσπαθώντας να βρω μια λογική εξήγηση.
    Οπως και να χει πάντως, μην ασχολείσαι, δεν ήθελε, δεν προχώρησε τέλος , υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Ο κάθε χαρακτήρας, είτε είναι παραπονιάρης, είτε είναι γκρινιάρης είτε οτιδήποτε...βρίσκει κάποιους που του ταιριάζουν. Δηλαδή ακόμα κι αν υπόθεσουμε ότι όλοι οι καρκίνοι είναι έτσι αυτό τι σημαίνει; Οι καρκίνοι δεν κάνουν ποτέ σχέσεις; Δεν αγαπιούνται; Δεν βρίσκουν ανθρώπους να ταιριάξουν; Αν είναι δυνατόν... Μπορώ να σου πω και τα καλά τους. Είναι πολύ πιστοί, είναι άνθρωποι που τους αρέσει να φροντίζουν και να περιποιούνται τους δικούς τους ανθρώπους, είναι προστατευτικοί, δίνουν πολύ αγάπη, μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό ταίρι για κάποιους ανθρώπους.
    Δεν ξέρω μπορεί να είχαν "καεί" από καρκίνους και να σου λέει, "πάλι σε μαλάκα πέσαμε", δεν ξέρω απλά έτσι το σκέφτομαι. Μπορεί και να μην τους άρεσα, αλλά δεν έδειξαν κάτι τέτοιο. Τι να σου πω δεν ξέρω, εντάξει δεν σκάω κιόλας, απλά το ανέφερα, γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τα είπες όλα Μιλιβα!

Ο Κώστας είναι μικρός σε ηλικία και δεν έχει αποδεχτεί ακόμα πλευρές του εαυτού του. Κάποιοι δεν τις αποδέχονται και ποτέ, αλλά ειδικά σε μικρές ηλικίες είναι ο, τι πιο φυσιολογικό.
    Ο λόγος που τσιμπάει με τα ζώδια λοιπόν είναι ακριβώς αυτό που λες. Βρίσκει κάποια κοινά όντως με το ζώδιο του τα οποία δεν του αρέσουν και δεν τα έχει αποδεχθεί και γιαυτό ακριβώς τον λόγο ενοχλείται όταν του τα λένε. Αν δεν έβρισκε τίποτα, θα του περνούσε αδιάφορο ή θα γελούσε.

Κώστα μου δείχνεις ότι είσαι παραπονιάρης. Και το κατάλαβα εγώ που δεν σε ξέρω απλά από μερικά γραπτά σου και μόνο, οπότε φαντάζομαι ότι οι κοντινοί σου θα το καταλαβαίνουν πολύ καλύτερα. Αυτό δεν είναι κακό, δεν στο λέω ως κατηγορία, είναι όμως ένα χαρακτηριστικό σου.
    Ο σοβαρός λόγος για τον καθένα διαφέρει. Αυτό που βρίσκεις εσύ πχ σοβαρό λόγο εγώ μπορεί να το βρίσκω βλακεία ή το αντίστροφο. Όσοι παραπονιούνται για σοβαρό λόγο πιστεύουν πως το κάνουν. Τους λέμε παραπονιάρηδες γιατί οι περισσότεροι γύρω τους δεν βρίσκουμε αρκετά σοβαρούς τους λόγους τους ή γιατί εμείς στην θέση τους μπορεί να αντιδρούσαμε διαφορετικά κι όχι με παράπονο. Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Αυτόν που θα αντιδρούσε στο ίδιο ερέθισμα με νεύρα πχ τον λέμε νευρικό. Αυτόν που θα αντιδρούσε με κλείσιμο στον ευατό του εσωστρεφή κτλ.
    Κοίτα απλά αυτά που λες, είναι κάποια κλισέ τα οποία όντως δεν τα αποδέχομαι. Θα σου εξηγήσω τον λόγο. Για παράδειγμα, άλλες φορές είμαι εσωστρεφής, άλλες εξωστρεφής, άλλες φορές μιλάω λίγο, άλλες μιλάω πολύ περισσότερο από τους άλλους, άλλες φορές κάνω απίστευτο χιούμορ και άλλες δεν θέλω ούτε να σου μιλάω. Αυτή είναι η ψυχοσύνθεσή μου πάνω κάτω. Δεν είμαι μια ευθεία, μια ατενής οριζόντια γραμμή, έχω πολλά σκαμπανευάσματα.

Θα σου πω πχ. για τους φίλους μου. Έχω όπως έχω ξανά πει, την τάση να λύνω κάποια θέματα και μάλιστα γρήγορα. Για παράδειγμα οι φίλοι μου φοβούνται τις γυναίκες, κομπλάρουν.

