Αναγκη για πληροφορίες παρακαλω cipralex - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 212
    Senior Member
    Χρησταρα και εμενα ο γιατρος μου με είπε μέχρι 1.5 mg Xanax ημερησίως μέχρι να αρχίσει να κάνει δουλεια η αγωγή εγώ σε 12 μερες πηρα 1.5 mg συνολικά σφίγγοντας πολυ τα δοντια και τυράννους Σ πολυ τον εαυτό μου λες να μην κανω καλα και μήπως αν επερνα η μετάβαση ηταν πιο ομαλή επίσης από ποτέ άρχισες να αισθάνεσαι ότι σε πιανει η αγωγή;;;

Senior Member
    Φίλε Dm89 δεν κατάλαβα, πόσο ζάναξ την ημέρα παίρνεις;

Senior Member
    Χρήστο προσπαθω να μην παιρνω σε 12 μερες έχω παρει συνολικά 1.5 mg... ενώ ο γιατρος με είπε μέχρι 1,5 mg ημερησίως δεν ξερω αν κανω χαζομάρα και τυρανιεμαι αδικα

Senior Member
    Φίλε μου γιατί δεν τα παίρνεις; Δεν σε βοηθανε; Με το γιατρό σου θα κανονίσεις την αγωγή, τη δοσολογία και τη διάρκεια. Εγώ τώρα είμαι σε φάση που τα μειώνω, αλλά τα παίρνω 3 μήνες οπότε μου έχουν κάνει και λίγο εξάρτηση.

Senior Member
    Με βοηθάμε νομιζω την εξάρτηση φοβαμαι..... η αγωγή σε έπιασε έστρωσες;;;

Nefeli28
    Guest
    Όταν λέμε εξάρτηση από τα ζαναξ πως το εννοούμε;
    Τι παθαίνεις δηλ;

Senior Member
    Νεφέλη τα Xanax αν τα χρησιμοποιείς αλόγιστα χωρίς την συμβουλή γιατρού σε κάνουν και ψυχολογική και σωματική εξάρτηση..... και μετά θα πρέπει να μπεις σε διαδικασια να απεξαρτηθείς σιγά σιγά εγώ για αυτο τον λόγο προσπαθω να μην περνω τωρα στην αρχη της αγωγής και σφίγγω δοντια...... αν και ο γιατρος μου μου είπε ότι 1,5 mg ημερησίως για έναν μηνα δεν είναι τιποτα

Senior Member
    Χρήστο άμα μένουμε τα φώτα σου σαν ποιο εμπειρος

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by Dm89 View Post
    Καλησπέρα σε όλου ειμαι καινούργιος στο φόρουμ και παρα πολυ μπερδεμένος έχω ξεκινησει μετά από διαβούλευση με τον Ιατρό μου το cipralex 10 mg για αγχώδη διαταραχή..... υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει για πιθανές παρενέργειες -αποτελεσματικότητα και είναι Σ αυτήν την αγωγή;;
    Παιρνω και εγω cipralex 20mg μαζι με sycrest με πιο βαριά αγχώδη διαταραχή απο την δικη σου είχα ξεκινησει με το πρωτο μου φαρμακο να ειναι το σιπραλεξ10mg και ειχα πάει εξαιρετικά αλλα το εκοψα απότομα και μετα δεν με ξαναπιασε

Senior Member
    Mike ποσό καιρό εκανε να σε πιάσει την πρωτη φορά είχες παρατηρήσει κάποιες παρενεργειες στην αρχη;;Επίσης γιατί το έκοψες απότομα;;;

MikeStam 3
    Guest
    Mike ποσό καιρό εκανε να σε πιάσει την πρωτη φορά είχες παρατηρήσει κάποιες παρενεργειες στην αρχη;;Επίσης γιατί το έκοψες απότομα;;;
    Τιποτα απο παρενέργειες νομιζα οτι ηταν εθιστικο οπως το ζαναξ και το κοψα

Senior Member
    Dm89 να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι έμπειρος, είμαι στην 28η μέρα εσιταλοπραμη και 3 μήνες ζάναξ. Εδω υπάρχουν παιδιά που παίρνουν μήνες και χρόνια, απάντησα γιατί είμαι και εγώ από αυτούς που είχαν έντονες ψυχολογικές παρενέργειες, για την εξάρτηση από τα ζάναξ ο γιατρός σου έδωσε απάντηση για το θέμα εξάρτησης.

Senior Member
    Χρήστο το καταλαβα φιλε εννοουσα πως είσαι πιο μπροστά στην αγωγή και τα έχεις και πιο πρόσφατα... ναι μου είπε ότι αν παρω για κανα μηνα 1,5 mg Xanax δεν θα εξαρτηθεί το ότι δεν παιρνω και τυρανιεμαι μέχρι να με πιάσει η αγωγή ειμαι στην 9 μερα με 10 mg είναι επιλογή μου απλά ήθελα την άποψη σας αν κανω μλκια και τυρανιεμαι τσαμπα

Senior Member
    Mike θυμασαι σε ποσό καιρό είδες αποτέλεσμα;;; Τωρα είσαι καλα φιλε;;;;

Banned
    Κανενας άλλος με εμπειρία στο cipralex......???
    Στη διάρκεια της θεραπείας -αφού είναι κι η πρώτη φορά- λογικά θα πετάς μετά τις 40 μέρες. Τώρα μετά τη θεραπεία ξεκινάει άλλος γολγοθάς, δηλαδή η προσωπική προσπάθεια. Αν το άγχος προκλήθηκε περιστασιακά και δεν έχεις ιστορικό στην πλάτη σου ίσως μπορείς να το ξεπεράσεις και χωρίς αγωγή. Σκέψου το καλά.

Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast