Τις πρώτες μέρες δημιουργεί ένα άγχος το φάρμακο. Μπορεί να ζεστένεσαι να νομίζεις ότι έχεις ταχυπαλμία, υπνηλίες κτλ. Μετά από κάποιες μέρες περνάνε αυτά. Κι αυτός είναι ο λόγος που δίνουν και ηρεμιστικό σε συνδυασμό
Printable View
Δεν είχα χρόνιο αγχος προκλήθηκε μετά από μια σειρά στρεσσογονων γεγονότων το πάλεψα 4 και κατι μηνες μόνος δεν πήγαινε αλλο ....... την αγωγή έχει μιάμιση βδομαδα που την ξεκινησα........ τι εννοείς ρε φιλε άλλος γολγοθάς;;
Mike και ολα αυτά γιατί σταμάτησες γρηγορα το cipralex η από την αρχη ηταν σοβαρότερο;;;;
Θα σού απαντήσω σε πολλά θέματα πού έχεις θέσει:Καταρχήν να σού πω ότι βρίσκομαι στην 3η φορά που παίρνω εσιταλοπράμη. Κλείνω μήνα σχεδόν στα 10 mg. Αλλά επειδή είμαι βετεράνος δεν έχω παρενέργειες καθόλου. Εσύ θα χρειαστείς μια προσαρμογή στην αρχή .Σχετικά με τα ζάναξ μην παθαίνεις πανικό. Όταν λέμε εθισμό μιλάμε για κάποιον που θα πάρει 6-7 μήνες σερί. Τώρα για τον γολγοθά που μίλησα άστο για την ώρα δε θα σού χρειαστεί. Τα ζάναξ κακώς δεν τα παίρνεις πάντως. Το πρώτο τριβδόμαδο χρειάζονται. Δεν παθαίνεις κάτι, ίσα-ίσα που θα σε γαληνέψουν
Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον.... όσο για τον γολγοθά καταλαβα για να λες ότι το παίρνεις Τρίτη φορά..... εμενα ο γιατρος με είπε 4 μηνες και έχω σκοπό να κανω και ψυχοθεραπεία ταυτοχρονα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Απαγορεύονται οι προτροπές για διακοπή υπηρεσίας ψυχικής υγείας, είτε αυτή είναι φαρμακευτική, είτε ψυχοθεραπευτική.
Τωρα τουλάχιστον εστω και με την αγωγή Εσυ είσαι καλα;;
Δηλαδή;;;; Γιατί το κες αυτο mike???
Οκκκ mike απλά μου εκανε εντύπωση ότι από την αρχη ήσουν σιγουρος ότι το δικό σου είναι πιο βερυ
Ρε παιδιά εμένα τα ζαναξ με ηρεμούν μόνο τα βράδυ. Τη μέρα που τα παίρνω δεν κάνουν τίποτα. Τι σημαίνει αυτό;;
Νεφέλη μήπως το βραδυ ηρεμεί Σ μόνη σου και δεν είναι το Xanax ποσό Xanax παίρνεις;;;