Results 106 to 118 of 118
Thread: Σχέσεις, Σεξ
-
14-05-2019, 23:04 #106
Να σαι καλα ανωνυμε!χαιρομαι για τη χαρα που σου εδωσα!ολα στο χερι μας ειναι κ αν βρουμε τον τροπο να τα διαχειριστουμε,μπορουμε να καταφερουμε πολλα!
Δεν σου λεω οτι ειναι ευκολο αλλα τα λεω εσενα,να τα ακουω κ γω κ τα σχετικα!
Φιλε πανο ολα στο μυαλο ειναι,μας εφαγε η προκαταληψη κ τι θα πει ο ενας κ ο αλλος!
Βγαινει καποιος μονος του α!ειναι μπακουρι...βγαινει η αλλη μονη της α!ψαχνεται...
Θα βγαινεις για καφε ποτο φαγητο οποτε σ ευχαριστει,με παρεα η μη...η πολυ κλεισουρα δεν κανει καλο!απαξ κ συνηθισεις την μοναξια δυσκολα ξεκολλας!
Οσν αφορς την ανταποκριση του φλερτ αν η κοπελα πει ευχαριστω η αρχισει τα δικα της,δικο της προβλημα...αυτη δε ξερει να το διαχειριστει...ισως δεν της εκαναν ποτε κομπλιμεντο,ισως δεν της φερθηκαν ποτε αναλογα...κ παλι χαμογελας κ φευγεις,δεν ζητας συγνωμη γιατι πολυ απλα δεν εκανες κατι κακο!
Τελος πανο το αν γινει σχεση η σεξ μιας βραδυας...εξαρταται απο σενα τον ιδιο κ το τι ζητας!ετσι ηταν παντα κ ετσι θα ειναι...
Αν η απεναντι μας ειναι εξωτερικα ομορφη κ χαμηλων τονων η ξανα λεω ξεκωλο...ειναι δικο της θεμα!
Αναλογως τι ζητας κ αναλογως πραττεις!
- 14-05-2019, 23:19 #107
@Leukos_lotos γιατί εξαρτάται απο εμένα και όχι από την κοπέλα?δεν μπορεί να γίνουν και τα δύο?
Για παράδειγμα 2 άτομα ο ένας σχετικά όμορφος αλλά ντροπαλός τέρμα και ο αλλος όχι και τόσο όμορφος αλλά με τα λόγια είναι μανούλα ποιον θα επιλέξει μια κοπέλα?
15-05-2019, 00:02 #108
Πανο ως προς το 1ο ερωτημα σου...λεγω οτι εξαρταται απο σενα κ μονο γιατι απλα εσυ επιλεγεις τι θα δεις στην κοπελα απεναντι σου!
Αν δηλ αυτη η καποια τα εχει πεταξει ολα εξω κ εχει ενα κουπε υφος...τοτε αν της πεις στην πορεια της κουβεντας για σχεση...εισαι τελειωμενος!
Οπως κ το αναποδο οτι δηλ αν δεις μια συνεσταλμενη κοπελα κ πας να πουλησεις υφακι κα την ριξεις...τοτε θα φας ακυρο,ειναι σιγουρο!
Αυτο που θελω να πω κ να ξεκαθαρισω ειναι το τι ζηταει ο καθε 1 μας!
Η αλλη ειναι μια αντιγραφη του ευατου μας στη θηλυκη της πλευρα κ το αντιστροφο!
Οπως θελουν να σου φερονται ετσι πρεπει να φερεσαι...
Ξερεις πολλοι θεωρουν δυσκολο κομματι να πας να μιλησεις στην αλλη κ τι θα πουν κλπ...
Εδω ειναι που κανουμε το λαθος πολλοι απο εμας...πεσε οτι εσυ καλα τα λες αλλα με τα οσα αυτη απανταει βλεπεις δεν ταιριαζετε,το κοβεις ευγενικα η κρατατε μια φιλικη επαφη!
Αρα κ παλι ειναι στο χερι σου κ σε καθε μια σχεση που συνδεονται 2 ατομα,ετσι ειναι!
Το δυσκολο λοιπον κομματι ειναι οταν η κοπελα σου λεει ναι να κανετε σχεση!απο κει αρχιζει 1 μαραθωνιος πραξεων αγαπης!
Ως προς το παραδειγμα που ανεφερες γνωμη μου ειναι η εξης:ο ομορφος που το γνωριζει οτι ειναι...πρεπει να δουλεψει μεσα του κ να κερδισει την ενδεχομενως αυτοπεποιθηση του...σιγουρα η εξωτερικη ομορφια ειναι 1 αβανταζ αλλα απο κει κ υστερα μετραει το μεσα του καθενος!
Η ποιοτητα εν ολιγοις...
Ο ασχημουλης που το εχει με το λεγειν...πρεπει να δουλεψει την εξωτερικη του εμφανιση οσο γινεται να ανοιξει το ευρος των γυναικων δηλ...
Θες με ενα μοντερνο κουρεμα,ωραια ρουχα,γυμναστηριο να φτιαξει ενα ωραιο κορμι κλπ...γι αυτο ξαναρχομαι στα αρχικα μου λογια κ πιστευω οτι ολα πρωτιστως ξεκινουν κ εξαρτωνται απο εμας τους ιδιους!
Οσον αφορα για την απαντηση ποιον δηλ θα διαλεξει η κοπελα,δεν μπορω να μαντεψω...μπες στη θεση της,δες το απο την πλευρα της κ ισως βγαλεις ακρη!
Υπαρχουν καλες κοπελες κ καλοι αντρες προθυμοι εκει εξω να γνωριστουν κ να δωσουν πολλα....συγκηριες ειναι ολα!
*κατι τελευταιο που επρεπε εξαρχης να σχολιασω...ειπα οτι κ μονος μπορει ο φιλος ανωνυμος να βγαινει εξω...το εννοω κ το κανω χρονια τωρα!
Πως ξεκινησε?να σας πω...ηθελα να βγω για καφε,πηρα τηλ τον εναν κολλητο κ εχει ηδη βγει,βαριεται παλι...ο αλλος πχ δουλευει....ο αλλος εχει κανονισει με την κοπελα του...μια δυο απελπιστηκα κ λεω θα βγω μονος να περασει η ωρα!
Φιλε η μια φορα εγινε δυο κ οι 2 χιλιες 2!
Εχω αναγκη να βγω μονος κ εκτος παρεας...να μιλησω με τον ευατον μου,να χαλαρωσω αν γινομαι αντιληπτος!
Κ ετσι ξεκινησε η πορεια μου!μ αρεσει ο καφες ειτε μονος ειτε με καλη παρεα!
Αυτα...
Σιγα σιγα πανο κ μην τα υπερ αναλυεις,ειναι συνθετα κ απλα ταυτοχρονα απο μονα τους...
Προχωρα βημα βημα κ σταθερα!
Ολα καλα θα πανε για ολους μας!αισιοδοξια κ χαμογελο για το αυριο χρειαζεται!
Με αρνητικες σκεψεις μονο να χαλιεσαι βγαινει...
Με το αν κ αν δε γινεται τιποτα...
15-05-2019, 01:45 #109
15-05-2019, 12:56 #110
τι με το καλημερα να της πω θελω σχεση θα με χατσουκισει,ενταξει ειπαμε να το παω αργα
πως δηλδη να τις ''παιξω υφακι''?
μα το αποτελσμα ειναι να μου πει να κανουμε σχεση ποιος ο λογος για τον μαραθωνιο πραξεως αγαπης που λες?
εγω δεν νομιζω οτι παιζει και τοσο σπουδαιο ρολο το σωμα,βλεπω-εβλεπα συμμαθητες και γνωστους ευσωμους,λαπαδες και ειχα ωραιες κοπελες
το κουρεμα μπορει να αλλαξει το τροπο θα σε κοιταξει καποια κοπελα ή αγορι?
υγ @Leukos_lotos θελω να σου στειλω pm
15-05-2019, 14:54 #111
Καλησπερα στην παρεα!
1.ο georgegr1 τα λεει μια χαρα...παρτε εικονα κ απο αλλον,ανωνυμε κ πανο!
2.ανωνυμε ασχετο αλλα λες οτι εισαι 22 χρονων...εχεις η θα πας φανταρος?σπουδαζεις η κατι τετοιο?δουλευεις η οχι?
Δικο σου θεμα απλα το αναφερω οτι μπορεις να συναστραφεις με καποια ατομα κ να δικτυωθεις...οχι οτι ειναι απαραιτητο αλλα λεμε!
