Ανασφαλειες.... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 23 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 345
    Quote Originally Posted by Vaggg View Post
    Εχω την εντυπωση πως ολες ειστε ομοφρες αντικειμενικα και γ'αυτο έχετε κάποιο κομπλεξ, συνήθως συμβαίνει και αυτο δλδ ομορφες γυναικες να νομιζουν οτι ειναι ασχημες, πχ μια γυναικα που ειχα λιγο νταραβερι ηταν ομορφη αλλα κομπλεξικια με την εμφανιση της ΟΤΙ και αν της ελεγα παντα κατι την ενοχλουσε πανω της και γ'αυτο δεν εγινε τπτ μεταξυ μας. Εγώ όντως έχω θέμα με το δέρμα μου το οποιο δεν ειναι καλο αλλα ουτε χαλια είναι ομως ταλαιπωρημένο και με σημάδια και έτρεχα χρόνια σε γιατρους δερματολογους να θεραπεύσω την ακμή η οποία έφυγε μετά τα 23 μου. Αυτό είναι υπαρκτό πρόβλημα και ναι μου δημιουργεί πρόβλημα γιατί φαίνεται υπήρχε, δεν ειναι στο μυαλό μου ουτε στην φαντασία μου αλλα αποτελει γεγονος και για χρόνια ήταν μεχρι και εφιάλτης το να με δεί μια κοπέλα που μ'αρεσει στην παραλία.
    Ναι αυτό το καταλαβαίνω αλλά δεν υπάρχει πλέον η ακμη έτσι δεν ειναι?

Miliva21
    Guest
    Η Μενεγάκη που είναι γυναικάρα πχ........Καλά σαν μυαλό μπάζο..........Αλλά πολύ ωραία και εντυπωσιακή και θελκτική γυναίκα...έχει πει ότι δεν της άρεσε ποτε το πρόσωπο της γιατί ήταν πλατύ και μεγάλο σε σύγκριση με τις γυναίκες που είχαν πιο στρογγυλό η μικρό πρόσωπο από εκείνη...Και αναρωτιέσαι και λες τι λέει αυτή τωρα!!! Τόσες και τόσες θέλουν να τις μοιάσουν Αλλά εκείνη δεν είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της.....

Ντάξει και εδώ που τα λέμε σαν εικόνα είναι πολυ όμορφη η Μενεγάκη και με τη συμβατικη την έννοια..... και αρμονική στα χαρακτηριστικά της Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει μουρακλα και όχι τα κομψα ντελικατα πετιτ χαρακτηριστικά.........

Αλλά παραμένει όμορφη
    Αλλά μπορεί να συγκριθεί με γύρω της και να νιώθει ότι μειονεκτει κάπου αντικειμενικά

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Το θέμα είναι πως μπορείς να τις ξεπεράσεις τις ανασφαλειες.οκ το δέχομαι ότι όλες έχουμε ανασφάλειες αλλά πως να σταματησουν αυτές οι σκεψεις για να έχω μια δημιουργικη σχέση με έναν άνθρωπο
    Εδώ το πας αλλού το θέμα.........λες ότι σε έχει προσεγγίσει κάποιος ωραίος και σου προκαλεί ανασφάλεια αυτό; και δεν ξέρεις τι να κάνεις;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Η Μενεγάκη που είναι γυναικάρα πχ........Καλά σαν μυαλό μπάζο..........Αλλά πολύ ωραία και εντυπωσιακή και θελκτική γυναίκα...έχει πει ότι δεν της άρεσε ποτε το πρόσωπο της γιατί ήταν πλατύ και μεγάλο σε σύγκριση με τις γυναίκες που είχαν πιο στρογγυλό η μικρό πρόσωπο από εκείνη...Και αναρωτιέσαι και λες τι λέει αυτή τωρα!!! Τόσες και τόσες θέλουν να τις μοιάσουν Αλλά εκείνη δεν είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της.....

Ντάξει και εδώ που τα λέμε σαν εικόνα είναι πολυ όμορφη η Μενεγάκη και με τη συμβατικη την έννοια..... και αρμονική στα χαρακτηριστικά της Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει μουρακλα και όχι τα κομψα ντελικατα πετιτ χαρακτηριστικά.........

Αλλά παραμένει όμορφη
    Αλλά μπορεί να συγκριθεί με γύρω της και να νιώθει ότι μειονεκτει κάπου αντικειμενικά
    Δεν ήμουν ποτέ τρελαμένος με αυτήν.Ω ναι!
    Προτιμώ π.χ. Ντορέττα!