Αντί για εκείνους, πάω εγώ σε μια κοπέλα που τους αρέσει και παίρνω το φβ της ή έρχεται στο τραπέζι μας, όταν είμαστε έξω. Την καλώ δηλαδή εγώ. Κάνω χιούμορ ακόμα και με τις σερβιτόρες και τους σερβιτόρους, μέχρι και με τους υπαλλήλους του σουπερ μάρκετ. Όλα αυτά όταν είμαι στις καλές μου. Και γενικά είμαι στις καλές μου. Πριν κανένα-δυο χρόνια, όχι μόνο στις καλές μου δεν ήμουν, αλλά ούτε μπορούσες να μου μιλήσεις κιόλας, για άλλους λόγους όμως.

Δηλαδή σε κάποια πράγματα δεν κωλώνω. Που αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό του καρκίνου, που είναι συνεσταλμένο και φοβισμένο άτομο...

Senior Member
    Κοίτα απλά αυτά που λες, είναι κάποια κλισέ τα οποία όντως δεν τα αποδέχομαι. Θα σου εξηγήσω τον λόγο. Για παράδειγμα, άλλες φορές είμαι εσωστρεφής, άλλες εξωστρεφής, άλλες φορές μιλάω λίγο, άλλες μιλάω πολύ περισσότερο από τους άλλους, άλλες φορές κάνω απίστευτο χιούμορ και άλλες δεν θέλω ούτε να σου μιλάω. Αυτή είναι η ψυχοσύνθεσή μου πάνω κάτω. Δεν είμαι μια ευθεία, μια ατενής οριζόντια γραμμή, έχω πολλά σκαμπανευάσματα.

Θα σου πω πχ. για τους φίλους μου. Έχω όπως έχω ξανά πει, την τάση να λύνω κάποια θέματα και μάλιστα γρήγορα. Για παράδειγμα οι φίλοι μου φοβούνται τις γυναίκες, κομπλάρουν.

Αντί για εκείνους, πάω εγώ σε μια κοπέλα που τους αρέσει και παίρνω το φβ της ή έρχεται στο τραπέζι μας, όταν είμαστε έξω. Την καλώ δηλαδή εγώ. Κάνω χιούμορ ακόμα και με τις σερβιτόρες και τους σερβιτόρους, μέχρι και με τους υπαλλήλους του σουπερ μάρκετ. Όλα αυτά όταν είμαι στις καλές μου. Και γενικά είμαι στις καλές μου. Πριν κανένα-δυο χρόνια, όχι μόνο στις καλές μου δεν ήμουν, αλλά ούτε μπορούσες να μου μιλήσεις κιόλας, για άλλους λόγους όμως.

Δηλαδή σε κάποια πράγματα δεν κωλώνω. Που αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό του καρκίνου, που είναι συνεσταλμένο και φοβισμένο άτομο...
    Αυτό που περιγράφεις είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι. Κανείς δεν είναι μονοδιάστατος, όλοι έχουμε διάφορες πτυχές και φυσικά δεν είμαστε πάντα ίδιοι. Όταν λέμε πχ ότι ένας άνθρωπος είναι παραπονιάρης αυτό δεν σημαίνει πως είναι ΜΟΝΟ παραπονιάρης. Και χιούμορ μπορεί να έχει, και πολύ κοινωνικός και ευχάριστος μπορεί να είναι κάποιες φορές και απ όλα. Κάποιες στιγμές όμως είναι και παραπονιάρης.
    Εγώ πχ είμαι οξύθυμη. Δεν σημαίνει πως είμαι πάντα. Κάποιες φορές όταν ειμαι στις καλές μου μπορεί στο ίδιο πράγμα να αντιδράσω με χιούμορ ή να μην δώσω καθόλου σημασία. Κάποιες φορές όμως θα αντιδράσω με θυμό. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου.

Κάνεις λάθος ότι οι καρκίνοι είναι συνεσταλμένα και φοβισμένα άτομα. Λίγο ντροπαλοί μπορεί να είναι ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα, έχει να κάνει και με τον άνθρωπο, τις εμπειρίες, την ηλικία κ.α.. Συνήθως είναι πολύ κοινωνικοί και γίνονται αμέσως αγαπητοί σε παρέες.

Miliva21
    Guest
    Βασικά ο Κώστας λέγοντας πως οι καρκίνοι είναι μόνο συνεσταλμένοι και φοβισμένοι βάζει σε κουτακια τους ανθρώπους πάλι και τα ζωδια και βαζει και σε κουτακια την εικόνα του ....Και την εικόνα που νομίζουν ότι έχουν οι άλλοι γ αυτόν....