3.φιλε πανο τα ψιλο μπερδευεις οσα σου γραφω...ο μαραθωνιος αγαπης αρχιζει οταν εισαι σε σχεση,δεν επαναπαυεσαι,το δειχνεις στον αλλον οτι τον αγαπας!
Αυτο ειναι λεω το δυσκολο κομματι!
Το να σου πει η κοπελα το ναι η να φας χυλοπιτα,δεν τρεχει μια!τι ειχες τι εχασες!
Οταν πας να μιλησεις σε κοπελα δεν θα της πεις με το καλημερα να κανετε σχεση!μιλατε γενικοτερα,αλλαζετε τηλ κ ξανα βρισκοσταστε!μπορει απλα να μην σου κανει εσενα ως πανο...ειναι μια εκδοχη!
Κ σε μια κοπελα που βγαζει κατι προστυχο...παλι δεν θα πας να της πεις να πατε στην τουαλεττα στο μπαμ μπαμ!θελει κ αυτο τον τροπο του...αλλα αυτο θα γινει μεσα στο βραδυ αν ειναι...λογω του χαρακτηρα της!
Τωρα οσον αφορα την εξωτερικη εμφανιση πιστευω οτι παιζει κατα πολυ ρολο γιατι πολυ απλα δειχνεις ωραιος κ σεβεσαι τον ευατον σου προτιστως!αν εχει καποιος πολλα κιλα πχ.πρεπει να αδυνατισει απο θεμα υγειας...απο την αλλη να δειχνει ταιριαστος με την κοπελα του!ειδες που μονος σου το λες-λαπαδες με ωραιες!ερχεσαι στα λογια μου!
Καταρχας οταν εχεις εναν σωστο ανθρωπο διπλα σου ανεβαζεις ψυχολογια κ μονο!
Ενα ωραιο κουρεματακι με ζελε κλπ...ακομα κ μια περιποιημενη κοτσιδα τονιζουν την εκφραση του προσωπου!
Ολα αυτα τα κανεις καποιος για παρτη του,να αρεσει στον ιδιο κ κατα συνεπεια στους αλλους!
Οπως κ ναχει στον ανδρα μετραει η μπεσα!να εχει λογο κ βαρυτητα ο λογος του εννοω...αυτο φιλε εκτιμαται...κ αν οχι καποιες φορες....απλα ο αλλος δε ξερει να το αποδεχεται...
Παμε αλλου τοτε...
Ναι στειλε μου μην η κατι που μπορω να δω οτι εχω απο σενα...στο προφιλ μου εδω στο φορουμ!κ γω δε ξερω πως γινεται...γιατι ηθελα κ γω να ερθω σε προσωπικη επικοινωνια με 1 συγκεκριμενο προσωπο(*το κερασι αν κατα τυχη το διαβασει...να μου γραψει πως κ τι*) κ δεν τα εχω καταφερει ακομα!ισως χρειαζεται να ανοιξω νεο θεμα...θα δω για την ωρα!
Αλλιως γραψε μου το φβ προφιλ σου,θα σε βρω κ θα σου στειλω αιτημα!
15-05-2019, 15:30 #112
Γεια σου μωβ τριανταφυλλο...με ωραιο κ ξεχωριστο ψευδονυμο!
Να σου πω οτι διαβασα ολα τα σχολια σου αλλα σε αυτο ηθελα κ επρεπε να σου απαντησω!
Διαβαζοντας τα οσα εγραψες ειλικρινα μου εισωπεδωσες την ψυχολογια!
Λυπαμαι αφανταστα κ οχι ετσι τυπικα που η 1η φορα κ αυτη που ονειρευεται καθε κοπελα ειχε τετοια καταληξη!
Εφαγες χοντρο πακετο κ οντως εκμεταλλευτηκες αλλα κ βιαστηκες ψυχολογικα κ σωματικα!
Κοριτσαρα μου ομορφη αυτο να σου γινει μαθημα κ ΤΟΝΙΖΩ ΟΧΙ απο αποψη ενοχων κ τυψεων...δεν εκανες κατι κακο,αντιθετως εδωσες το υψιστο δωρο που μπορει να δωσει καθε μια σας σε εναν κ μονο στη ζωη της!μια φορα κ τερμα!Κ χαραμιστηκε...
Δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα κ ειλικρινα η δυναμη που απεκτησες κ τα θετικα που αποκομισες...με εκαναν τα δακρυα λυπης μου να τα γυρισω σε δακρυα χαρας!
Αυτο που θα σου πω ειναι οτι εισαι μοναδικη εσυ εγω ο καθε 1 μας...κ να βρεις καποιον καλοπροαιρετο να σε αγαπησει γι αυτο που εισαι!
Σε συμβουλευω να εισαι απο δω κ περα προσεκτικοτερη,να πονηρευερεσαι,να χρησιμοποιει το αγορι σου προφυλακτικο κ αν σου πει δε θελει,απλα μην προχωρησετε...οταν εισαι σε σοβαρη σχεση εννοειται γνωριζεις τον αλλον,να ειναι θελω να πω καθαροι κ να μοσχοβολανε παντου...καταλαβαινεις τι εννοω...κ το παιχνιδι του ερωτα να διαρκει για πολυ!
Να χανεται ο 1 στον αλλον,αυτο ειναι ο ερωτας,2 κορμια που γινονται ενα κ στο τελος αγκαλιαζονται!το καλο κρεββατι κ η χημεια δεν ερχονται αμεσως αλλα οσο μαθαινει ο ενας τον αλλον...μεσα απο επικοινωνια κ ενδιαφερον που δειχνει ο 1 στον αλλον...θα ερθει κ αυτο!
Σε συμβουλευω επισης να μην εισαι σκληρη στον επομενο λογω της προηγ εμπειριας,δεν σου φταιει τιποτα...κ τα οσα περασες να του τα διηγηθεις οταν ειστε καιρο μαζι,οχι απο την αρχη γιατι δεν ξερεις πως θα αντιδρασει...τωρα θα μου πεις αν του τα πεις εξαρχης να μην νιωθεις οτι κρατας μυστικα...κ δεν το εκτιμησει κ φυγει ειναι ισως καλυτερο για σενα ...γιατι πιο μετα θα δεθεις μαζι του...
Οπως κ ναχει να εισαι παντα γερη κ δυνατη μεσα κ εξω σου κ να ξερεις οτι μολις απεκτησες 1 θαυμαστη σου!εισαι προτυπο κοπελα μου για πολλες εκει εξω!
Keep going like this κ ολα καλα θα πανε!
Ναξερες ποσο με συγκινησες κ μου ανεβασες την ψυχολογια!
*ριξε κ μια ματια στον παρακατω συνδεσμο,πιστεω να το βγαζει...
https://www.bloomsbyheinau.com/purple-flowers-meaning
15-05-2019, 16:06 #113
το κατάλαβα με το μαραθώνιο αγάπης ξεκινάει όταν είσαι σε σχέση
και πως να το δείχνεις στον άλλον ότι τον αγαπάς?ποιο δύσκολο το να πας να την προσέγγισης δεν νομίζω να υπάρχει
το ντύσιμο τις. κοπέλας αν είναι πρόστυχο ή ευπρεπές βγάζει τη σόι γυναίκα είναι?
λαπαδες εννοώ τους αδύνατους αλλα αγυμναστους χωρίς μυς και κοιλιακούς
τι άνδρα θέλουν οι γυναίκες όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω αν κατάλαβα αυτό εννοείς? δεν νομίζω στην εποχή μας να μετράει τόσο πολύ τώρα που έχουν ανεξαρτητοποιηθει οι γυναίκες
εσύ μπορείς να μου στείλεις πμ? Γιατί εγώ δεν. μπορώ
έχεις Skype?
15-05-2019, 16:09 #114
15-05-2019, 16:18 #115
για κοίτα τώρα έκανα κάτι ρυθμίσεις
fb δεν έχω, θέλεις μέσω email?
15-05-2019, 16:47 #116
Κ παλι δε βλεπω επιλογη ουτε σε σενα...ουτε κ απο μενα!παρολο που στο προφιλ αναφερει μηνυματα!ναι οκ γραψε το εμαιλ σου!
15-05-2019, 16:54 #117
15-05-2019, 23:28 #118
ένας άντρας ο οποίος έχει πουριτανικες αντιλήψεις μπορεί να συνάψει εύκολα σχέση?