Senior Member
    Αντί να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλες αποδεχτείτε αυτό που είστε. Δηλαδή το ότι δεν είστε εσείς και όλες οι γυναίκες του κόσμου η Δούκισσα Νομικού που έγραψε η Miliva21 πιο πάνω τι σημαίνει; Ότι οι άντρες που είναι μαζί σας έχουν συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από Δούκισσα Νομικού;
    Η σύγκριση είναι καλή στα πλαίσια του κάνει κάτι η άλλη πάνω της που βελτιώνει την εμφάνιση της οπότε μπορώ να το κάνω κι εγώ, κι όχι πρέπει να μαι κι εγώ σαν εκείνη...

Vaggg
    Guest
    Ναι αυτό το καταλαβαίνω αλλά δεν υπάρχει πλέον η ακμη έτσι δεν ειναι?
    οχι εχει περασει

Senior Member
    Είμαι άντρας και ποτέ δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σαν εμφάνιση ούτε η Νομικού ούτε η Μενεγάκη... Μήπως να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να βλέπετε λιγότερο τηλεόραση; Δεν ψάχνουμε για τηλεπερσονες...

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εδώ το πας αλλού το θέμα.........λες ότι σε έχει προσεγγίσει κάποιος ωραίος και σου προκαλεί ανασφάλεια αυτό; και δεν ξέρεις τι να κάνεις;
    Ναι.ανέκαθεν είχα ανασφαλειες και όταν σκέφτομαι ότι θα έχω δίπλα μου κάποιον όμορφο καταλαβαινεις η απόλυτη καταστροφη για μενα

Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Είμαι άντρας και ποτέ δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σαν εμφάνιση ούτε η Νομικού ούτε η Μενεγάκη... Μήπως να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να βλέπετε λιγότερο τηλεόραση; Δεν ψάχνουμε για τηλεπερσονες...
    Πιστεύω ότι υπάρχουν πολυ πιο ωραιες γύρω μας και όχι στην tv.απλά αυτές προβάλλονται και αναφερθηκαν πιο πάνω σαν προτυπα ομορφιάς.

Vaggg
    Guest
    Εχω δει κοπέλες στο δρόμο που μου έπεφτε το σαγόνι λέμε, τρομερά όμορφες και μου λέτε για ποια? την μενεγακι? Ξερετε τι πανέμορφες γυναίκες υπάρχουν εκει έξω που κανεις δεν τις ξερει επειδή δεν έχουν δημοσιότητα? Θεες τις ομορφιάς!

Εχω δει κοπέλες στο δρόμο που μου έπεφτε το σαγόνι λέμε, τρομερά όμορφες και μου λέτε για ποια? την μενεγακι? Ξερετε τι πανέμορφες γυναίκες υπάρχουν εκει έξω που κανεις δεν τις ξερει επειδή δεν έχουν δημοσιότητα? Θεες τις ομορφιάς!
    Το ξέρουμε. Φυσικό ειναι

Vaggg
    Guest
    Το ξέρουμε. Φυσικό ειναι
    Μη πέρνουμε ως πρότυπα οσους είναι στην τηλεοραση και στο σινεμα, είναι μεγα σφάλμα!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Μην ανησυχείς για μένα ...πάντα θα συγκρίνομαι και θα θαυμάζω άλλες γυναίκες και αυτό είναι το φυσιολογικό να έχεις ανασφαλειες....

όμως δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο κόμπλεξ με την εμφάνιση μου που να με βασανίζει καθημερινά.......θεωρώ ότι είμαι ωραία επδ έτσι νιώθω και αυτό βλέπω....αγαπώ τη φυσική μου ομορφιά και κυκλοφορώ αμακιγιαριστη ή ελαφρά μακιγιαρισμενη το πιστεύω...με έχουν πει ψωνιο πειρακτικα Αλλά τους απαντάω γτ άδικο έχω;;και είναι η αλήθεια...Δεν με μπορεί να με πει κάποιος άσχημη η απαρατήρητη γτ θα τον στείλω στον οφθαλμίατρο

Αλλά ανασφάλειες έχω δεν θεωρώ ότι είμαι αψεγάδιαστη....Και θα βλέπω και θα συγκρίνομαι

Μη πέρνουμε ως πρότυπα οσους είναι στην τηλεοραση και στο σινεμα, είναι μεγα σφάλμα!
    Εγω δεν μιλάω για αυτες που είναι στην τηλεοραση.κουκλαρες είναι βέβαια αλλά εγώ λέω για τις περιπτώσεις που πχ πας με τον σύντροφό σου σε ένα μαγαζί και βλέπεις όλο ωραιες γυναίκες.και βλεπεις πως τις κοιτανε οι άντρες και ντρέπεσαι.

Miliva21
    Guest
    Καλέ ναι εννοείται...απλά δεν τις ξέρουμε ώστε να τις φέρουμε ως παράδειγμα....θέλαμε κάτι γνωστό και τρανταχτο

Page 8 of 23 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast