Ναι αυτό το καταλαβαίνω αλλά δεν υπάρχει πλέον η ακμη έτσι δεν ειναι?
Printable View
Η Μενεγάκη που είναι γυναικάρα πχ........Καλά σαν μυαλό μπάζο..........Αλλά πολύ ωραία και εντυπωσιακή και θελκτική γυναίκα...έχει πει ότι δεν της άρεσε ποτε το πρόσωπο της γιατί ήταν πλατύ και μεγάλο σε σύγκριση με τις γυναίκες που είχαν πιο στρογγυλό η μικρό πρόσωπο από εκείνη...Και αναρωτιέσαι και λες τι λέει αυτή τωρα!!! Τόσες και τόσες θέλουν να τις μοιάσουν Αλλά εκείνη δεν είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της.....
Ντάξει και εδώ που τα λέμε σαν εικόνα είναι πολυ όμορφη η Μενεγάκη και με τη συμβατικη την έννοια..... και αρμονική στα χαρακτηριστικά της Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει μουρακλα και όχι τα κομψα ντελικατα πετιτ χαρακτηριστικά.........
Αλλά παραμένει όμορφη
Αλλά μπορεί να συγκριθεί με γύρω της και να νιώθει ότι μειονεκτει κάπου αντικειμενικά
Αντί να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλες αποδεχτείτε αυτό που είστε. Δηλαδή το ότι δεν είστε εσείς και όλες οι γυναίκες του κόσμου η Δούκισσα Νομικού που έγραψε η Miliva21 πιο πάνω τι σημαίνει; Ότι οι άντρες που είναι μαζί σας έχουν συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από Δούκισσα Νομικού;
Η σύγκριση είναι καλή στα πλαίσια του κάνει κάτι η άλλη πάνω της που βελτιώνει την εμφάνιση της οπότε μπορώ να το κάνω κι εγώ, κι όχι πρέπει να μαι κι εγώ σαν εκείνη...
Είμαι άντρας και ποτέ δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σαν εμφάνιση ούτε η Νομικού ούτε η Μενεγάκη... Μήπως να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να βλέπετε λιγότερο τηλεόραση; Δεν ψάχνουμε για τηλεπερσονες...
Εχω δει κοπέλες στο δρόμο που μου έπεφτε το σαγόνι λέμε, τρομερά όμορφες και μου λέτε για ποια? την μενεγακι? Ξερετε τι πανέμορφες γυναίκες υπάρχουν εκει έξω που κανεις δεν τις ξερει επειδή δεν έχουν δημοσιότητα? Θεες τις ομορφιάς!
Μην ανησυχείς για μένα ...πάντα θα συγκρίνομαι και θα θαυμάζω άλλες γυναίκες και αυτό είναι το φυσιολογικό να έχεις ανασφαλειες....
όμως δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο κόμπλεξ με την εμφάνιση μου που να με βασανίζει καθημερινά.......θεωρώ ότι είμαι ωραία επδ έτσι νιώθω και αυτό βλέπω....αγαπώ τη φυσική μου ομορφιά και κυκλοφορώ αμακιγιαριστη ή ελαφρά μακιγιαρισμενη το πιστεύω...με έχουν πει ψωνιο πειρακτικα Αλλά τους απαντάω γτ άδικο έχω;;και είναι η αλήθεια...Δεν με μπορεί να με πει κάποιος άσχημη η απαρατήρητη γτ θα τον στείλω στον οφθαλμίατρο
Αλλά ανασφάλειες έχω δεν θεωρώ ότι είμαι αψεγάδιαστη....Και θα βλέπω και θα συγκρίνομαι