Originally Posted by
purplerose
Γεια σου ανωνυμε. Εγω παιζει να ειμαι η μονη που χαρηκα οταν διαβασα αυτο που εγραψες. Και θα σου εξηγησω υπο ποια εννοια. Καταρχας να ξεκινησω λεγοντας πως ειμαι και εγω 22 χρονων.
Μεχρι πριν τα 22 ενιωθα συνεχως πιεση απο τις παρεες μου ως προς αυτο το θεμα, επειδη δεν ειχα παει με κανενα. Ομως δεν ειχα νιωσει ποτε κατι ιδιαιτερο, καποιο δεσιμο, και δεν ηθελα να προχωρησω. Το σεξ δεν ειναι κατι απλο, καθως εχει ιδιαιτερη μεταφυσικη και πνευματικη σημασια, για αυτο δε θα μιλησω και δε θα το αναλυσω περαιτερω γιατι θα πεσουν ολοι να με φανε, και για τα θεματα αυτα ξερω πως καλο ειναι να μη μιλας ανοιχτα γιατι ο κοσμος εχει κλειστα μυαλα γενικοτερα, οποιος ψαχνεται καλως ψαχνεται, μονος του και ξερει πεντε πραγματα ως προς το τι σημαινει τι. Με μειωναν οι ''φιλες'' μου και με θεωρουσαν κατωτερη και αντι ερωτικη επειδη δεν ειχα κανει σεξ - κατι που δεν ισχυει- ισα ισα αντιερωτικο ειναι να πηγαινεις με 20 το χρονο και να σε εχουν σιγουρη και να καθεσαι σε καθε εναν που σε θελει. Αυτο ειναι αντιερωτικο. Οχι να εισαι επιλεκτικος.
Τελος παντων, να μην τα πολυλογω. Τελικα ηρθε η πρωτη μου φορα με εναν αντρα αρκετα μεγαλυτερο που με εντυπωσιασε πνευματικα και ενιωθα να υπαρχει μια συδνεση - η οποια τελικως δεν υπηρχε- . Πιστευα και ειχαμε συμφωνησει να παρει προφυλαξη, δεν πηρε, δεν μου το ειχε πει, και μολις το συνειδητοποιησα περασε ολη μου η ζωη απο μπροστα μου. Και αν εμενα εγκυος? Και αν με ειχε κολλησει το οτιδηποτε? Ποναγα παρα πολυ στην πρωτη φορα και του ζητησα μια αγκαλια και ειπε ''δεν στην δινω, γιατι η αγκαλια δηλωνει ανασφαλεια'' , την επομενη μερα με αναγκασε να παρω το χαπι της επομενης μερας, πληρωσα 25 ευρω, και επειδη ακομα σπουδαζω τσακιστηκε και ηρθε τουλαχιστον να μου τα δωσει πισω, για να μην καταλαβουν κατι οι γονεις μου, γιατι μου ειχαν δωσει 50αρικο να χαλασω γιατι ηθελαν τα 40 ευρω, τι θα τους ελεγα? Τσακιστηκε και ηρθε γιατι δεν τον βολευε να μιλησω στους γονεις μου. Γενικως προσπαθουσε να με ριξει με τα λογια του, εδω μολις τελειωσε το σεξ μου λεει ''εδω θελεις λιγο μαζεμα'' δειχνοντας την περιφερεια μου. Η μου ελεγε ''δεν εχεις ουτε 5% γυναικας'' αλλα αυτα βρε στα λεω για να σε δοκιμαζω και να σε σκληραγωγω επειδη εισαι εξυπνη κοπελα και αποζητας την εξελιξη........... Αρχισα να αραιωνω, μεχρι που μου λεει ο ιδιος μεσω μηνυματος πως ειναι παντρεμενος και εχει και παιδι αλλα πως με τη γυναικα του ειναι συμβατικα στο ιδιο σπιτι. Αηδιασα, καλα ειχα αηδιασει προ πολλου που πηγα μαζι του απο τον τροπο που με μεταχειριστηκε, αλλα τοτε αηδιασα χιλιες φορες περισσοτερο, μετανιωσα που πηγα, ναι επρεπε να περιμενω. Απο την αλλη δε μετανιωσα γιατι με εκανε πιο δυνατη ολο αυτο, πλεον ΔΕ ΖΗΛΕΥΩ οσες εχουν αγορια, γιατι ξερω πως ο περισσοτερος κοσμος συμβιβαζεται απλα και μονο για να μην ειναι μονος, εγω ΧΕΣΤΗΚΑ ειλικρινα, λατρευω τη μοναχικοτητα μου, εχω στοχους, οραματα, και μου αρεσει να ειμαι ελευθερη. Μετα απο αυτο εδωσα υποσχεση στον εαυτο μου πως ο επομενος θα ειναι αν οχι ''ο ενας μου'' καποιος που θα με εκτιμα και θα με σεβεται για αυτο που ειμαι και που θα μου φερεται με τρυφεροτητα, οχι ετσι, ειμαι κοπελα αρκετα σοβαρη, δεν μου αξιζε ουτε στο ελαχιστο ολο αυτο.
Εν ολιγοις, με ενοχλει που θεωρειτε ολα τα παιδια της ηλικιας μου πως αυτο ειναι προβλημα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Οταν βρεθει ο σωστος ανθρωπος ολα θα γινουν. Δεν εχεις προβλημα υγειας, ουτε εισαι αστεγος, ουτε ορφανος, ουτε κατι αλλο. Απλα δεν εκανες σεξ, σιγα το πραγμα. Δεν ειναι ασθενεια. Ασθενεια ειναι να σου γινεται το μυαλο σουπα επειδη κανεις σεξ ολη μερα με οποιον βρεις. Θα μου πεις αυτο ειναι ακραιο, αλλα το φυσιολογικο ειναι να χεις σεξουαλικη ζωη. Και θα πω οτι για τον καθενα το φυσιολογικο ειναι αλλο. Ο καθενας εχει τους ρυθμους του και την ωρα του. Και οπως ειπα εχει ιδιαιτερη πνευματικη και μεταφυσικη σημασια η σεξουαλικη επαφη. Μονο βιολογια να διαβασεις, ξερεις οτι οταν πας με καποια παιρνεις πληροφοριες του dna της, πληροφοριες dna οσων εχουν παει με αυτην, οσων γυναικων εχουν παει με τους αντρες που εχει παει και παει λεγοντας. Ειναι μια ατελειωτη αλυσιδα και πρεπει να προσεχουμε.Δε θα πω περισσοτερα, ομως, γιατι θα ξεφυγει το θεμα απο τον σκοπο της απαντησης.
ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ.
Ολα καλα λοιπον. Μη σε βλεπεις σαν θυμα κιολας, αυτο να το προσεξεις.