Κώστα είναι η αλήθεια ότι δεν μπορείς να αποδεχτείς κάποια χαρακτηριστικά σου και θες να τα αποτινάξεις ......

Η ελισσαβετ σου είπε ότι έχει διαπιστώσει από προσωπική άποψη σύμφωνα με αυτά που γράφεις ότι έχεις την τάση να είσαι πιο παραπονιαρης από άλλα μέλη ενδεχομενως...... και εσύ προσπαθείς να της αντικρούσεις το επιχείρημα λέγοντας της ότι δεν είσαι "κότα" ?????? Και ότι "προσεγγιζεις κοπέλες"???? .......?????

Βρε Κώστα μου παραπονιαρης είπε η Ελισάβετ .......εσύ πως έκανες τη σύνδεση του παραπονιαρης= κότα= δειλος= συνεσταλμένος κτλ κτλ....;;;;;;;;;;

Είδες ότι μόνος σου βαζεις σε κουτακια;; και παρεξηγείς αυτό π σ λένε οι άλλοι...;; έχεις στερεότυπα και αρνητική άποψη για τον εαυτό σου και σε τσαντίζει οποιοδηποτε σχόλιο από τρίτο άτομο που γίνεται και επιβεβαιώνει την αρνητική εικόνα που έχεις εσύ για τον εαυτό σου....Η που ( εσύ νομίζεις ) ότι γντ για να επιβεβαίωσει την αρνητική εικόνα γ τον εαυτό σου

Ο παραπονιαρης μπορεί να συνδυάζεται με εξωστρεφεια και δυναμισμό....ξέρω άτομα που ενώ είναι η ψυχή της παρέας είναι παράπονο φουλ ...Και ντραμα κουιν......Πώς το συνεδεσες το παράπονο με την ευαισθησία και τη δειλία.......;; μήπως ισχύει αυτό π λέμε ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται .....;

Τεσπα δν είναι σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση αυτό .....

Αν θες τη γνώμη μου πάντως δεν ξέρω αν είσαι όντως παραπονιαρης όπως λέει η Ελισάβετ γτ συνήθως όταν γράφουμε εδώ όλοι γινόμαστε λίγο πολύ παραππνιαρηδες γτ είμαστε σε δύσκολη στιγμή...........

Όμως θεωρώ πως ο καρκίνος ως ζώδιο δεν είναι και εντελώς μακριά από σένα γτ δείχνεις να αντιμετωπίζεις με ευαισθησία γενικά ότι σου συμβαίνει ......Και έχεις μια συναισθηματική ωριμότητα που δεν ταιριάζει στην ηλικία σου τόσο...

Οπότε κοίτα να αποδεχτείς τα χαρακτηριστικα σου και να γελάς με όσα σου λένε και να αναπτυσεις κ άλλες πλευρές του χαρακτήρα σου που σε κάνουν να νιώθεις ωραία όπως αυτό που παίρνεις πρωτοβουλίες και κάνεις χιούμορ

Miliva21
    Guest
    Αν πχ ήσουν άνθρωπος χωρίς ενσυναισθηση και ολιγον κόπανος κ παρτακιας και οι κοπέλες σε αντιμετώπιζαν και σε αποκαλουσαν συνεχως μαλακα και κακο...θα σου φαινόταν κομπλιμέντο ότι σε βρίσκουν βάσει ζωδίου συναισθηματικό κ ευαίσθητο ( υπάρχει και η θεωρία ότι στις κοπέλες αρέσουν οι άντρες ιππότες...ρομαντισμός κτλ;

Αν όμως είναι ένας άνθρωπος που παρουσιάζει μια ευαισθησία και ενσυναισθηση κ έχει υποστεί μπουλινγκ επδ οι άλλοι το αντιμετωπίζουν αρνητικά και μειονεκτικά είναι λογικό να ξινιζει και να το θεωρεί μειονεκτικο.....Και δν ευθύνεται μόνο αυτός που το σκέφτεται έτσι Αλλά κυρίως οι γύρω του που του απέδωσαν υποτιμητική έννοια και υποβαθμισαν το χαρακτηριστικό του

Banned
    Φίλε μου κατανοώ ότι έχεις έναν εντελώς δικό σου τρόπο ξεχωριστό να αντιλαμβάνεσαι οσα γράφονται αλλά πίστεψε με δεν είχα καμία πρόθεση να μπερδεψω κανέναν ..απλά ανέφερα ότι έχω τη γη και το νερό σαν ζωδια και είναι αντίθετα ούτως ή άλλως μεταξύ τους
    εκτις αυτου μαλον εχεις κατανοησει οτι ειμαι ο μονος σχεδον που καταλαβαινω οτιδηποτε και να συμβαινει . . . παρ ολο που δε μιλω

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast